Dodaj do ulubionych

Pytanie do posiadaczy TV kab. TOYA

IP: *.mcon.pl 02.01.07, 12:49
W przyszłości zamierzam kupić telewizor LCD. Problem polega na tym że w
telewizorach LCD sygnał antenowy powinien być jak najlepszy, aby obraz był w
miarę dobry.Proszę więc o opinie posiadaczy Tv Toya którzy odbierają telewizje
za pomocą telewizorów LCD.Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Pytanie do posiadaczy TV kab. TOYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:31
      Powiem tylko tyle, że mam 29 cali (bańkę) i podłaczony do gniazdka 3 tv, obraz
      jest idealny. Więc nie ma różnicy czy to LCD czy bańka.
      Poza tym w Łodzi Toya testuje tv cyfrową, do Przemyśla ma też dotrzeć... kiedyś.
    • Gość: Gość Re: Pytanie do posiadaczy TV kab. TOYA IP: *.mcon.pl 15.01.07, 13:05
      Sledzę ten wątek już dłuższy czas i aż mi się nie chce wierzyć że nikt nie
      posiada kablówki i LCD.Dodam tylko ze mam podobny dylemat. Prawdą jest natomiast
      że pod telewizory LCD sygnał mósi być dobry ,bo inaczej odbiór będzie kiepski,
      najlepiej gdyby była to "cyfrówka".Ponawiam wiec pytanie "Adama".
      • Gość: ppp Re: Pytanie do posiadaczy TV kab. TOYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:56
        więc ja oglądam TV TOYA na panelu LCD i pod gniazdo mam podłączone jeszcze dwa
        zwykłe telewizory i muszę zaznaczyć że na kilku programach widać tak jak by
        padał snieg poprostu śnieżą skąłdałem pare razy reklamacje do TOYA byli
        przerabiali kable wzmacniali sygnał i dało to jakiś efekt ale do czasu pózniej
        dalej zaczełośnieżyc i doszedłem do sedna sprawy a mianowicie jak pozostałe
        telewizory wyłączam z gniazda rozdzielającego to obraz na panelu LCD robi się
        zarębisty i nie nażekam.
        Więć jak będziesz odbierał tylko na LCD i niebędziesz miał innych urządzeń
        podłączonych do gniazdka TV TOYA to polecam wziąść |TOYE tylko tez bym się
        zastanowił bo teraz Posat cyfrowy robi konkuręcje a nawet coś czy tałem na
        temat Nowej Telewizji "N" i przyznam że nawet nawet. Ale wybór należy do ciebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka