Dodaj do ulubionych

gdzie się podział ten poliglota jobrave???

IP: *.mcon.pl 30.12.06, 20:02
Obserwuj wątek
    • Gość: joBrave Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: 217.116.110.* 31.12.06, 14:13
      Jestem dupku, a co?
      • Gość: sherlock holmes Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:16
        myślałem , że zostałeś cieciem w urzędzie
        • Gość: aaa Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.brnt.cable.ntl.com 31.12.06, 15:36
          Szerlok a ciebie juz z tej posady wykopali? hehehhe
          • Gość: joBrave Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.orange.pl 31.12.06, 23:11
            Wcale sie nie dziwię, ze mu cieciostwo zabrali, skoro bez przerwy pijany. I co
            ci dało robienie laski PiSiorom? Nic, mało tego, z posady cie pogonili. Mna sie
            nie przejmuj, mnie nie przyjmą z powodu braku kwalifikacji więc nie musisz pluć
            na mnie,no i z nowym rokiem zmień ksywę na Sherlock Alkoholmes.
          • Gość: joBrave Re: do Ciećlocka Alkoholmesa IP: *.orange.pl 31.12.06, 23:14
            Wcale sie nie dziwię, ze mu cieciostwo zabrali, skoro bez przerwy pijany. I co
            ci dało robienie laski PiSiorom? Nic, mało tego, z posady cie pogonili. Mna sie
            nie przejmuj, mnie nie przyjmą z powodu braku kwalifikacji więc nie musisz pluć
            na mnie,no i z nowym rokiem zmień ksywę na Sherlock Alkoholmes.
          • Gość: T.Ż. Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.mcon.pl 01.01.07, 06:13
            Zapytam aaa, a dlaczgórz to nie nazwiesz po imieniu tego niecnoty?Uczyń to
            zasrańcu(przepraszam)i bedziemy kwita! a tak,muszę Cię wyzywać!Jeszcze raz
            takie bajery tajemniczości to będzie przykre.Hej.........................
            • Gość: aaa Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.brnt.cable.ntl.com 01.01.07, 10:38
              T.Z. A o co Ci wlasciwie chodzi????
              • Gość: JoBrave Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.orange.pl 01.01.07, 21:10
                AA, Sherlock Holmes, TŻ (Tajny Żuraw? Tajny Żubr? Tajny Żółw?, to ta sama osoba,
                prawdopodbnie jakis niespełniony, zakompleksiony redaktorzyna.Widać, ze cierpina
                przypadłość, którą zowią rozszczepieniem jaźni albo też schizofrenią.
                Inkryminowanemu typkowi raz wydaje sie,że jest anonimowym alkoholikiem (tak
                pewnie dzieje się wówczas kiedy to po powrocie ze spotkania, z jemu
                podobnymi,zasiada przed komputerem, czyli jak to mówia w Przemyślu, "za swieżej
                pamięci", później już-niestety- z tą świeżoscia zaczyna byc gorzej,byc moze
                również, ze w okresie tzw. remisji choroby, ma swiadomość, kim jest ale później
                wskutek jej ataku wydaje mu się , ze jest Sherlockiem Holmesem lub np. Tajnym
                Żubrpracownikiem.Podejrzewam,iż naduzywanie alkoholu, nadmierne zaangazowanie w
                PiS, niemożność dorównania innym,utrata pracy w UM, brak sukcesów w żurnalistyce
                inne kompleksy są przyczynami, tej choroby , o której psyhiatrzy mówią,że gorsza
                od raka. W okrsie remisja zalecam przegladanie słownika ortograficznego =
                dlaczegoż? Ano dlatego, ze nie "dlaczgórz".
              • Gość: JoBrave Re: Dlategóż IP: *.orange.pl 01.01.07, 21:11
                AA, Sherlock Holmes, TŻ (Tajny Żuraw? Tajny Żubr? Tajny Żółw?, to ta sama osoba,
                prawdopodbnie jakis niespełniony, zakompleksiony redaktorzyna.Widać, ze cierpina
                przypadłość, którą zowią rozszczepieniem jaźni albo też schizofrenią.
                Inkryminowanemu typkowi raz wydaje sie,że jest anonimowym alkoholikiem (tak
                pewnie dzieje się wówczas kiedy to po powrocie ze spotkania, z jemu
                podobnymi,zasiada przed komputerem, czyli jak to mówia w Przemyślu, "za swieżej
                pamięci", później już-niestety- z tą świeżoscia zaczyna byc gorzej,byc moze
                również, ze w okresie tzw. remisji choroby, ma swiadomość, kim jest ale później
                wskutek jej ataku wydaje mu się , ze jest Sherlockiem Holmesem lub np. Tajnym
                Żubrpracownikiem.Podejrzewam,iż naduzywanie alkoholu, nadmierne zaangazowanie w
                PiS, niemożność dorównania innym,utrata pracy w UM, brak sukcesów w żurnalistyce
                inne kompleksy są przyczynami, tej choroby , o której psyhiatrzy mówią,że gorsza
                od raka. W okrsie remisja zalecam przegladanie słownika ortograficznego =
                dlaczegoż? Ano dlatego, ze nie "dlaczgórz".
                • Gość: bv Re: Dlategóż IP: *.ptvk.pl 03.01.07, 15:36
                  porównałem IP, to nie jest ta sama osoba, albo się świetnie maskuje :))
                  • jobrave Re: Dlategóż 03.01.07, 22:46
                    Gość portalu: bv napisał(a):

> porównałem IP, to nie jest ta sama osoba, albo się świetnie maskuje :))
                    raz z pracy, raz z domu, raz z kafejki...zresztą Sherlock Holmes potrafił się
                    nieźle maskować
                    • Gość: ja Re: Dlategóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 03:15
                      brawko jobrave
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka