Dodaj do ulubionych

Jest takie radio Fara

IP: *.mcon.pl 05.01.07, 18:30
Ponoc jest.Jak mozna go posłuchać.O czym gaworzy.Jest radiem religijnym, ale
czy obiektywnym.Wyczytałem, ze jest, tylko na jakich"falach".Chetnie
posłucham co maja do powiedzenia przemyscy pasterze.Nikogo nie obrażam.
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: Jest takie radio Fara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:40
      To słuchaj zbłąkana owco.
      www.google.pl/search?hl=pl&ie=ISO-8859-2&q=radio+fara&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
      • Gość: TŻ Re: Jest takie radio Fara IP: *.mcon.pl 05.01.07, 18:51
        Nie masz uprawnień do oglądania tej strony
        Możesz nie mieć uprawnień, aby przeglądać ten katalog lub tę stronę przy użyciu
        podanych poświadczeń.

--------------------------------------------------------------------------------

Jeśli sądzisz, że przeglądanie tego katalogu lub strony powinno być możliwe,
        spróbuj skontaktować się z witryną sieci Web używając dowolnego z adresów e-
        mail lub numerów telefonu, które mogą być podane na stronie głównej
        www.radiofara.pl.

Możesz kliknąć Wyszukaj, aby poszukać informacji w Internecie.

Błąd HTTP 403 - Dostęp zabroniony
        Internet Explorer
        To jak q...........a pasterzu ja zbłądziłem, czy pasterze.Co Ty szlachetny na
        to?W Polsce ktos moze a ktos nie słuchac audycji radiowych takich, czy
        innych.Wybrani lub nie wybrani.Przez kogo q....a pytam???
        • Gość: .. Re: Jest takie radio Fara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:57
          To dziwne bo u mnie stronka się ładuje.
          Ale to nic, chrzanić stronę tutaj masz linka do radia w sieci:
          www.radiofara.pl:8000/listen.pls
          Jak masz Winampa to pójdzie.
          • Gość: TŻ Re: Jest takie radio Fara IP: *.mcon.pl 05.01.07, 19:13
            Pozwolisz, ze napisze tak:Po kliknieciu w podany przez Ciebie zdres pojawiłm
            sie w okienku WINAMPA taki komunikat1.[ICY 2000K] radiofara.pt:8000/
            Chyba jakos tak. Podejrzewam rzecz jedna.Mnie np.NIE WOLNO tego radia słuchać!
            Tylko q....a nie wiem dlaczego?Syndrom Wielgusa? Nie oni sie boja!!!!!!!!
            • jobrave Re: Jest takie radio Fara 05.01.07, 19:20
              No co wy powiecie Radio Fara Wam nie odbiera?! Mój Boże, jak ja Wam współczuję.
              Mnie też nie odbiera ale jakos sobie z tym radzę, jakoś żyję bhez tej Fary i
              fary. Ale jak chcecie koniecznie posłuchac Fary, to nic prostszego jest na
              emeryturze- dawny milicjant drogowy bodajże Ryszard Fara mu było...
              • Gość: thalia Re: Jest takie radio Fara IP: *.mcon.pl 05.01.07, 20:04
                Moze niesłusznie a moze słusznie traktowałem cie Młynarski jak rozsądnego lub
                nie, ale jako kogos co moze cos sensownego napisać.Ty jednak jesteś owładniety
                mgłą obreczy koła zimowej opony nijakim!
                Ani ja, ani nikt inyy nie chciał twego zdania na temat jakiegoś zasranego
                radyjka fara.ktos chciał zapytac, czy to radyjko ma prawo sel4ekcjonowac
                słuchaczy.Dla Ciebie Młyn arski tak wiele do zrpzumienia?Zaprzestań
                chlania.Nie , nie zaprzestań.zaprzestań pisania!!!
                • Gość: aaa Re: Jest takie radio Fara IP: *.brnt.cable.ntl.com 05.01.07, 20:13
                  Thalia zaprzestanpisac bez sensu:

>Ty jednak jesteś owładniety
                  > mgłą obreczy koła zimowej opony nijakim!<

hehehe
                  • Gość: thalia Re: Jest takie radio Fara IP: *.mcon.pl 06.01.07, 03:45
                    Zaprzestaje.Acz obacz. Że nie chodzi o Przemyśl.Chodzi o takie małe, zasrane
                    gówienka przemyskie.Mam gdzies to radyjko.Ale jak zaczyna chodzic o konkrety
                    to nikt pyska nie otworzy.I taki jest właśnie Przemyśl.Urzędnicy do wora!!
                    • Gość: .. Re: Jest takie radio Fara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 10:05
                      Może Fara dała bana dla mcon?
        • Gość: Normalny Re: Jest takie radio Fara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 13:55
          Poczytaj tutaj,a jak dalej stronka się nie otworzy,to zostaje Ci chyba tylko
          wymienić lampy w komputerze.

