Dodaj do ulubionych

Żal mi Rząsy

IP: *.centertel.pl 04.11.06, 00:25
i jego desperackich poczynań choćby na tym forum!
Obserwuj wątek
    • Gość: Chopin Re: Żal mi Rząsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:04
      A mnie żal tych wszystkich, którzy tak bardzo boją się Rząsy, że zrywają jego
      plakaty i nie pozwalają ich wieszać w sklepach (bo Pan Prezydent by się
      pogniewał). Kto jest zdesperowany to widać na przystankach MZK, na murach, na
      transformatorach, na drzewach. Ale zalane i zapłakne żałobą oczęta tego nie
      widzą. Typowe!!!O tym się nie mówi, psssst, sorry, pissss wróg czuwa!!!
    • Gość: obojetny Re: Żal mi Rząsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:21
      Fakt jest jednak taki, iż 4 znane osoby działające w przemyskiej PO same nie
      będą głosowały na pana Marka Rząsę... dlaczego?... jeżeli już nawet kilka osób
      z tej samej parti jest przeciwko panu Rząsie to co z resztą...
      • Gość: alert Re: Żal mi Rząsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:40
        To jest normalne w każdej partii, że lider ma wrogów. Nie znam tego Rząsy ale
        słyszłem ,że mądry człowiek. Zresztą w Przemyślu jeden szwagier jest w PO , a
        drugi kreci się koło PiS. Tak na wszelki wypadek. dziwię się, że naiwni liderzy
        tego nie widzą.Pamiętam , jak nie można było wejść do redakcji Życia, bo na
        korytarzu była kolejka do SLD. Teraz tych z kolejki widze na plakatach innych
        partii. A swoją drogą trzeba być super-bezczelnym, że nie napiszę gożej, żeby
        mając za sobą sekretarzowanie w PZPR startować z Pisu.
        • Gość: żałobniczka Re: Żal mi Rząsy IP: *.centertel.pl 04.11.06, 16:26
          Właśnie widze że nikt poza po się na transforamtorach nie wiesza. Właśnie jak
          dzisiał szłam przez miasto to widziałam, a fajną mają opinię taksówkarze o
          jednej z kandydatek która bardzo dobrze znają. Bardzo bardzo dobrze.
          • Gość: Chopin Re: Żal mi Rząsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:28
            Kobieto, nie ośmieszaj się!!! Cały Przemyśl widzi to czego Ty biedaczyno
            dostrzec nie możesz. Na Twoim miejscu martwiłbym sie o własną opinię, bo po
            bzdurach które wypisujesz na tym forum już ja sobie nieźle zszargałaś. Ale jaki
            pna taki kram.
        • Gość: nieobojetny Re: Żal mi Rząsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:10
          Po co mówić o żałowaniu.Mówmy o tym ,że jest to jedyny człowiek który może
          zagrozić Chomie przy takim rozbiciu prawicy. Natomiast dziwi mnie ton
          narzekajacych. Rzasa tworzył Platformę . A na doczepkę przyszło paru spec-
          politykow z byłego AWS, ktorzy nie maja odwagi do końca się określić. A szkoda!
          Bo dla nich i dla miasta byłoby lepiej. Ale i tak PO jest jedyną partią ktora
          może przeciwstawić się pisiorom. Dlatego będę popierał PO i M.Rząsę.Wstyd mi za
          PD, które nie ma oblicza. Tu popiera Chomę( nie wiem za co- chyba za długi
          miasta) a wystawia na liście do sejmiku Błażkowskiego- z listy SLD.Paranoja!!!
          • Gość: tra la la la mi nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 02:32
            nie ma szans, za duzo w Przemyslu było eksperymentów.
            Wole stawiać na tych, co sie sprawdzili.
            • Gość: JP II Re: mi nie IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.11.06, 03:51
              Jak widzę, dużurne PiS-ary spania nie mają. Na onecie non-top czuwa 30-40
              towarzyszy i towarzyszek, a i nasze forum obsiadły. Czepiacie się Rząsy, ale
              ten się przynajmniej przed Wszystkimi Świętymi na drogach wiodących do
              cmentarzy nie powyklejał w odróżnieniu od towarzyszy PiS-arowych. Szkoda,że
              zapomnieli o grobowcach, bo można było pare tysięcy Chomów, Lewandowskich,
              Matusiewiczów i innych orłów porozklejać. Taka strata!
              • Gość: hehe Re: mi nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 10:22
                czas reakcji wskazuje kto tu naprawdę czuwa.....
          • Gość: zdziwiony Re: Żal mi Rząsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:47
            Ja nie widzę sprzeczności między wystawieniem Błażkowskiego z listy koalicji,
            której to Partia Demokratyczna jest w końcu sygnatariuszem a nie wchodzeniem w
            nią na poziomie miasta. Bo z kim tu mieli demokraci rozmawiać? Z Iwaniszynem?
            Władyczynem? Toż to sam beton pamiętający lata świetności PRL. I lepiej byście
            się czuli gdyby to Berestecki, Południak czy Gdula dzielili z nimi miejsca na
            jednej liście?
            Mam nieodparte wrażenie że niektórych boli nie to że demokraci startują sami,
            ale to że nie poparli Rząsy. Ale jak poprzeć kandydata, który sam nie wierzy w
            własne zwycięstwo, który na starcie oddał pole Chomie?
            • Gość: Ksiądz Stanisław Re: Żal mi Rząsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:09
              Panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek. PD do konfesjonału.
              • slon251 Re: Żal mi Rząsy 05.11.06, 21:47
                A mnie jest zal tych kandydatów PiSu, którzy ze złości, że Rzasa jest poważnym
                i uczciwym kandydatem,pokraśnieli na plakatach i bilbordach.Ha, ha, ha !!!!!!
                • Gość: kij w mrowisko Re: Żal mi Rząsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:07
                  juz niedługo zobaczysz jak powaznym jest, hihi
                  • Gość: Ant Z Re: Żal mi Rząsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:43
                    Przynajmniej na tyle poważny, że na swojej stronie przedstawił krótkie
                    sprawozdanie ze swojej pracy w Radzie Miasta. Kogo z radnych czy też rządzących
                    było na to stać? Dzisiaj panowie prezydenci wszyscy byli na meczu koszykówki,
                    ale zapomnieli, że to ONI odpowiadają za degrengoladę przemyskiego sportu, to
                    oni nie dali ANI złotówki za sportowe zajęcia pozalekcyjne. To są poważni
                    ludzie????
                    • Gość: panna Re: Żal mi Rząsy IP: *.centertel.pl 06.11.06, 06:23
                      To radni nie dali, należy pamiętać że to właśnie Rząsa głosował przeciwko
                      utoworzeniu stoku narciarskiego.
                      • Gość: Jack Re: Żal mi Rząsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 08:30
                        Następna mądra inaczej panna na wydaniu.
                        www.mrzasa.dmkproject.net/glosowania.php?id=3&dgg=15&sd=2
                        • Gość: Gienek Re: Żal mi Rząsy IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 06.11.06, 11:30
                          Mnie też żal Rząsy, bo jak już za trzy tygodnie zostanie prezydentem Przemyśla
                          (dopiero w drugiej turze, bo czarni nie odpuszczą), to będzie się musiał zmagać
                          z tym co nawarzył Choma z Lewandowskim i nie łatwo będzie to szybko odkręcić.
                          • Gość: zdziwiony Re: Żal mi Rząsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:07
                            Może za cztery lata panie Gieniu... nie wcześniej.
                            • Gość: Max Re: Żal mi Rząsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:13
                              A gdzie zdanie co myśli i w co wierzy Rząsa???? Zdziwiony działaj, bo Ci nie
                              wypłacą pensji za dyżury na forum.
                              • Gość: zdziwiony Re: Żal mi Rząsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:30
                                Hehe. Wypłacą. Zawsze płacą :)
                                • Gość: Jack Re: Żal mi Rząsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:29
                                  A o czym dzisiaj myślał Rząsa????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka