Gość: kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:59 No to sobie narobiła ta pani Ela jestem ciekaw ile osób naciągnęła prawdopodobnie b. dużo ale myślę że ją wyleczą teraz z tego oszukaństwa ludzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vide Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 16.11.06, 14:12 Z tego co wiem to w Jarosławiu tez ją ścigaja. Oszukała mnóstwo ludzi na koszmarne pieniądze z tego co zasłyszałam ( nie wiem cz to stuprocentowa kwota) to około 600 000 PLN. Najśmieszniejsze jest to , ze wcale tego po niej nie widać. Nie postawiła domu, nie ma samochodu, zaniedbana okrutnie. I gdzie te pieniądze, może przejadła? ale ile mozna żreć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zegarek Re: Ela B. robi wesela IP: 193.0.79.* 16.11.06, 14:21 Coś o niej słyszałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek koronny Re: Ela B. robi wesela IP: 212.2.100.* 20.02.07, 22:40 Znam takich którzy przez Klub Garnizonowy na Grodzkiej utracili cały dorobek swojego życia (materialny i rodzinny).Mieli złoto i srebro , a zostali z tombakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:48 mnie zrobila na 4 Odpowiedz Link Zgłoś
paulin88 Re: Ela B. robi wesela 16.11.06, 17:18 czy to chodzi o ta sama pania Ele B.? hmmm. Przemyśl, ulica Grodzka? Klub Garnizonowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:41 Tak, tę samą. Też mi jest winna pieniądze. Podobno całość długu przekracza 200 tys. złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia/??? Re: Ela B. robi wesela IP: 151.83.4.* 08.12.06, 20:39 Mnie też jest winna pieniadze , malo co by mi zrujnowala wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupert Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 09.12.06, 20:47 I ciągle tam pracuje!!!!!!!!!!! to dopiero jest skandal!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Ela B. robi wesela IP: *.csoma.elte.hu 09.12.06, 11:02 A mnie chciała wciągnąć w swój "interes" ... dobrze, że mnie dziadek przed nią ostrzegł... uffff Odpowiedz Link Zgłoś
lelek26 Re: Ela B. robi wesela 11.12.06, 11:44 Nie każdy ma takich dobrych dziadków....jest wielu nieszczęśników, którym dziadkowie zmarli...a na Grodzkiej powinnien być wielki neon" STOP BEZGOTÓWKOWCOM".... Kobitka ma talent... może powinna ją zatrudnić jakaś firma do pozyskiwania środków unijnych wyciągnie wszystko.. 100% wykorzystania ...tylko pytanie jak i gdzie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 25.01.07, 15:06 Skończyło się dochodzenie w sprawie Eli B. Ciekawe jak długo bedziemy czekali na sprawę w sądzie i na werdykt . Pieniędzy , które jest mi winna pewnie i tak już nie odzyskam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:04 Czy ktoś może mi poiedzieć o co chodzi z Tą Kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 18:15 Pani Ela B. pożyczała (pożycza?) pieniądze od ludzi i nie oddaje. Brała (bierze?) zaliczki na organizację wesel i niczego oczywiście nie organizowała. Krótko mówiąc: klasyczna oszustka. I nikt nie wie, co się stało z tymi pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzciel Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 12.02.07, 23:30 Słuchajcie !!! Pieniędzy , które pozyczyła od ludzi pani B. nikt już nie zobaczy, a ona pracuje sobie spokojnie i jakos nie widac żeby sie martwiła swoją sytuacją. Robi ( kładzie) następne imprezy i nikt nic w tej sprawie nie czyni. Powiem Wam ze to swietny sposób na życie. Napożyczać i nie oddać . I tak nic Ci nie zrobią . Eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Ela Bernate Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:48 jeżeli tak bardzo interesuje państwa mój problem ze dodajecie od siebie stek bzdur to proszę do mnnie zadzwonić odpowiem na pytania i nie trzeba będzie słuchać plotek które wypisują co niektórzy.602842709 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 21:38 Pani Ela B.w każdych plotkach jest trochę prawdy ja też maiłem z Panią do czynienia i niech Pani tak z tym telefonem nie wyjeżdża mam o tyle szczęście ze miałem rozum i nie dałem Pani pieniędzy także życzę powodzenia z pokrzywdzonymi przez Panią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arra Re: Ela B. robi wesela IP: 82.160.30.* 15.02.07, 08:44 Tej babie potrzebny jest dobry psycholog.W swych kłamstwach zatraciła się na dobre.Nie potrafi odróżnić co jest prawdą a co fałszem.To mistrzyni grania na ludzkich uczuciach!A rodziny szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 15.02.07, 15:51 Wreszcie się Pani Ela przyznała ze ma problem . Myślałem że to sobie ludzie wymyslaja rzeczywiscie, a tu proszę: sama oskarżana się wypowiada. Skoro napisała że niektórzy wypisują bzdury tzn . ze niektózy tez piszą prawdę ( ciekawe którzy. A co do tego numeru telefonu to nie koniecznie go odbiera ( o le to jej numer) Pozdrawiam forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:06 znamy doskonale matactwa, krętactwa, złodziejstwa i wyłudzenia pani B. Złodziejstwa? - tak złodziejstwa ! - pozyczone a nie oddane pieniądze to złodziejstwo. Wielu z nas sie nie chce przyznać do pożyczania jej pieniędzy, ze strachu przed najbliższymi i skarbówką. Ale jeszcze chwila. I to co piszecie to prawda, a nie stek bzdur jak mówi pani B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:26 Nie ma tu żadnych bzdur na jej temat. Sama prawda. Jestem jednym z naciągniętych przez nią i poświadczam, że czarować to ona potrafi. Mam nadzieję, że przed sądem nie pójdzie jej tak łatwo i trochę sobie posiedzi. Na odzyskanie pieniędzy raczej nie ma co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 16.02.07, 12:58 Słuchajcie !!! To pierwszy chyba post w którym w zasadzie wszyscy (oprócz opisywanej tu "kobiety") jesteśy zgodni. Cos w tym musi być. Moze prokuratura sie pospieszy tym razem. Ja nie zostałam przez nią oszukana, ale to tylko dlatego że w porę mnie ostrzeżono. Niestety moi znajomi nie mieli tyle szczęścia. Pozdrawiam wszyskich wypowiadających się na tym forum- może oprócz samej Pani B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:15 dziwne, że taka oszustka i nie tylko nadal pracuje w Klubie Garnizonowym i "świeci" przykładem dzieciom i młodzieży. A gdzie rodzice????? ( i prokurator) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puk Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 18.02.07, 16:05 Ciekawe czy bedzie siedziec? Jak myślicie?? Ja myślę że ją wypuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzyciel Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 20.02.07, 00:24 Kuku, masz rację- jeśli to jej (Pani Barnatek) numer telefonu to chyba ma stracha przed takimi jak ja, bo go nie odbiera. Niech to się juz jakos rozwiąże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:10 dobrze byłoby gdyby odpowiednie służby zaglądnęły na tę stronę. "kariera" oszustki skończyłaby się od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ulicy Cicho-Sza Re: Ela B. robi wesela IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.02.07, 19:47 co tam utracone parę stówek , niektórzy utracili znacznie więcej - TWARZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUST Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 22.02.07, 14:40 Tak czytam te posty i nie mogę sie nadziwić!! Tyle zła narobiła ta kobieta i nadal chodzi uśmiechnięta (wczoraj ją widziałem). Ona nie jest zła ona jest bezdennie.... eh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Czy komornik wam coś wypłacił? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:31 Ja w ciągu dwóch lat dostałem jedną wpłatę od niego na 500 zł. W biurze tłumaczą, że co miesiąc obsługują innego wierzyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maru Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:31 na "górze" zwalniają ministrów, bo nie zgadzają się z premierem, a na dole najzwyklejszy oszust i naciągacz spokojnie pracuyje w instytucji Ministerstwa Obrony Narodowej. Zgroza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pułkownik Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:40 a co na to szefuncio tego klubu garnizonowego? Pewnie ma z nią spółę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 25.02.07, 14:25 Spóła nie spóła - ale fakt że ona nadal pracuje a po pieniążkach które jest winna ludziom ani śladu. pomyślcie lepiej co zrobić żeby prokuratutę trochę popędzić? Dopóki jej nie skażą to w świetle prawa jest niewinna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:28 Z tego, co słyszałem, to miała już kiedyś jakąś sprawę o podobnym charakterze. Nie wiem, jak się skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 13:50 jakby ją posadzili, to może innych biedaków by nie naciągnęła więcej, a tak poza Przemyślem to jeszcze kupa ludzi do oszukania, bo pewnie niewiele o niej wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 27.02.07, 18:25 podobno nadal organizuje jakies imprezy, biedni Ci ludzie co ja zatrudnią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermes Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:05 moze prokurator bedzie szybszy od tych co ja zatrudnią. Zeby tylko tak się stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:21 dobrze, że ktoś pisze o tej oszustce na tym forum. Po artykułach w gazetach trochę o niej przycichło, a ja do dziś nie dostałam zapłaty za kilka imprez, gdzie byłam kelnerką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:47 ja po pieniądze, które jej pożyczyłam biegałam miesiącami bez skutku. Ciągle kłamała że jej nie ma, a ta druga ruda ją kryła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:49 ja po pieniądze, które jej pożyczyłam biegałam do klubu miesiącami. Bez skutku. Ciągle kłamała że jej nie ma, albo że ma ważne koncerty. A ta druga ruda zawsze ją kryła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 03.03.07, 15:27 Wesela weselami ale w pracy zawodowej równiez Pani Ela sie nie popiusuje. Wykorzystuje młodzież, która kształci się gdzie indziej, mamiąc ich obietnicami wielkiej kariery (tak zrobiła z moją córką). Ciekawe kiedy ktoś to zauważy. Pani Ela marnuje talent młodzieży. Ludzie czy ta kobieta ma w sobie choć krztę samokrytycyzmu??? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelek26 Re: Ela B. robi wesela IP: 80.55.114.* 06.03.07, 10:57 To że mami dzieci i młodzież karierą to nie wszystko....pożycza pieniądze od rodziców dzieci i młodziezy uczęszczającej na zajęcia...jeśli tak nie jest to niech napisza rodzice poszkodowani, ze to nie prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 18:38 Wczoraj pokazała się w CK na przeglądzie piosenki. Oszustka jak gdyby nic wlazła pomiędzy młodzież, dzieci, nauczycieli i instruktorów. Bez wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 10.03.07, 17:29 No i cisza . Nic się nie dzieje . Czyżby ukręcono łeb sprawie Pani Eli B.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 12.03.07, 21:56 Seb !! Nawet tak nie pisz!!! Bo całkiem stracę wiare w sprawiedliwość. A jeszcze odrobina tej wiary mi została przywrócona, kiedy usłyszałam, ze organy ścigania wogóle się za nia wzięły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:34 zabierajcie swoje dzieci jak najszybciej i jak najdalej od tej oszustki póki nie jest za późno. Ja swoje w porę zabrałam i przynajmniej teraz pracuje systematycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:39 matka, masz rację. Nie dość że kradnie i oszukuje to przywłaszcza sobie cudzą pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 18:08 Czytam te bzdury odnośnie kompetencji Pani Bernatek dotyczące jej umiejętności i z całą odpowiedzialnością mogę napisać że osoby które podważają jej pracę z dziećmi są nieszczere zawistne i zazdrosne bo mam na ten temat wiadomości z pierwszej ręki tj.córka mojej serdecznej koleżanki od 3 lat ucżęszcza na zajęcia (systematyczne) do tej Pani i jest bardzo zadowolona (nie tylko ona ale wszyscy którzy z nią uczęszczają na zajęcia ( grupa ta liczy 8 osób) do tego doszło że nieprawdopodobnie podniósł się poziom tego dziecka.Wcześniej chodziła gdzie indziej i była zaskoczona różnicą pracy instruktorskiej.Dodam iż rodzice tej dziewczynki obecnie przebywają za granicą a dziecko nie chce wyjechać bo chce nadal pracować z w)w.Czy ktoś w to wierzy czy nie ale to jest fakt.Czytam wasze wypowiedzi ludzi "uczciwych" i zastanawiam się kto z was nie popełnił b łęu musicie być "aniołami " skoro ta kobieta szkalowana jest za to co zrobiła i za to czego nie zrobiła.moje dziecko zaczęło uczęszczać od września do grupy najmłodszej.Jestem bardzo zadowolona.Wiem o problemach tej Pani bo sama rodzicom o tym powiedziała (pzrynajmniej grupie mojego dziecka).niech sąd rozstrzyga te sprawy ,nie my jesteśmy od wydawania wyroków-ale co niektórzy może lubią "mówić 'o innych wtedy łatwo ukryć własne niedoskonałości.Jestem pełna szacunku do tej Pani mimo jej problemów co mam zamiar jej powiedzie w następny wtorek(zajęcia mojego dziecka) Jeżeli ktoś ma coś do niej to przecież ona nie uciekła,nie schowała głowy w piach tylko czeka na rozprawę Ale widać to nie ma znaczenia.Najlepiej tylko pluć nna innych.Odezwę się w sobotę bo wyjeżdżam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 22:04 Zasadniczą treścią tego wątku są oszustwa pani B. i żadne zasługi na polu edukacyjnym tego nie zmienią. Bzdurą są zaś takie słowa: > ta kobieta szkalowana jest za to co zrobiła i za > to czego nie zrobiła Ja mam wyrok sądu potwierdzający jej dług wobec mnie i nie potrzebuję żadnych dodatkowych dowodów. Jej uniki i wymówki, jakimi mnie zbywała są dla mnie najlepszym dowodem na jej proceder. Teczki spraw u komornika zajmują osobną półkę i to też o czymś świadczy. Dla osób znających jako tako procedury prawne wiadomym jest, że do komornika trafiają sprawy prawomocnie osądzone z klauzulą wykonalności. Tu nie potrzeba żadnych dodatkowych dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupert Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 19:33 Wypowiedź Pani Mai jako żywo przypomina mi wypowiedzi rodzoców chórzystów z Polskich słowików, co to bronili dyregenta który molestował ich dzieci. Nie jest dobrze Szanowna Pani jak rodzice lokują swoje ambicje w dzieciach. A osoby oskarżane o oszustwa bo Pani B. został przedstawiony akt oskarżenia, nie powinny pracowac z dziećmi. Skoro Pani to nie przeszkadza to niech Pani zatrudni Panią B. prywanie. Ciekawe jakby sie Pani zachowała gdyby podobne oskarżenia skierowane zostały przeciwko polonistce Pani dziecka. Niech Pani zbierzez tych zadowolonych rodziców i urządźcie piketę pod Klubem Garnizonowym z wyrazami poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 11:36 Brawo Rupert! Pani B. może nauczyć młodzież i dzieci tylko oszustwa, krętactwa, czyli krótko mówiąc - złodziejstwa - o niczym innym nie ma najmniejszego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurw...y Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 17:02 Taaa, wyjeżdżam naciągać kolejne osoby. Co wy tam za spółę macie? BURDEL może prowadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 15:38 przeczytałem te wszystkie wasze posty i uważam, że: 1. Kara śmierci satysfakcjonowała wszystkich respondentów. 2. Naiwnych jednak jest jeszcze, niestety, b. wielu, a może nie żałujcie tych paru groszy, nauka przeciez kosztuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupert Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:10 Nauka kosztuje to jest fakt. Co do kary śmierci to masz chyba na myśli bojkot towarzyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:07 Rupert!!! Jakie towarzystwo??? Jaki bojkot????? Jedyny "towarzysz" tej oszustki to ta jej ruda wspólniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:27 najlepszym i najsprawiedliwszym bojkotem jest dla tej oszustki jest kryminał. Jest szansa, zwiększono liczbę sędziów i prokuratorów!!! Może w końcu doczekamy się wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:37 racja!!!! przynajmniej tyle satysfakcji dla tych, którym do dziś złodziejka nie zapłaciła za pracę przy imprezach które "organizowała" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwerenda Re: Ela B. robi wesela IP: 82.160.30.* 21.03.07, 17:24 Kryminał niczego nie zmieni.Ucierpi tylko Bogu ducha winna rodzina.Gdyby minister Szczygło wysłał ją do Afganistanu lub Iraku może by zmądrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecznik MON Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:25 Kwerenda!!!! Po pierwsze doprowadziła by do bankructwa siły zbrojne sprzymierzonych, a po drugie gdyby poszła siedzieć, to rodzinie żyłoby się chyba lepiej, a pozostałym bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endrju Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:30 Ludzie!!!!! Balcerowicz musiał odejść - i odszedł. Pani B. musi siedzieć i będzie siedzieć!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bin Laden Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:32 Nie przysyłajcie jej do Afganistanu, sni do Iraku. Nie ma tu kogo okradać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:59 Bernatek siedzieć, a do Afganistanu "Rudą" - speca od super kamuflażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 09:52 Najlepiej zesłać na Sahare - po tygodniu piachu zabraknie :) Dziwie sie tylko kierownictwu Klubu i przemyskiego Garnizonu, że nic w tej sprawie nie robi i nabrało wody w usta. Który normalny rodzić puści teraz dzieciaka do klubu? Wszystko byłoby jeszcze do zaakceptowania, gdyby p.Ela nie wiązała swej zawodowej działalności z prywatną i nie wykorzystywała dzieciaków do śpiewania po swoich weselach, wożenia po nocach taksówkami itp. Ciekawi mnie czy rodzice wiedzą co robią ich dzieci oprócz tego, że uczą się śpiewać w Klubie. Myśle, że gdyby wiedzieli, zmienili by szybko zdanie. Jestem przekonany, że w innej instytucji kultury czy klubie taka działalność byłaby niedopuszczalna. I fakt, czy przeciwko p.Eli toczy się postępowanie karne nic tu nie zmienia, bo działalność trwa. Dziwi też, że tą sprawą nie interesuje się Urząd Skarbowy - na człowieka prowadzącego sklep wsiedli by zaraz. A swoją drogą kobiecie powinno się pomóc, a nie kopać leżącego. Takie zachowanie świadczy bowiem o chorobie psychicznej na której cierpi nie tylko pacjent, ale i otoczenie. Villas ponoć pomogli, może pomogą i pani B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 21:58 Z dwojga złego, lepiej niech pracuje - komornik przynajmniej choć trochę z niej ściągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupert Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:23 Komornikami to akurat ona nie przejmuje się wcale.Doskonale zdaje sobie sprawę że nie są w stanie wyegzekwować tych setek tysięcy długów. W niedziele znowu "brylowała" wśród dzieci i młodzieży na przeglądzie w CK. Normalny człowiek zakopałby się pod ziemię ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 05.04.07, 09:34 Nie zgadzam sie tak do konca z toba Rupert.Po prawdzie, pod ziemie sie nie zapadla ale rowniez nie "brylowała" jak to napisales. Jesli wiedziala ze ma cos na sumieniu to kolo tej osoby przechodzila ze spuszczona nisko glowa ogladajac czubki swoich butow. Bynajmniej nie chodzilo tu o skruche a tylko o to iz myslala ze w ten sposob ten wierzyciel jej nie zauwazy. Smiesznie to wygadalo . Ukrywala sie jak male dziecko, ktore chowa glowe za zaslone i mysli ze juz go nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Ela B. robi wesela IP: 195.117.172.* 06.04.07, 15:06 parę dni temu czytałam w prasie o możliwości przekazania budynku Klubu Garnizonowego na rzecz miasta. Skoro wymiar sprawiedliwości powolny jest nie tylko w sprawie pani B. to może likwidacja klubu sprawi, że przestanie w końcu "istnieć" choćby jako pracownik instytucji upowszechniania kultury. Nikt normalny przecież jej nie zatrudni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:55 Poszkodowani! podawajcie jak najwięcej szczegółów dotyczących oszustw pani B. MOże wreszcie ktoś z prokuratury zajrzy na to forum i wzbogaci zebrany już materiał dowodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:01 Drogi Tadu! Złodziejstwa, oszustwa i krętactwa pani B. to jedno ( o tym ludzie pisali wcześniej ) apelujesz o szczegóły, ale dla mnie jako matki nienormalnym jest że taka ........ ma kontakt z dziećmi i młodzieżą i trwa to w instytucji jakby nie było mającej również wychowywać. Panowie Dowódcy!!!!!! a wy gdzie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 17.04.07, 18:21 Eh życie życie !!! Trzeba bedzie sie chyba pogodzic z tym ze nie ma sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:28 Krążą pogłoski, że B. siedzi. Oby był to dobry znak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:31 Słuchajcie!!! Jak będziecie B brać za d.... to uważajcie żeby nie wywinęła takiego numeru jak ś.p. Blida. Od razu do wora!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodszy detektyw Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 18:01 ... i nie zapomnijcie o jej "przybocznej" - Rudą też do wora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 18:10 I po co pchać się w ministry??? Tam wcześniej czy później wytropią przekręty. Lepiej jednak pracować w zapyziałym klubie garnizonowym i spokojnie naciągać ludzi.Kwoty niewiele mniejsze niż tam "na górze",a włos z głowy nie spadnie!!!!!! I etacik też bezpieczny, państwowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 29.04.07, 10:12 NIe siedzi !! Ostatnio znowu gdzies wywozila te biedne dzieci zeby pracowaly a ona zbierze laury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupeert Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:18 Przycichnie wszystko, rozmyję się i będzie Ela reaktywacja! Odpowiedz Link Zgłoś
jonash15 Re: Ela B. robi wesela 06.05.07, 16:46 wszystko to prawda co o niej piszą.Też się dziwię dlaczego ona jeszcze pracuje w tym Klubie Garnizonowym mam nadzieję że już niedługo.Mnie też naciągnęła na kilka tysięcy i znam jeszcze kilka innych osób poszkodowanych.Może ją kiedyś znajdą w sanie razem z tą rudą wspólniczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 16:13 jonash!!!! tylko nie do Sanu!!!! lato idzie, kto to będzie czyścił???? Fuj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ser Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 26.05.07, 14:26 Dobrze że ten wątek nie zniknął. Bo juz myślałem ze pani B. ma chody także u admina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:37 A wie ktoś, na jakim etapie jest postępowanie karne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 27.05.07, 15:49 Wszystko przycichło a ona nadal sobie pracuje tak jak pracowała i ma się nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
jonash15 Re: Ela B. robi wesela 31.05.07, 12:18 i co z taką k....ą zrobić nie ma sprawiedliwości w tym kraju .Przeciętnego szaraczka by już dawno zamknęli, a ona sobie nadal pracuje jakby nigdy nic. Odpowiedz Link Zgłoś
rico121 Re: Ela B. robi wesela 16.06.07, 11:44 Akurat co do tzw. Rudej to jesteście wszyscy w wielkim błędzie a dlaczego? Po pierwsze: to,że razem pracują nie oznacza iż mają wspólne prywatne interesy. Po drugie: to,że razem przebywają we wspólnym pomieszczeniu nie oznacza iż Ruda jest winna czynom zarzucanym Pani B. Po trzecie: Pani B wielokrotnie wykorzystała naiwność Rudej choćby prosząc swoją koleżankę by zastawiła swój samochód pod pożyczkę Pani B a także załatwiając z Rudą za plecami jej męża pożyczkę w PROVIDENCIE o czym gość dowiedział się przez przypadek gdy do domu przyszły wezwania do zapłaty po upływie terminu (pożyczkę na całe szczęście spłacała Pani B). Z tego wynika,że nie należy kogoś osądzać zbyt pochopnie w związku z faktem,że normalna osoba pracuje z winnym zarzucanych mu czynów z takiego to a takiego artykułu. Więc emocje na bok i troszeczkę zdrowego rozsądku w wyrażaniu swoich myśli i uczuć ponieważ stwierdzenia typu: "Ruda to jej wspólniczka" lub "Rudą też do wora","...może ją kiedyś znajdą w Sanie razem z tą Rudą wspólniczką" mogą mieć swój finał w prokuraturze jako pomówienia oraz groźby karalne. Z wyrazami szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 16.06.07, 11:53 Nie mam nic przeciw "Rudej" ale nie strasz proszę ludzi rico, bo mamy wolnośc słowa i każdy może pisać co mu się zechce w danym momencie zwłaszcza jeśli nie wymienia nazwiska tejże. A poza tym nie próbuj jej bronić bo to tylko spowoduje lawinę błota która obrzucą forumowicze tą biedną osóbkę. Tak to już jest na tym forum. z poważaniem Kika Odpowiedz Link Zgłoś
rico121 Re: Ela B. robi wesela 16.06.07, 12:04 Poczuwam się do obowiązku zabrać głos w tej sprawie gdyż mnie samego ona dotyczy(po części), przez którą też straciłem sam nie wiem ile nerwów i zdrowia,nie przespanych nocy itd. Wiem co piszę i nie straszę nikogo lecz ostrzegam ponieważ pewne komentarze mają charakter groźby karalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Wkrótce rozprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:08 Akt oskarżenia jest w sądzie. Prokuratura domaga się - uwaga, bo pękniecie ze śmiechu! - dwóch lat w zawieszeniu na 5 oraz grzywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Wkrótce rozprawa IP: *.ptvk.pl 12.06.07, 11:56 no to pięknie. Za pokazanie przerobionego (nie swojego) zdjęcia w internecie gośc dostał zawiasy i grzywnę hm. widac dla prokuratury wybryk młodego człowieka, który nawiasem mówiąc nie powinien nikogo krzywdzić jest porównywalny z wieloletnia oszustka , która okradła kilkudziesięciu ludzi. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wkrótce rozprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:45 co z tego ze rozprawa juz niedlugo? przy takiej ilosci swiadkow potrwa pewnie jeszcze ze dwa lata do prawomocnego wyroku. Wiesc gminna niesie ze znow pozycza pieniadze. Przy wjezdzie do Przemysla powini postawic banery z jej wizerunkiem, bo znowu paru nieszczesnikow "nabierze" sie na jej lamenty. Ostrzegajcie wszystkich znajomych!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Wkrótce rozprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 18:03 znowu zaczyna szaleć, tylko "omija" Przemyśl. Widziałam ją ostatnio na weselu w pewnej podprzemyskiej gminie z "występami". W ostatnią sobotę też była "gwiazdą" festynu. Znów oszuka paru naiwniaków, bo tam pewnie jeszcze niewiele o niej wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetny Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 09.07.07, 17:40 jak sie robi takie przekrety? ja tez chce zarobic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????????? Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 20:24 No i co tam nowego słychać na froncie weselno-przekrętowym, wieść gminna niesie że ostanio szalała oj szlała w Kniażycach. a Prokutar co ? Szuka haka na Kaczmarka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 20:31 Dobrze że ktoś się odezwał. Dziwne rzeczy dzieją sie w naszym mieście, Rysiu L. "wzion" ponoć raz łapówkę i siedzi a ta "zaraza" od 20 lat naciąga ludzi i ma się dobrze i znów daje występy w okolicznych gminach, wójtowie uważajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:39 Proponuję aby Ela sprawiła wesele Jarkowi Kaczyńskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 28.10.07, 14:38 Hm cos przycichło. Czyżby się wywinęła bez szwanku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenuś Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:44 Pani Ela, to "pikuś" w porównaniu z Przemysławem L. pseudo MARKIZ lub LEWY. Ten wybitny dran oszukuje "na sprowadzenie samochodu" Sprytnie tak kręci, że wyłudza po kilka tysięcy złotych, i oczywiście tak jak p. Ela dobrze zyje z tego. Drodzy forumowicze!!! Jeśli myślicie ze p.Ela pójdzie siedziec, to się grubo mylicie. Przemuś ma uwaga!!12 wyroków w zawieszeniu za te oszustwa, i dopiero miesiąc temu dostał za kolejne oszustwo rok do odsiadki. Jednak więzienia są pełne i dla Przemusia nie ma miejsca. Więc sobie spokojnie zyje , a oszukuje już pare lat,i w sobotę widziałem go "odwalonego" w białe ciuchy, pewnie szedł na imprezke gdzie znów kogoś opęta i wyłudzi kolejne parę tysięcy złotych, bo BMW którym jeżdzi dużo pali, kochance otworzył kwiaciarnię na ul.Sw. Jana, a to wszystko kosztuje....Więc niech się nikt nie łudzi, ani p. Ela ani Przemus wnet nie zawita na Rokitnianską 1a./Jestem też ofiarą Przemusia i wiem co czuje człowiek kiedy jest bezsilny widząc takiego smiecia uśmiechniętego, a prokuratura????? hihiihhiihi Prokuratura chodzi do pracy....A spróbujcie takiemu pogrozic.. To prokurator się wami zajmie. Taki jest w Polsce raj dla oszustów...Ktoś z Panstwa wspomina o honorze, o wstydzie,Panstwo raczycie zartować.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:39 A biura matrymonialne śpią... Czy nie można zeswatac p. Elę B. Przemysławem Lewiarzem? Ale byłby duet!!!!!Pół Przemyśla zostałoby oszukanych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ela B. robi wesela IP: *.net.meganet.net.pl 25.07.13, 11:49 jak potoczyła sie sprawa pani Eli B.>? juz troche czasu minęło, ale nie wiem nic nowego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukku Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 27.07.13, 13:00 Pewnie jak to u nas zawsze...... przycichło przyschło i można dalej robić swoje.... ludzie zapomną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ela B. robi wesela IP: *.net.meganet.net.pl 28.07.13, 21:22 ale nic jej nie zrobili? zadnego aresztu czy cokolwiek ? kurcze szkoda tych co naciągneła ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutral Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 30.06.08, 00:09 Tak wszyscy piszecie, że zostaliście oszukani. Zastanawia mnie tylko w jaki sposób ona to robiła? Może jest w tym trochę waszej winy? Ja pierwszy raz o niej słyszę i pewnych rzeczy nie rozumiem, dlatego pytam. Niech ktoś wyjaśni w jaki sposób ona oszukiwała (bądź nadal oszukuje). Odpowiedz Link Zgłoś