Gość: sherlock holmes IP: *.mcon.pl 30.12.06, 20:02 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joBrave Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: 217.116.110.* 31.12.06, 14:13 Jestem dupku, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sherlock holmes Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:16 myślałem , że zostałeś cieciem w urzędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.brnt.cable.ntl.com 31.12.06, 15:36 Szerlok a ciebie juz z tej posady wykopali? hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joBrave Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.orange.pl 31.12.06, 23:11 Wcale sie nie dziwię, ze mu cieciostwo zabrali, skoro bez przerwy pijany. I co ci dało robienie laski PiSiorom? Nic, mało tego, z posady cie pogonili. Mna sie nie przejmuj, mnie nie przyjmą z powodu braku kwalifikacji więc nie musisz pluć na mnie,no i z nowym rokiem zmień ksywę na Sherlock Alkoholmes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joBrave Re: do Ciećlocka Alkoholmesa IP: *.orange.pl 31.12.06, 23:14 Wcale sie nie dziwię, ze mu cieciostwo zabrali, skoro bez przerwy pijany. I co ci dało robienie laski PiSiorom? Nic, mało tego, z posady cie pogonili. Mna sie nie przejmuj, mnie nie przyjmą z powodu braku kwalifikacji więc nie musisz pluć na mnie,no i z nowym rokiem zmień ksywę na Sherlock Alkoholmes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Ż. Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.mcon.pl 01.01.07, 06:13 Zapytam aaa, a dlaczgórz to nie nazwiesz po imieniu tego niecnoty?Uczyń to zasrańcu(przepraszam)i bedziemy kwita! a tak,muszę Cię wyzywać!Jeszcze raz takie bajery tajemniczości to będzie przykre.Hej......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.brnt.cable.ntl.com 01.01.07, 10:38 T.Z. A o co Ci wlasciwie chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoBrave Re: gdzie się podział ten poliglota jobrave??? IP: *.orange.pl 01.01.07, 21:10 AA, Sherlock Holmes, TŻ (Tajny Żuraw? Tajny Żubr? Tajny Żółw?, to ta sama osoba, prawdopodbnie jakis niespełniony, zakompleksiony redaktorzyna.Widać, ze cierpina przypadłość, którą zowią rozszczepieniem jaźni albo też schizofrenią. Inkryminowanemu typkowi raz wydaje sie,że jest anonimowym alkoholikiem (tak pewnie dzieje się wówczas kiedy to po powrocie ze spotkania, z jemu podobnymi,zasiada przed komputerem, czyli jak to mówia w Przemyślu, "za swieżej pamięci", później już-niestety- z tą świeżoscia zaczyna byc gorzej,byc moze również, ze w okresie tzw. remisji choroby, ma swiadomość, kim jest ale później wskutek jej ataku wydaje mu się , ze jest Sherlockiem Holmesem lub np. Tajnym Żubrpracownikiem.Podejrzewam,iż naduzywanie alkoholu, nadmierne zaangazowanie w PiS, niemożność dorównania innym,utrata pracy w UM, brak sukcesów w żurnalistyce inne kompleksy są przyczynami, tej choroby , o której psyhiatrzy mówią,że gorsza od raka. W okrsie remisja zalecam przegladanie słownika ortograficznego = dlaczegoż? Ano dlatego, ze nie "dlaczgórz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoBrave Re: Dlategóż IP: *.orange.pl 01.01.07, 21:11 AA, Sherlock Holmes, TŻ (Tajny Żuraw? Tajny Żubr? Tajny Żółw?, to ta sama osoba, prawdopodbnie jakis niespełniony, zakompleksiony redaktorzyna.Widać, ze cierpina przypadłość, którą zowią rozszczepieniem jaźni albo też schizofrenią. Inkryminowanemu typkowi raz wydaje sie,że jest anonimowym alkoholikiem (tak pewnie dzieje się wówczas kiedy to po powrocie ze spotkania, z jemu podobnymi,zasiada przed komputerem, czyli jak to mówia w Przemyślu, "za swieżej pamięci", później już-niestety- z tą świeżoscia zaczyna byc gorzej,byc moze również, ze w okresie tzw. remisji choroby, ma swiadomość, kim jest ale później wskutek jej ataku wydaje mu się , ze jest Sherlockiem Holmesem lub np. Tajnym Żubrpracownikiem.Podejrzewam,iż naduzywanie alkoholu, nadmierne zaangazowanie w PiS, niemożność dorównania innym,utrata pracy w UM, brak sukcesów w żurnalistyce inne kompleksy są przyczynami, tej choroby , o której psyhiatrzy mówią,że gorsza od raka. W okrsie remisja zalecam przegladanie słownika ortograficznego = dlaczegoż? Ano dlatego, ze nie "dlaczgórz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bv Re: Dlategóż IP: *.ptvk.pl 03.01.07, 15:36 porównałem IP, to nie jest ta sama osoba, albo się świetnie maskuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jobrave Re: Dlategóż 03.01.07, 22:46 Gość portalu: bv napisał(a): > porównałem IP, to nie jest ta sama osoba, albo się świetnie maskuje :)) raz z pracy, raz z domu, raz z kafejki...zresztą Sherlock Holmes potrafił się nieźle maskować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dlategóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 03:15 brawko jobrave Odpowiedz Link Zgłoś