Dodaj do ulubionych

Ela B. robi wesela

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:59
No to sobie narobiła ta pani Ela jestem ciekaw ile osób naciągnęła
prawdopodobnie b. dużo ale myślę że ją wyleczą teraz z tego oszukaństwa ludzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Vide Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 16.11.06, 14:12
      Z tego co wiem to w Jarosławiu tez ją ścigaja. Oszukała mnóstwo ludzi na
      koszmarne pieniądze z tego co zasłyszałam ( nie wiem cz to stuprocentowa kwota)
      to około
      600 000 PLN. Najśmieszniejsze jest to , ze wcale tego po niej nie widać. Nie
      postawiła domu, nie ma samochodu, zaniedbana okrutnie. I gdzie te pieniądze,
      może przejadła? ale ile mozna żreć?
      • Gość: Zegarek Re: Ela B. robi wesela IP: 193.0.79.* 16.11.06, 14:21
        Coś o niej słyszałem....
      • Gość: świadek koronny Re: Ela B. robi wesela IP: 212.2.100.* 20.02.07, 22:40
        Znam takich którzy przez Klub Garnizonowy na Grodzkiej utracili cały dorobek
        swojego życia (materialny i rodzinny).Mieli złoto i srebro , a zostali z
        tombakiem.
      • Gość: ja Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:48
        mnie zrobila na 4
    • paulin88 Re: Ela B. robi wesela 16.11.06, 17:18
      czy to chodzi o ta sama pania Ele B.? hmmm. Przemyśl, ulica Grodzka? Klub
      Garnizonowy?
      • Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:41
        Tak, tę samą. Też mi jest winna pieniądze. Podobno całość długu przekracza 200
        tys. złotych.
        • Gość: julia/??? Re: Ela B. robi wesela IP: 151.83.4.* 08.12.06, 20:39
          Mnie też jest winna pieniadze , malo co by mi zrujnowala wesele.
      • Gość: rupert Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 09.12.06, 20:47
        I ciągle tam pracuje!!!!!!!!!!! to dopiero jest skandal!!!!!!!!!!
    • Gość: kolo Re: Ela B. robi wesela IP: *.csoma.elte.hu 09.12.06, 11:02
      A mnie chciała wciągnąć w swój "interes" ... dobrze, że mnie dziadek przed nią
      ostrzegł... uffff
      • lelek26 Re: Ela B. robi wesela 11.12.06, 11:44
        Nie każdy ma takich dobrych dziadków....jest wielu nieszczęśników, którym
        dziadkowie zmarli...a na Grodzkiej powinnien być wielki neon" STOP
        BEZGOTÓWKOWCOM".... Kobitka ma talent... może powinna ją zatrudnić jakaś firma
        do pozyskiwania środków unijnych wyciągnie wszystko.. 100%
        wykorzystania ...tylko pytanie jak i gdzie? ;)
        • Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 25.01.07, 15:06
          Skończyło się dochodzenie w sprawie Eli B. Ciekawe jak długo bedziemy czekali na
          sprawę w sądzie i na werdykt . Pieniędzy , które jest mi winna pewnie i tak już
          nie odzyskam.
    • Gość: Magda Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:04
      Czy ktoś może mi poiedzieć o co chodzi z Tą Kobietą?
      • Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 18:15
        Pani Ela B. pożyczała (pożycza?) pieniądze od ludzi i nie oddaje. Brała
        (bierze?) zaliczki na organizację wesel i niczego oczywiście nie organizowała.
        Krótko mówiąc: klasyczna oszustka. I nikt nie wie, co się stało z tymi pieniędzmi.
        • Gość: wierzciel Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 12.02.07, 23:30
          Słuchajcie !!! Pieniędzy , które pozyczyła od ludzi pani B. nikt już nie
          zobaczy, a ona pracuje sobie spokojnie i jakos nie widac żeby sie martwiła swoją
          sytuacją. Robi ( kładzie) następne imprezy i nikt nic w tej sprawie nie czyni.
          Powiem Wam ze to swietny sposób na życie. Napożyczać i nie oddać . I tak nic Ci
          nie zrobią . Eh
          • Gość: To ja Ela Bernate Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:48
            jeżeli tak bardzo interesuje państwa mój problem ze dodajecie od siebie stek
            bzdur to proszę do mnnie zadzwonić odpowiem na pytania i nie trzeba będzie
            słuchać plotek które wypisują co niektórzy.602842709
            • Gość: ppp Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 21:38
              Pani Ela B.w każdych plotkach jest trochę prawdy ja też maiłem z Panią do
              czynienia i niech Pani tak z tym telefonem nie wyjeżdża mam o tyle szczęście ze
              miałem rozum i nie dałem Pani pieniędzy także życzę powodzenia z pokrzywdzonymi
              przez Panią
              • Gość: arra Re: Ela B. robi wesela IP: 82.160.30.* 15.02.07, 08:44
                Tej babie potrzebny jest dobry psycholog.W swych kłamstwach zatraciła się na
                dobre.Nie potrafi odróżnić co jest prawdą a co fałszem.To mistrzyni grania na
                ludzkich uczuciach!A rodziny szkoda!
            • Gość: kuku Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 15.02.07, 15:51
              Wreszcie się Pani Ela przyznała ze ma problem . Myślałem że to sobie ludzie
              wymyslaja rzeczywiscie, a tu proszę: sama oskarżana się wypowiada. Skoro
              napisała że niektórzy wypisują bzdury tzn . ze niektózy tez piszą prawdę (
              ciekawe którzy.
              A co do tego numeru telefonu to nie koniecznie go odbiera ( o le to jej numer)
              Pozdrawiam forumowiczów.
              • Gość: janu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:06
                znamy doskonale matactwa, krętactwa, złodziejstwa i wyłudzenia pani B.
                Złodziejstwa? - tak złodziejstwa ! - pozyczone a nie oddane pieniądze to
                złodziejstwo. Wielu z nas sie nie chce przyznać do pożyczania jej pieniędzy, ze
                strachu przed najbliższymi i skarbówką. Ale jeszcze chwila. I to co piszecie to
                prawda, a nie stek bzdur jak mówi pani B.
                • Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:26
                  Nie ma tu żadnych bzdur na jej temat. Sama prawda. Jestem jednym z naciągniętych
                  przez nią i poświadczam, że czarować to ona potrafi. Mam nadzieję, że przed
                  sądem nie pójdzie jej tak łatwo i trochę sobie posiedzi. Na odzyskanie pieniędzy
                  raczej nie ma co liczyć.
    • Gość: misia Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 16.02.07, 12:58
      Słuchajcie !!! To pierwszy chyba post w którym w zasadzie wszyscy (oprócz
      opisywanej tu "kobiety") jesteśy zgodni. Cos w tym musi być. Moze prokuratura
      sie pospieszy tym razem. Ja nie zostałam przez nią oszukana, ale to tylko
      dlatego że w porę mnie ostrzeżono. Niestety moi znajomi nie mieli tyle
      szczęścia. Pozdrawiam wszyskich wypowiadających się na tym forum- może oprócz
      samej Pani B.
      • Gość: tadu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:15
        dziwne, że taka oszustka i nie tylko nadal pracuje w Klubie Garnizonowym
        i "świeci" przykładem dzieciom i młodzieży. A gdzie rodzice????? ( i prokurator)
        • Gość: Puk Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 18.02.07, 16:05
          Ciekawe czy bedzie siedziec? Jak myślicie?? Ja myślę że ją wypuszczą.
          • Gość: wierzyciel Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 20.02.07, 00:24
            Kuku, masz rację- jeśli to jej (Pani Barnatek) numer telefonu to chyba ma
            stracha przed takimi jak ja, bo go nie odbiera. Niech to się juz jakos rozwiąże.
            • Gość: edu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:10
              dobrze byłoby gdyby odpowiednie służby zaglądnęły na tę stronę. "kariera"
              oszustki skończyłaby się od razu.
    • Gość: z ulicy Cicho-Sza Re: Ela B. robi wesela IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.02.07, 19:47
      co tam utracone parę stówek , niektórzy utracili znacznie więcej - TWARZ
      • Gość: TRUST Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 22.02.07, 14:40
        Tak czytam te posty i nie mogę sie nadziwić!! Tyle zła narobiła ta kobieta i
        nadal chodzi uśmiechnięta (wczoraj ją widziałem). Ona nie jest zła ona jest
        bezdennie.... eh.
        • Gość: gościu Czy komornik wam coś wypłacił? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:31
          Ja w ciągu dwóch lat dostałem jedną wpłatę od niego na 500 zł. W biurze
          tłumaczą, że co miesiąc obsługują innego wierzyciela.
        • Gość: maru Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:31
          na "górze" zwalniają ministrów, bo nie zgadzają się z premierem, a na dole
          najzwyklejszy oszust i naciągacz spokojnie pracuyje w instytucji Ministerstwa
          Obrony Narodowej. Zgroza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: pułkownik Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:40
            a co na to szefuncio tego klubu garnizonowego? Pewnie ma z nią spółę.
            • Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 25.02.07, 14:25
              Spóła nie spóła - ale fakt że ona nadal pracuje a po pieniążkach które jest
              winna ludziom ani śladu. pomyślcie lepiej co zrobić żeby prokuratutę trochę
              popędzić? Dopóki jej nie skażą to w świetle prawa jest niewinna.
              • Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:28
                Z tego, co słyszałem, to miała już kiedyś jakąś sprawę o podobnym charakterze.
                Nie wiem, jak się skończyła.
                • Gość: janu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 13:50
                  jakby ją posadzili, to może innych biedaków by nie naciągnęła więcej, a tak
                  poza Przemyślem to jeszcze kupa ludzi do oszukania, bo pewnie niewiele o niej
                  wiedzą.
                  • Gość: kora Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 27.02.07, 18:25
                    podobno nadal organizuje jakies imprezy, biedni Ci ludzie co ja zatrudnią!!!
                    • Gość: hermes Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:05
                      moze prokurator bedzie szybszy od tych co ja zatrudnią. Zeby tylko tak się stało
                      • Gość: Megi Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:21
                        dobrze, że ktoś pisze o tej oszustce na tym forum. Po artykułach w gazetach
                        trochę o niej przycichło, a ja do dziś nie dostałam zapłaty za kilka imprez,
                        gdzie byłam kelnerką.
                        • Gość: emma Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:47
                          ja po pieniądze, które jej pożyczyłam biegałam miesiącami bez skutku. Ciągle
                          kłamała że jej nie ma, a ta druga ruda ją kryła.
                        • Gość: emma Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:49
                          ja po pieniądze, które jej pożyczyłam biegałam do klubu miesiącami. Bez skutku.
                          Ciągle kłamała że jej nie ma, albo że ma ważne koncerty. A ta druga ruda zawsze
                          ją kryła.
    • Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 03.03.07, 15:27
      Wesela weselami ale w pracy zawodowej równiez Pani Ela sie nie popiusuje.
      Wykorzystuje młodzież, która kształci się gdzie indziej, mamiąc ich obietnicami
      wielkiej kariery (tak zrobiła z moją córką). Ciekawe kiedy ktoś to zauważy. Pani
      Ela marnuje talent młodzieży. Ludzie czy ta kobieta ma w sobie choć krztę
      samokrytycyzmu??? Wątpię.
      • Gość: Lelek26 Re: Ela B. robi wesela IP: 80.55.114.* 06.03.07, 10:57
        To że mami dzieci i młodzież karierą to nie wszystko....pożycza pieniądze od
        rodziców dzieci i młodziezy uczęszczającej na zajęcia...jeśli tak nie jest to
        niech napisza rodzice poszkodowani, ze to nie prawda...
        • Gość: oszukana Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 18:38
          Wczoraj pokazała się w CK na przeglądzie piosenki. Oszustka jak gdyby nic
          wlazła pomiędzy młodzież, dzieci, nauczycieli i instruktorów. Bez wstydu.
    • Gość: Seb Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 10.03.07, 17:29
      No i cisza . Nic się nie dzieje . Czyżby ukręcono łeb sprawie Pani Eli B.?
      • Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 12.03.07, 21:56
        Seb !! Nawet tak nie pisz!!! Bo całkiem stracę wiare w sprawiedliwość. A jeszcze
        odrobina tej wiary mi została przywrócona, kiedy usłyszałam, ze organy ścigania
        wogóle się za nia wzięły.
        • Gość: matka Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:34
          zabierajcie swoje dzieci jak najszybciej i jak najdalej od tej oszustki póki
          nie jest za późno. Ja swoje w porę zabrałam i przynajmniej teraz pracuje
          systematycznie.
          • Gość: viking Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:39
            matka, masz rację. Nie dość że kradnie i oszukuje to przywłaszcza sobie cudzą
            pracę.
            • Gość: MAJA Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 18:08
              Czytam te bzdury odnośnie kompetencji Pani Bernatek dotyczące jej umiejętności
              i z całą odpowiedzialnością mogę napisać że osoby które podważają jej pracę z
              dziećmi są nieszczere zawistne i zazdrosne bo mam na ten temat wiadomości z
              pierwszej ręki tj.córka mojej serdecznej koleżanki od 3 lat ucżęszcza na zajęcia
              (systematyczne) do tej Pani i jest bardzo zadowolona (nie tylko ona ale wszyscy
              którzy z nią uczęszczają na zajęcia ( grupa ta liczy 8 osób) do tego doszło
              że nieprawdopodobnie podniósł się poziom tego dziecka.Wcześniej chodziła gdzie
              indziej i była zaskoczona różnicą pracy instruktorskiej.Dodam iż rodzice tej
              dziewczynki obecnie przebywają za granicą a dziecko nie chce wyjechać bo chce
              nadal pracować z w)w.Czy ktoś w to wierzy czy nie ale to jest fakt.Czytam wasze
              wypowiedzi ludzi "uczciwych" i zastanawiam się kto z was nie popełnił b łęu
              musicie być "aniołami " skoro ta kobieta szkalowana jest za to co zrobiła i za
              to czego nie zrobiła.moje dziecko zaczęło uczęszczać od września do grupy
              najmłodszej.Jestem bardzo zadowolona.Wiem o problemach tej Pani bo sama
              rodzicom o tym powiedziała (pzrynajmniej grupie mojego dziecka).niech sąd
              rozstrzyga te sprawy ,nie my jesteśmy od wydawania wyroków-ale co niektórzy
              może lubią "mówić 'o innych wtedy łatwo ukryć własne niedoskonałości.Jestem
              pełna szacunku do tej Pani mimo jej problemów co mam zamiar jej powiedzie w
              następny wtorek(zajęcia mojego dziecka) Jeżeli ktoś ma coś do niej to przecież
              ona nie uciekła,nie schowała głowy w piach tylko czeka na rozprawę Ale widać to
              nie ma znaczenia.Najlepiej tylko pluć nna innych.Odezwę się w sobotę bo
              wyjeżdżam .
              • Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 22:04
                Zasadniczą treścią tego wątku są oszustwa pani B. i żadne zasługi na polu
                edukacyjnym tego nie zmienią. Bzdurą są zaś takie słowa:
                > ta kobieta szkalowana jest za to co zrobiła i za
                > to czego nie zrobiła
                Ja mam wyrok sądu potwierdzający jej dług wobec mnie i nie potrzebuję żadnych
                dodatkowych dowodów. Jej uniki i wymówki, jakimi mnie zbywała są dla mnie
                najlepszym dowodem na jej proceder. Teczki spraw u komornika zajmują osobną
                półkę i to też o czymś świadczy. Dla osób znających jako tako procedury prawne
                wiadomym jest, że do komornika trafiają sprawy prawomocnie osądzone z klauzulą
                wykonalności. Tu nie potrzeba żadnych dodatkowych dowodów.
              • Gość: rupert Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 19:33
                Wypowiedź Pani Mai jako żywo przypomina mi wypowiedzi rodzoców chórzystów z
                Polskich słowików, co to bronili dyregenta który molestował ich dzieci. Nie
                jest dobrze Szanowna Pani jak rodzice lokują swoje ambicje w dzieciach. A osoby
                oskarżane o oszustwa bo Pani B. został przedstawiony akt oskarżenia, nie
                powinny pracowac z dziećmi. Skoro Pani to nie przeszkadza to niech Pani
                zatrudni Panią B. prywanie. Ciekawe jakby sie Pani zachowała gdyby podobne
                oskarżenia skierowane zostały przeciwko polonistce Pani dziecka. Niech Pani
                zbierzez tych zadowolonych rodziców i urządźcie piketę pod Klubem Garnizonowym
                z wyrazami poparcia.
                • Gość: gość Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 11:36
                  Brawo Rupert! Pani B. może nauczyć młodzież i dzieci tylko oszustwa, krętactwa,
                  czyli krótko mówiąc - złodziejstwa - o niczym innym nie ma najmniejszego
                  pojęcia.
              • Gość: wkurw...y Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 17:02
                Taaa, wyjeżdżam naciągać kolejne osoby. Co wy tam za spółę macie? BURDEL może
                prowadzicie?
    • Gość: hehe Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 15:38
      przeczytałem te wszystkie wasze posty i uważam, że:
      1. Kara śmierci satysfakcjonowała wszystkich respondentów.
      2. Naiwnych jednak jest jeszcze, niestety, b. wielu, a może nie żałujcie tych
      paru groszy, nauka przeciez kosztuje:)))
      • Gość: rupert Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:10
        Nauka kosztuje to jest fakt.
        Co do kary śmierci to masz chyba na myśli bojkot towarzyski.
        • Gość: dino Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:07
          Rupert!!! Jakie towarzystwo??? Jaki bojkot????? Jedyny "towarzysz" tej oszustki
          to ta jej ruda wspólniczka
          • Gość: janu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:27
            najlepszym i najsprawiedliwszym bojkotem jest dla tej oszustki jest kryminał.
            Jest szansa, zwiększono liczbę sędziów i prokuratorów!!! Może w końcu doczekamy
            się wyroku.
            • Gość: marta Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:37
              racja!!!! przynajmniej tyle satysfakcji dla tych, którym do dziś złodziejka nie
              zapłaciła za pracę przy imprezach które "organizowała"
              • Gość: kwerenda Re: Ela B. robi wesela IP: 82.160.30.* 21.03.07, 17:24
                Kryminał niczego nie zmieni.Ucierpi tylko Bogu ducha winna rodzina.Gdyby
                minister Szczygło wysłał ją do Afganistanu lub Iraku może by zmądrzała.
                • Gość: rzecznik MON Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:25
                  Kwerenda!!!! Po pierwsze doprowadziła by do bankructwa siły zbrojne
                  sprzymierzonych, a po drugie gdyby poszła siedzieć, to rodzinie żyłoby się
                  chyba lepiej, a pozostałym bezpieczniej.
                  • Gość: Endrju Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:30
                    Ludzie!!!!! Balcerowicz musiał odejść - i odszedł. Pani B. musi siedzieć i
                    będzie siedzieć!!!!!!
                    • Gość: Bin Laden Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:32
                      Nie przysyłajcie jej do Afganistanu, sni do Iraku. Nie ma tu kogo okradać.
                      • Gość: dino Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:59
                        Bernatek siedzieć, a do Afganistanu "Rudą" - speca od super kamuflażu.
                        • Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 09:52
                          Najlepiej zesłać na Sahare - po tygodniu piachu zabraknie :)

Dziwie sie tylko kierownictwu Klubu i przemyskiego Garnizonu, że nic w tej
                          sprawie nie robi i nabrało wody w usta. Który normalny rodzić puści teraz
                          dzieciaka do klubu? Wszystko byłoby jeszcze do zaakceptowania, gdyby p.Ela nie
                          wiązała swej zawodowej działalności z prywatną i nie wykorzystywała dzieciaków
                          do śpiewania po swoich weselach, wożenia po nocach taksówkami itp. Ciekawi mnie
                          czy rodzice wiedzą co robią ich dzieci oprócz tego, że uczą się śpiewać w
                          Klubie. Myśle, że gdyby wiedzieli, zmienili by szybko zdanie. Jestem
                          przekonany, że w innej instytucji kultury czy klubie taka działalność byłaby
                          niedopuszczalna. I fakt, czy przeciwko p.Eli toczy się postępowanie karne nic
                          tu nie zmienia, bo działalność trwa. Dziwi też, że tą sprawą nie interesuje się
                          Urząd Skarbowy - na człowieka prowadzącego sklep wsiedli by zaraz.
                          A swoją drogą kobiecie powinno się pomóc, a nie kopać leżącego. Takie
                          zachowanie świadczy bowiem o chorobie psychicznej na której cierpi nie tylko
                          pacjent, ale i otoczenie. Villas ponoć pomogli, może pomogą i pani B.
                          • Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 21:58
                            Z dwojga złego, lepiej niech pracuje - komornik przynajmniej choć trochę z niej
                            ściągnie.
                            • Gość: rupert Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:23
                              Komornikami to akurat ona nie przejmuje się wcale.Doskonale zdaje sobie sprawę
                              że nie są w stanie wyegzekwować tych setek tysięcy długów. W niedziele
                              znowu "brylowała" wśród dzieci i młodzieży na przeglądzie w CK. Normalny
                              człowiek zakopałby się pod ziemię ze wstydu.
                              • Gość: Sara Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 05.04.07, 09:34
                                Nie zgadzam sie tak do konca z toba Rupert.Po prawdzie, pod ziemie sie nie
                                zapadla ale rowniez nie "brylowała" jak to napisales. Jesli wiedziala ze ma cos
                                na sumieniu to kolo tej osoby przechodzila ze spuszczona nisko glowa ogladajac
                                czubki swoich butow. Bynajmniej nie chodzilo tu o skruche a tylko o to iz
                                myslala ze w ten sposob ten wierzyciel jej nie zauwazy. Smiesznie to wygadalo .
                                Ukrywala sie jak male dziecko, ktore chowa glowe za zaslone i mysli ze juz go
                                nie widac.
                                • Gość: iwonka Re: Ela B. robi wesela IP: 195.117.172.* 06.04.07, 15:06
                                  parę dni temu czytałam w prasie o możliwości przekazania budynku Klubu Garnizonowego na rzecz miasta. Skoro wymiar sprawiedliwości powolny jest nie tylko w sprawie pani B. to może likwidacja klubu sprawi, że przestanie w końcu "istnieć" choćby jako pracownik instytucji upowszechniania kultury. Nikt normalny przecież jej nie zatrudni.
                                  • Gość: tadu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:55
                                    Poszkodowani! podawajcie jak najwięcej szczegółów dotyczących oszustw pani B.
                                    MOże wreszcie ktoś z prokuratury zajrzy na to forum i wzbogaci zebrany już
                                    materiał dowodowy.
                                    • Gość: iwonka Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:01
                                      Drogi Tadu! Złodziejstwa, oszustwa i krętactwa pani B. to jedno ( o tym ludzie
                                      pisali wcześniej ) apelujesz o szczegóły, ale dla mnie jako matki nienormalnym
                                      jest że taka ........ ma kontakt z dziećmi i młodzieżą i trwa to w instytucji
                                      jakby nie było mającej również wychowywać. Panowie Dowódcy!!!!!! a wy
                                      gdzie???????
                                      • Gość: Zuza Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 17.04.07, 18:21
                                        Eh życie życie !!! Trzeba bedzie sie chyba pogodzic z tym ze nie ma sprawiedliwosci.
                                        • Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:28
                                          Krążą pogłoski, że B. siedzi. Oby był to dobry znak.
                                          • Gość: detektyw Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:31
                                            Słuchajcie!!! Jak będziecie B brać za d.... to uważajcie żeby nie wywinęła
                                            takiego numeru jak ś.p. Blida. Od razu do wora!!!!!!!!
                                            • Gość: młodszy detektyw Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 18:01
                                              ... i nie zapomnijcie o jej "przybocznej" - Rudą też do wora!!!
                                              • Gość: gość Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 18:10
                                                I po co pchać się w ministry??? Tam wcześniej czy później wytropią przekręty.
                                                Lepiej jednak pracować w zapyziałym klubie garnizonowym i spokojnie naciągać
                                                ludzi.Kwoty niewiele mniejsze niż tam "na górze",a włos z głowy nie
                                                spadnie!!!!!! I etacik też bezpieczny, państwowy....
                                                • Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 29.04.07, 10:12
                                                  NIe siedzi !! Ostatnio znowu gdzies wywozila te biedne dzieci zeby pracowaly a
                                                  ona zbierze laury.
                                                  • Gość: rupeert Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:18
                                                    Przycichnie wszystko, rozmyję się i będzie Ela reaktywacja!
                                                  • jonash15 Re: Ela B. robi wesela 06.05.07, 16:46
                                                    wszystko to prawda co o niej piszą.Też się dziwię dlaczego ona jeszcze pracuje w
                                                    tym Klubie Garnizonowym mam nadzieję że już niedługo.Mnie też naciągnęła na
                                                    kilka tysięcy i znam jeszcze kilka innych osób poszkodowanych.Może ją kiedyś
                                                    znajdą w sanie razem z tą rudą wspólniczką.
                                                  • Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 16:13
                                                    jonash!!!! tylko nie do Sanu!!!! lato idzie, kto to będzie czyścił???? Fuj!!!!
                                                  • Gość: Ser Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 26.05.07, 14:26
                                                    Dobrze że ten wątek nie zniknął. Bo juz myślałem ze pani B. ma chody także u admina.
                                                  • Gość: gościu Re: Ela B. robi wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:37
                                                    A wie ktoś, na jakim etapie jest postępowanie karne?
                                                  • Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 27.05.07, 15:49
                                                    Wszystko przycichło a ona nadal sobie pracuje tak jak pracowała i ma się nieźle.
                                                  • jonash15 Re: Ela B. robi wesela 31.05.07, 12:18
                                                    i co z taką k....ą zrobić nie ma sprawiedliwości w tym kraju .Przeciętnego
                                                    szaraczka by już dawno zamknęli, a ona sobie nadal pracuje jakby nigdy nic.
                                                  • rico121 Re: Ela B. robi wesela 16.06.07, 11:44
                                                    Akurat co do tzw. Rudej to jesteście wszyscy w wielkim błędzie a dlaczego? Po
                                                    pierwsze: to,że razem pracują nie oznacza iż mają wspólne prywatne interesy.
                                                    Po drugie: to,że razem przebywają we wspólnym pomieszczeniu nie oznacza iż Ruda
                                                    jest winna czynom zarzucanym Pani B. Po trzecie: Pani B wielokrotnie
                                                    wykorzystała naiwność Rudej choćby prosząc swoją koleżankę by zastawiła swój
                                                    samochód pod pożyczkę Pani B a także załatwiając z Rudą za plecami jej męża
                                                    pożyczkę w PROVIDENCIE o czym gość dowiedział się przez przypadek gdy do domu
                                                    przyszły wezwania do zapłaty po upływie terminu (pożyczkę na całe szczęście
                                                    spłacała Pani B). Z tego wynika,że nie należy kogoś osądzać zbyt pochopnie w
                                                    związku z faktem,że normalna osoba pracuje z winnym zarzucanych mu czynów z
                                                    takiego to a takiego artykułu. Więc emocje na bok i troszeczkę zdrowego rozsądku
                                                    w wyrażaniu swoich myśli i uczuć ponieważ stwierdzenia typu: "Ruda to jej
                                                    wspólniczka" lub "Rudą też do wora","...może ją kiedyś znajdą w Sanie razem z tą
                                                    Rudą wspólniczką" mogą mieć swój finał w prokuraturze jako pomówienia oraz
                                                    groźby karalne. Z wyrazami szacunku.
                                                  • Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 16.06.07, 11:53
                                                    Nie mam nic przeciw "Rudej" ale nie strasz proszę ludzi rico, bo mamy wolnośc
                                                    słowa i każdy może pisać co mu się zechce w danym momencie zwłaszcza jeśli nie
                                                    wymienia nazwiska tejże. A poza tym nie próbuj jej bronić bo to tylko spowoduje
                                                    lawinę błota która obrzucą forumowicze tą biedną osóbkę. Tak to już jest na tym
                                                    forum. z poważaniem Kika
                                                  • rico121 Re: Ela B. robi wesela 16.06.07, 12:04
                                                    Poczuwam się do obowiązku zabrać głos w tej sprawie gdyż mnie samego ona
                                                    dotyczy(po części), przez którą też straciłem sam nie wiem ile nerwów i
                                                    zdrowia,nie przespanych nocy itd. Wiem co piszę i nie straszę nikogo lecz
                                                    ostrzegam ponieważ pewne komentarze mają charakter groźby karalnej.
    • Gość: gościu Wkrótce rozprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:08
      Akt oskarżenia jest w sądzie. Prokuratura domaga się - uwaga, bo pękniecie ze
      śmiechu! - dwóch lat w zawieszeniu na 5 oraz grzywny.
      • Gość: Kika Re: Wkrótce rozprawa IP: *.ptvk.pl 12.06.07, 11:56
        no to pięknie. Za pokazanie przerobionego (nie swojego) zdjęcia w internecie
        gośc dostał zawiasy i grzywnę hm. widac dla prokuratury wybryk młodego
        człowieka, który nawiasem mówiąc nie powinien nikogo krzywdzić jest porównywalny
        z wieloletnia oszustka , która okradła kilkudziesięciu ludzi. Ciekawe.
        • Gość: gość Re: Wkrótce rozprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:45
          co z tego ze rozprawa juz niedlugo? przy takiej ilosci swiadkow potrwa pewnie
          jeszcze ze dwa lata do prawomocnego wyroku. Wiesc gminna niesie ze znow pozycza
          pieniadze. Przy wjezdzie do Przemysla powini postawic banery z jej wizerunkiem,
          bo znowu paru nieszczesnikow "nabierze" sie na jej lamenty. Ostrzegajcie
          wszystkich znajomych!!!!!!!!!!
          • Gość: gościu Re: Wkrótce rozprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 18:03
            znowu zaczyna szaleć, tylko "omija" Przemyśl. Widziałam ją ostatnio na weselu w
            pewnej podprzemyskiej gminie z "występami". W ostatnią sobotę też
            była "gwiazdą" festynu. Znów oszuka paru naiwniaków, bo tam pewnie jeszcze
            niewiele o niej wiedzą.
    • Gość: chetny Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 09.07.07, 17:40
      jak sie robi takie przekrety? ja tez chce zarobic ;)
      • Gość: ???????????? Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 20:24
        No i co tam nowego słychać na froncie weselno-przekrętowym, wieść
        gminna niesie że ostanio szalała oj szlała w Kniażycach. a Prokutar
        co ? Szuka haka na Kaczmarka?
        • Gość: nie wiem Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 20:31
          Dobrze że ktoś się odezwał. Dziwne rzeczy dzieją sie w naszym
          mieście, Rysiu L. "wzion" ponoć raz łapówkę i siedzi a ta "zaraza"
          od 20 lat naciąga ludzi i ma się dobrze i znów daje występy w
          okolicznych gminach, wójtowie uważajcie!
          • Gość: gość Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:39
            Proponuję aby Ela sprawiła wesele Jarkowi Kaczyńskiemu.
            • Gość: Kika Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 28.10.07, 14:38
              Hm cos przycichło. Czyżby się wywinęła bez szwanku??
              • Gość: Zenuś Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:44
                Pani Ela, to "pikuś" w porównaniu z Przemysławem L. pseudo MARKIZ
                lub LEWY. Ten wybitny dran oszukuje "na sprowadzenie samochodu"
                Sprytnie tak kręci, że wyłudza po kilka tysięcy złotych, i
                oczywiście tak jak p. Ela dobrze zyje z tego. Drodzy forumowicze!!!
                Jeśli myślicie ze p.Ela pójdzie siedziec, to się grubo mylicie.
                Przemuś ma uwaga!!12 wyroków w zawieszeniu za te oszustwa, i dopiero
                miesiąc temu dostał za kolejne oszustwo rok do odsiadki. Jednak
                więzienia są pełne i dla Przemusia nie ma miejsca. Więc sobie
                spokojnie zyje , a oszukuje już pare lat,i w sobotę widziałem
                go "odwalonego" w białe ciuchy, pewnie szedł na imprezke gdzie znów
                kogoś opęta i wyłudzi kolejne parę tysięcy złotych, bo BMW którym
                jeżdzi dużo pali, kochance otworzył kwiaciarnię na ul.Sw. Jana, a
                to wszystko kosztuje....Więc niech się nikt nie łudzi, ani p. Ela
                ani Przemus wnet nie zawita na Rokitnianską 1a./Jestem też ofiarą
                Przemusia i wiem co czuje człowiek kiedy jest bezsilny widząc
                takiego smiecia uśmiechniętego, a prokuratura????? hihiihhiihi
                Prokuratura chodzi do pracy....A spróbujcie takiemu pogrozic.. To
                prokurator się wami zajmie. Taki jest w Polsce raj dla
                oszustów...Ktoś z Panstwa wspomina o honorze, o wstydzie,Panstwo
                raczycie zartować..
                • Gość: kowal Re: Ela B. robi wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:39
                  A biura matrymonialne śpią... Czy nie można zeswatac p. Elę B.
                  Przemysławem Lewiarzem? Ale byłby duet!!!!!Pół Przemyśla zostałoby
                  oszukanych!!!
                  • Gość: gość Re: Ela B. robi wesela IP: *.net.meganet.net.pl 25.07.13, 11:49
                    jak potoczyła sie sprawa pani Eli B.>? juz troche czasu minęło, ale nie wiem nic nowego :(
                    • Gość: ukku Re: Ela B. robi wesela IP: *.toya.net.pl 27.07.13, 13:00
                      Pewnie jak to u nas zawsze...... przycichło przyschło i można dalej robić swoje.... ludzie zapomną :)
                      • Gość: gość Re: Ela B. robi wesela IP: *.net.meganet.net.pl 28.07.13, 21:22
                        ale nic jej nie zrobili? zadnego aresztu czy cokolwiek ? kurcze szkoda tych co naciągneła ;/
    • Gość: neutral Re: Ela B. robi wesela IP: *.ptvk.pl 30.06.08, 00:09
      Tak wszyscy piszecie, że zostaliście oszukani. Zastanawia mnie tylko w jaki
      sposób ona to robiła? Może jest w tym trochę waszej winy? Ja pierwszy raz o niej
      słyszę i pewnych rzeczy nie rozumiem, dlatego pytam. Niech ktoś wyjaśni w jaki
      sposób ona oszukiwała (bądź nadal oszukuje).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka