Gość: sssss IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 12:25 Sprzedam działkę zabudowaną domem wolno stojscym uzbrojoną w Magdalence Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zainteresowany Re: ogłoszenie drobne IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 12:59 za mało szczegółów, podaj typ uzbrojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek 2 ogłoszenie drobne IP: *.ultimo.masq 19.03.03, 17:45 Poszukiwana niewidzialna ręka do wyprowadzenia sił agory z forum przemyskiego ... Dla znalazcy nagroda - zabierz sobie symbol ... ;) lub pieniądze ... dwa pieniądze ... !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: 2 ogłoszenie drobne 19.03.03, 17:47 sily agory... Na potege posepnej pasztetowki! Mocy przybywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: 2 ogłoszenie drobne IP: *.ultimo.masq 19.03.03, 17:49 Sie znaczy ŻUBRÓWKI ... !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ogłoszenie drobne IP: *.visp.energis.pl 19.03.03, 19:01 "Mam 192 cm wzrostu, trenuję kulturystykę i karate. Na drugim końcu miasta mieszka pewien paskudny kurdupel, którego nienawidzę. Podejrzewam, że ma w domu wielki kuchenny nóż. Kazałem mu, by się rozbroił. Twierdzi, że wyrzucił ten nóż, ale ja mu nie wierzę. Nasłałem na niego policję. Przeszukują jego mieszkanie od kilku miesięcy i nic nie znaleźli, ale to dlatego, że facet za słabo współpracuje. Wprawdzie zaczął niszczyć sztućce ze srebrnej zastawy stołowej, ale to dla zmylenia inspektorów, tfu, policjantów. Postanowiłem pojechać do niego i na wszelki wypadek poderżnąć mu gardło. Nie powinno być z tym problemów - jestem nieporównanie większy i silniejszy. Ponadto on nie ma żadnych przyjaciół, a ja biorę ze sobą kumpla z Anglii. Też kawał chłopa i będzie uzbrojony po zęby. Czy ktoś chce się przyłączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: ogłoszenie drobne 19.03.03, 19:11 No takiego ogloszenia to chyba jeszcze na forum nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś