Dodaj do ulubionych

SeX ShoP w Przemyslu

IP: 80.51.255.* 19.06.06, 23:13
Podobno otworzyli na Slowackiego, wiecie cos na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: fadfa Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: 83.19.248.* 19.06.06, 23:38
      Tak, wiemy ;]

sam kiedys myslalem nad otwarciem podobnego interesu ale balem sie ze wpadna mi
      specjalne oddzialy moherowych beretow pod przewodnictwem przemyskiego kleru i mi
      moj kramik rozniasa w pyl ;]

ciekawy jestem jak dlugo ten interes pociagnie. czy znajdzie ten wlasciciel
      klientele? w koncu przemysl to male miasto, jeszcze sasiadka nas tam zobaczy i
      juz plotka gotowa! ;]
      • Gość: ANIOUU Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:08
        Nie ma sie co sąsiadkami przejmować niech sobie gada...o czymś przecież musi,
        bo to jak tlen:-) Zyczę powodzenia Sexshopowi!!!Trzymam kciuki
      • Gość: Jurek Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:54
        Heh, ciekawe co mohery robiły w młodości? Niech nie będą takie święte ;>.
        • Gość: nieżyt Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:50
          Sexshopów pewnie nie odwiedzały,ale pewnie się ciupciać lubiły!
          • slon251 Re: SeX ShoP w Przemyslu 21.06.06, 22:36
            Wielki świat, ale maluczcy są dod kontrolą!!!!!!!!!!!!
    • Gość: rzecznik Kuriii Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:26
      Tak, potwierdzamy fakt otwarcia sexshopu na ul. Słowackiego w Przemyslu
      (powyzej liceum). Jestesmy niezmiernie z tego zadowoleni. Przemyśl wielkimi
      krokami zmierza ku Europie.
      • Gość: ... Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:56
        No nareszcie. Teraz powinna wzrosnąć liczba mieszkańców miasta ;).
        • Gość: nieżyt Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:32
          Powyżej liceum?Dlaczego na wakacje?
          • Gość: rzecznik kuriii Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:10
            dlaczego na wakacje i skad wzrost populacji wibrXXXXXXw?Bo kobiety staly sie
            niezalezne haha.
    • Gość: Gucio Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:33
      A wiecie ile ludzi było na otwarciu, to tak jakby MediaMarkt otwierali. Kolejka
      była od placu na bramie do sklepu.
      • Gość: voyto Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: 212.160.138.* 23.06.06, 15:07
        podobno rozdawali po dwie prezerwatywy na głowe...nietrzeźwych nie brakowało

Do sklepu wtacza się totalnie nabzdryngolony facet i zawisnąwszy na ladzie
        wykłada przed zbaraniałą sprzedawczynią dwie prezerwatywy:
        - Jatoupanikupiłem?
        - M-m-m-możliwe...
        - Aposo?

• Gość: Andrzej Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:41
      popieram otworzenie sklep u bo to w koncu dla ludzi
    • Gość: Gosc z Zasania Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:43
      wy nieuksztaltowani osobnicy! Dzisiaj to forum odwiedzi Aga! Da wam do wiwatu,
      ostrzegam!
      • Gość: Aga Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 19:34
        Wy niewyedukowani zbo*****cy! Wnoszę stanowczy protest przeciwko otwarciu tego
        pseudosklepu uciech oraz zabaw pod kołdrą i przykrywką lokalnych władz. My
        mieszkańcy Słowackiego podchodzacy aż pod Nehrybkę damy odpust tym nikczemnym i
        nieprawowitym dewiacjom. Precz z wibr*****mi, stop hiszpańskim muchom! Kulki
        przerobic na kule bilardowe, lalki tylko Barbie!
        • Gość: ~ Re: Dlaczego Rosjanki nie lubią używać wibratorów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 20:07
          Bo im plomby z zębów szybko wypadają :)
        • n0rek Re: SeX ShoP w Przemyslu 23.06.06, 23:50
          wypraszam sobie, ja mieszkam w okolicy konca slowackiego i nie mam nic przeciwko sex shopowi;]

w koncu wchodzimy do unii;]
          • Gość: LeszQ Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.mcon.pl 24.06.06, 10:36
            Co jakies SYTE gumowe lalki ? :D
            • Gość: voyto Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: 212.160.138.* 24.06.06, 14:42
              jak lubisz SYTE to Paulina powinna być w sam raz dla ciebie...i za niewielka
              cenę:
              www.sexshop.com.pl/kategorie.php?k=k0409
              chociaż osobiście polecam ci owieczkę która piknie beczy (druga od dołu):
              www.sklep-erotyczny.hots.pl/search.php?cat=1131473762&lang=pol
              • Gość: kierownik uciech Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:22
                Uwaga! Szykuje sie akcja protestacyjna moherów powiazanych ze społecznoscią
                Julka Słowackiego przeciwko sklepikowi.Wiem kto mąci pierwszy (a). To bardzo
                konserwatywna osoba powiązana z lokalną władzą.Damy odpór
                • darino Re: SeX ShoP w Przemyslu 25.06.06, 18:34
                  Gość portalu: kierownik uciech napisał(a):

> To bardzo konserwatywna osoba powiązana z lokalną władzą.Damy odpór

Intrygujące - myślałem, że w dzisiejszych czasach nikomu nie zechce się
                  atakować sklepu :)))
                  Chociaż pamiętam podobne akcje pod sex-shopem w Lesku, ale to było kilkanaście
                  lat temu ...
                  • Gość: sołtys z Kalwarii Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:55
                    a ja myślę, że to niezły pomysł, niedługo Kalwaria, a to po drodze przecież
                    • Gość: xxx Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:33
                      Ginekolodzy nie będą mieli żniwa po pielgrzymce
                      • Gość: Hrabia Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:54
                        masz rację x, co z Monte Cassino?
        • Gość: darek Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.ptvk.pl 03.07.06, 20:12
          Pier..ol Barbi aż się zgarbi
          • Gość: Swojak Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 30.10.06, 15:27
            Ta i nie ma sekso szopa!!! Tajoj, przemyślaki, ta co wy tera zrobicie. Lepiej
            wyjedźcie z tego miasta bez most na pole.

W katolickim mieście powinno się zakazać sprzedaży prezerwatyw - bo wiadomo,
            środków anty - no bo wiadomo, a mnie w ogóle drażnią caaaałe działy z
            podpaskami i tamponami - no bo wiadomo. Feee
    • Gość: seksowny Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 14:27
      Róg Rejtan i Dworskiego. Niedługo otwarcie.
    • Gość: shop Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.tkdami.net 25.08.07, 14:57
      puszczak.act4trees.com/ oferta
      • Gość: Adelajda Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 19:57
        Widziałam jak komisja dokonywała odbioru. Super ! Wreszcie ciś się
        ruszyło w tym mieście !
        • Gość: hih Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 00:07
          ruszyło się? dla ciebie to jest rozwój miasta? oprócz tego że się w
          innych miastach śmieją ze tak ucieszył was sexshop to chyba bywają
          większe inwestycje, czy też nie?
          • Gość: Kika Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.ptvk.pl 01.09.07, 09:42
            O proszę !! Pan pruderia się odezwał. Szczęśliwe i urozmaicone życie sexualne
            przemyślan jest poniekąd kluczem do szybszego rozwoju miasta. Więc sexshop jest
            niewątpliwie potrzebny i moze być przyczynkiem do większych inwestycji. Poza tym
            mniejsza czy większa ważne , że jakas inwestycja.
            • Gość: Jasiu Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 10:17
              Za czasów świetności tego miasta,
              czyli za czasów jaśnie nam panującego cesarza Austrii Franciszka
              Józefa, w Przemyślu było 200 knajp, prawdopodobnie drugie tyle
              burdeli i był to czas rozwoju i blasku tego miasta.
              Wiem, wiem, wielu w tym miejscu odpisze mi, że to był czas Twierdzy
              Przemyśl, ale właśnie po to były wznoszone te umocnienia i budowane
              były forty bo było czego bronić !
              A teraz ?
              Dzisiaj nie ma nawet jednego sex-shopu i wszyscy widzimy do czego to
              prowadzi i jak miasto chyli się ku ruinie.
            • Gość: hihh Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 18:02
              pruderia? żartujesz chyba, pomyłka ... a swoją drogą to żałosne jest
              że sex shop jest postrzegany jako inwestycja rozwojowa, żeby to
              chociarz był jakiś zakład, duzy sklep, cokolwiek , no ale ... byle
              kogo cieszy byle co
              • Gość: Jasiu Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:58
                hihh – proponuję wziąć korepetycje z ortografii !
    • Gość: JUz po Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.mcon.pl 02.09.07, 13:18
      CO?
    • Gość: Joasia Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 09:20
      Czy do SexShop-u będę mogła wejść i robić zakupy nie mając 18 lat ?
      • Gość: yoyo Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.static.mediahost.pl 03.01.08, 11:30
        i jak z tym sex shopem jest?
        • rychu_z_przemysla Re: SeX ShoP w Przemyslu 03.01.08, 15:30
          Napalona gównażeria.
          • Gość: marcinekk Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: 195.117.172.* 17.07.08, 18:16
            teraz jest przeniesiony na 3-go maja. a wie ktos w jakich godzinach czynny??
            • Gość: Wik Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.mcon.pl 18.07.08, 22:58
              A co chcesz sobie kupić sztuczną lalę czy pompkę dla członka?
            • Gość: Gladiator Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 23:58
              Wszyscy wstają i kwękają...Nie marudzić, tylko raz raz kupić sobie wg marzenia
    • Gość: tomek Re: SeX ShoP w Przemyslu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 14:01
      Na 3-go maja. Bardzo miła pani. Chciałem kupić dildo na przyssawka ale się skonczyly zaproponowala mi dmuchany korek analny. Nie zrobiła oczu jak powiedziałem że to dla mnie. honia99@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka