Gość: ktoś IP: 80.51.255.* 19.06.06, 23:13 Podobno otworzyli na Slowackiego, wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fadfa Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: 83.19.248.* 19.06.06, 23:38 Tak, wiemy ;] sam kiedys myslalem nad otwarciem podobnego interesu ale balem sie ze wpadna mi specjalne oddzialy moherowych beretow pod przewodnictwem przemyskiego kleru i mi moj kramik rozniasa w pyl ;] ciekawy jestem jak dlugo ten interes pociagnie. czy znajdzie ten wlasciciel klientele? w koncu przemysl to male miasto, jeszcze sasiadka nas tam zobaczy i juz plotka gotowa! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIOUU Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:08 Nie ma sie co sąsiadkami przejmować niech sobie gada...o czymś przecież musi, bo to jak tlen:-) Zyczę powodzenia Sexshopowi!!!Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:54 Heh, ciekawe co mohery robiły w młodości? Niech nie będą takie święte ;>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:50 Sexshopów pewnie nie odwiedzały,ale pewnie się ciupciać lubiły! Odpowiedz Link Zgłoś
slon251 Re: SeX ShoP w Przemyslu 21.06.06, 22:36 Wielki świat, ale maluczcy są dod kontrolą!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecznik Kuriii Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:26 Tak, potwierdzamy fakt otwarcia sexshopu na ul. Słowackiego w Przemyslu (powyzej liceum). Jestesmy niezmiernie z tego zadowoleni. Przemyśl wielkimi krokami zmierza ku Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:56 No nareszcie. Teraz powinna wzrosnąć liczba mieszkańców miasta ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:32 Powyżej liceum?Dlaczego na wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecznik kuriii Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:10 dlaczego na wakacje i skad wzrost populacji wibrXXXXXXw?Bo kobiety staly sie niezalezne haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:33 A wiecie ile ludzi było na otwarciu, to tak jakby MediaMarkt otwierali. Kolejka była od placu na bramie do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: 212.160.138.* 23.06.06, 15:07 podobno rozdawali po dwie prezerwatywy na głowe...nietrzeźwych nie brakowało Do sklepu wtacza się totalnie nabzdryngolony facet i zawisnąwszy na ladzie wykłada przed zbaraniałą sprzedawczynią dwie prezerwatywy: - Jatoupanikupiłem? - M-m-m-możliwe... - Aposo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:41 popieram otworzenie sklep u bo to w koncu dla ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Zasania Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:43 wy nieuksztaltowani osobnicy! Dzisiaj to forum odwiedzi Aga! Da wam do wiwatu, ostrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 19:34 Wy niewyedukowani zbo*****cy! Wnoszę stanowczy protest przeciwko otwarciu tego pseudosklepu uciech oraz zabaw pod kołdrą i przykrywką lokalnych władz. My mieszkańcy Słowackiego podchodzacy aż pod Nehrybkę damy odpust tym nikczemnym i nieprawowitym dewiacjom. Precz z wibr*****mi, stop hiszpańskim muchom! Kulki przerobic na kule bilardowe, lalki tylko Barbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ Re: Dlaczego Rosjanki nie lubią używać wibratorów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 20:07 Bo im plomby z zębów szybko wypadają :) Odpowiedz Link Zgłoś
n0rek Re: SeX ShoP w Przemyslu 23.06.06, 23:50 wypraszam sobie, ja mieszkam w okolicy konca slowackiego i nie mam nic przeciwko sex shopowi;] w koncu wchodzimy do unii;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeszQ Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.mcon.pl 24.06.06, 10:36 Co jakies SYTE gumowe lalki ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: 212.160.138.* 24.06.06, 14:42 jak lubisz SYTE to Paulina powinna być w sam raz dla ciebie...i za niewielka cenę: www.sexshop.com.pl/kategorie.php?k=k0409 chociaż osobiście polecam ci owieczkę która piknie beczy (druga od dołu): www.sklep-erotyczny.hots.pl/search.php?cat=1131473762&lang=pol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik uciech Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:22 Uwaga! Szykuje sie akcja protestacyjna moherów powiazanych ze społecznoscią Julka Słowackiego przeciwko sklepikowi.Wiem kto mąci pierwszy (a). To bardzo konserwatywna osoba powiązana z lokalną władzą.Damy odpór Odpowiedz Link Zgłoś
darino Re: SeX ShoP w Przemyslu 25.06.06, 18:34 Gość portalu: kierownik uciech napisał(a): > To bardzo konserwatywna osoba powiązana z lokalną władzą.Damy odpór Intrygujące - myślałem, że w dzisiejszych czasach nikomu nie zechce się atakować sklepu :))) Chociaż pamiętam podobne akcje pod sex-shopem w Lesku, ale to było kilkanaście lat temu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys z Kalwarii Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:55 a ja myślę, że to niezły pomysł, niedługo Kalwaria, a to po drodze przecież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:33 Ginekolodzy nie będą mieli żniwa po pielgrzymce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabia Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:54 masz rację x, co z Monte Cassino? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.ptvk.pl 03.07.06, 20:12 Pier..ol Barbi aż się zgarbi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swojak Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 30.10.06, 15:27 Ta i nie ma sekso szopa!!! Tajoj, przemyślaki, ta co wy tera zrobicie. Lepiej wyjedźcie z tego miasta bez most na pole. W katolickim mieście powinno się zakazać sprzedaży prezerwatyw - bo wiadomo, środków anty - no bo wiadomo, a mnie w ogóle drażnią caaaałe działy z podpaskami i tamponami - no bo wiadomo. Feee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seksowny Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 14:27 Róg Rejtan i Dworskiego. Niedługo otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.tkdami.net 25.08.07, 14:57 puszczak.act4trees.com/ oferta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adelajda Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 19:57 Widziałam jak komisja dokonywała odbioru. Super ! Wreszcie ciś się ruszyło w tym mieście ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hih Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 00:07 ruszyło się? dla ciebie to jest rozwój miasta? oprócz tego że się w innych miastach śmieją ze tak ucieszył was sexshop to chyba bywają większe inwestycje, czy też nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.ptvk.pl 01.09.07, 09:42 O proszę !! Pan pruderia się odezwał. Szczęśliwe i urozmaicone życie sexualne przemyślan jest poniekąd kluczem do szybszego rozwoju miasta. Więc sexshop jest niewątpliwie potrzebny i moze być przyczynkiem do większych inwestycji. Poza tym mniejsza czy większa ważne , że jakas inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 10:17 Za czasów świetności tego miasta, czyli za czasów jaśnie nam panującego cesarza Austrii Franciszka Józefa, w Przemyślu było 200 knajp, prawdopodobnie drugie tyle burdeli i był to czas rozwoju i blasku tego miasta. Wiem, wiem, wielu w tym miejscu odpisze mi, że to był czas Twierdzy Przemyśl, ale właśnie po to były wznoszone te umocnienia i budowane były forty bo było czego bronić ! A teraz ? Dzisiaj nie ma nawet jednego sex-shopu i wszyscy widzimy do czego to prowadzi i jak miasto chyli się ku ruinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihh Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 18:02 pruderia? żartujesz chyba, pomyłka ... a swoją drogą to żałosne jest że sex shop jest postrzegany jako inwestycja rozwojowa, żeby to chociarz był jakiś zakład, duzy sklep, cokolwiek , no ale ... byle kogo cieszy byle co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:58 hihh – proponuję wziąć korepetycje z ortografii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 09:20 Czy do SexShop-u będę mogła wejść i robić zakupy nie mając 18 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.static.mediahost.pl 03.01.08, 11:30 i jak z tym sex shopem jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinekk Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: 195.117.172.* 17.07.08, 18:16 teraz jest przeniesiony na 3-go maja. a wie ktos w jakich godzinach czynny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wik Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.mcon.pl 18.07.08, 22:58 A co chcesz sobie kupić sztuczną lalę czy pompkę dla członka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gladiator Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 23:58 Wszyscy wstają i kwękają...Nie marudzić, tylko raz raz kupić sobie wg marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 14:01 Na 3-go maja. Bardzo miła pani. Chciałem kupić dildo na przyssawka ale się skonczyly zaproponowala mi dmuchany korek analny. Nie zrobiła oczu jak powiedziałem że to dla mnie. honia99@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś