Dodaj do ulubionych

otwarcie sankostrady

IP: *.prz.edu.pl 21.12.06, 11:00
wydaje mi sie ze zainteresowanie torem saneczkowym jest duze, na otwarciu bylo
chyba wiecej ludzi niz na otwarciu stoku narciarskiego, wedlug mnie tor
saneczkowy byl strzalem w 10!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: harry Re: otwarcie sankostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:29
      czy to juz koniec przemówienia rzecznika, czy też na dokończenie poczekamy w
      lipcu?
    • Gość: Warek Re: otwarcie sankostrady IP: *.mcon.pl 21.12.06, 23:17
      Śmierdzisz wazeliną; ot co. A poza tym myślę, że strzałem w dziesiątkę będzie
      pokrycie wazeliną całego stoku - rzuć ten pomysł szefowi - może utrzymasz etat
      jeszcze z 6 miesiecy:)
      • Gość: starski Re: otwarcie sankostrady IP: *.mcon.pl 22.12.06, 00:10
        a ja się ciesze, ze ludzie potrafią się jeszcze cieszyć życiem- jeżdżac
        chociażby na saneczkach- a nie tylko wylewac zgorzkniałe żale na wszystkich
        i wszystko wokoło.
        • Gość: snkarz Re: otwarcie sankostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:04
          poprosze o pierwsze wrazenia z jazdy, warto zabrac dzieci?
        • Gość: harry Re: otwarcie sankostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:07
          wyjedź trochę dalej niż za Prałkowce, to zrewidujesz te żałosne echy i achy na
          temat toru saneczk. i trasy narciarskiej. Ciężko jest tłumaczyć komuś, kto
          bywał najdalej w Bieszczadach..., a może mylę się?
          • Gość: voyto Re: otwarcie sankostrady IP: *.chello.pl 23.12.06, 14:17
            czy ktos wie, czy bedzie można pojeździć w pierwszy dzień świąt? Chętnie bym
            kilka zhjazdów "zaliczył"
        • Gość: grave Re: otwarcie sankostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 15:27
          Starski- popieram i odzyskuję wiare w ludzi:) Wesołych !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka