Gość: lex-przemysl IP: *.prz.edu.pl 21.12.06, 11:00 wydaje mi sie ze zainteresowanie torem saneczkowym jest duze, na otwarciu bylo chyba wiecej ludzi niz na otwarciu stoku narciarskiego, wedlug mnie tor saneczkowy byl strzalem w 10!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: harry Re: otwarcie sankostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:29 czy to juz koniec przemówienia rzecznika, czy też na dokończenie poczekamy w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warek Re: otwarcie sankostrady IP: *.mcon.pl 21.12.06, 23:17 Śmierdzisz wazeliną; ot co. A poza tym myślę, że strzałem w dziesiątkę będzie pokrycie wazeliną całego stoku - rzuć ten pomysł szefowi - może utrzymasz etat jeszcze z 6 miesiecy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: otwarcie sankostrady IP: *.mcon.pl 22.12.06, 00:10 a ja się ciesze, ze ludzie potrafią się jeszcze cieszyć życiem- jeżdżac chociażby na saneczkach- a nie tylko wylewac zgorzkniałe żale na wszystkich i wszystko wokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snkarz Re: otwarcie sankostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:04 poprosze o pierwsze wrazenia z jazdy, warto zabrac dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: otwarcie sankostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:07 wyjedź trochę dalej niż za Prałkowce, to zrewidujesz te żałosne echy i achy na temat toru saneczk. i trasy narciarskiej. Ciężko jest tłumaczyć komuś, kto bywał najdalej w Bieszczadach..., a może mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: otwarcie sankostrady IP: *.chello.pl 23.12.06, 14:17 czy ktos wie, czy bedzie można pojeździć w pierwszy dzień świąt? Chętnie bym kilka zhjazdów "zaliczył" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grave Re: otwarcie sankostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 15:27 Starski- popieram i odzyskuję wiare w ludzi:) Wesołych ! Odpowiedz Link Zgłoś