www.radiofara.pl/page.php?3
    • Gość: starski Re: Jest takie radio Fara IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 06.01.07, 21:45
      ..a ja chetnie poslucham Ryska Fary, o ktorym wspomina Mlynek. No i jeszcze
      troche matafor od Thalii-urzekajace.
      • jobrave Re: Jest takie radio Fara 07.01.07, 20:35
        Prosiłem,błagałem w innych postach- przestrzegajmy pewnych zasad.Przyjęto, że na
        forach wypowiedzi autorów poszczególnych postów maja być anonimowe,z tego tez
        powodu cywilizowani ludzie nie powinni nie powinni operować nazwiskami
        wsłdyskutantów jeśli je znają (chyba, ze nie są cywilizowani).Chamskie wycieczki
        niejakiej (niejakiego) Thalii z uzyciem mojego nazwiska, to nic nic innego jak
        samookreślenie się, przypisanie się do dość licznej hołoty, która wzorem
        wiejskich kundli zaczepia, atakuje tylko po to, by rozładować jakies kompleksy i
        frustracje. "Mgła obręczy koła opony..." czy cos w tym guście...a cóż to
        takiego?! Oj, bidny zestressowany dziennikarzyno skąd ci sie we łbie takie
        motryzacyjne metafory lęgną? Czy to nie aby jakaś psychoza lokomocyjna? No i co
        za głupie pytanie: "Czy radio może selekcjonwać słuchaczy?" Może selekcjonować,
        bo niby dlaczego nie? Zastanów się nad tym i nad sobą i może ty najpierw
        przestań pić, bo nie wierzę, żeby "mgła obręczy itd." powstała na trzeźwo.
        Niestety tak bywa, jak się pije w kanale samochodowym. Polecam Radio FARYJA.
    • Gość: mały Re: Jest takie radio Fara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 10:29
      oj Janusz rozmieniłeś się na drobne ,talent to i jeszcze pozostał ale wielką
      sztuką było tak go zmarnowac-tak się dobrze zapowiadałes!. No ale sam talent
      bez pracy...... to sie nawsze tak kończy. Powinies napisac poradnik "jak
      zmarnowałem swoją żyoiową szanse na powazne dziennikarstwo" bys stanowił
      przestrogę dla innych. Nie wiem dlaczego postanowiłeś wejsc w role moderatora i
      czujesz sie uprawniony do pouczania, wytykania i wyrazania jedynie słusznego
      zdania na kazdy temat(w wielu przeróznych wątkach). Nie jesteś z cała pewnoscia
      autorytetem ani pod względem moralnym ani merytorycznym. na tym kończę i
      pozwolę sobie pozostawi bez odpowiedzi Twe niewątpliwie błyskotliwe riposty.
      • jobrave Re: Hey Maly! 09.01.07, 19:38
        Oj Mały, przemilczę skromnie te pochwały dziekujac za nie jeno, z tym talentem
        to przesada, udało i sie kiedyś cos po prostu.Moze cos tam zmarnowałem ale nie
        chciało mi się ruszać z Przemyśla. Nie uważam, że mam rację w tej czy innej
        sprawie a jeśli tak, na początku, mi się wydaje, to jestem na tyle otwarty, by
        zmienic zdanie na dany temat jeśli bedzie podparty odpowiednią argumentacją. Nie
        jestem tu jakimś wyjątkiem, bo naliczyłem całkiem sporą grupkę osób, która
        występuje niemal w kazdym wątku i zabierając tam głos, często autorytatywnie.
        Nie uzurpuję sobie prawa bycia modratorem a moje zaczepki maja charakter
        prowokacji ale =mam nadzieję=nie przekrajczjących pewnych granic. stwierdzam,
        przy okazji, ze jednak chorujemy na brak poczucia humoru i na wiele zachowań
        reagujemy zbyt powaznie. Mój pierwszy post miał charakter żartobliwy a reakcja
        Thalli była nazbyt agresywna. Nie lubie agresji i tyle. No i nic nie zmarnowałem
        czekam na kolejny odpowiedni moment , który jest tuż , tuż. Pozdrawiam Cię Maly
        cieplo niezmiernie. Mlynek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka