Dodaj do ulubionych

Stok Narciarski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:57
Czy wszystko co co nie jest w prywatnych rekach musi tak kulec????
Mamy wreszcie zime, mamy snieg a dokladnie na stoku 40 cm sniegu a wyciag
nadal nie pracuje!!!!!
Czy POSIR'owi nie zalezy na zyskach, czy POSIR uwaza, ze zbudowal stok i jego
rola sie konczy?
W okolicy wiekszosc stokow ruszyla juz w weekend!! Ludzie obudzcie sie,
dajcie ludziom pojezdzic, zarabiajcie pieniadze.
Czy Przemysl jest tak niegospodarny????

Obserwuj wątek
    • Gość: narciarz Re: Stok Narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:16
      Więcej i na bieżąco warunki na stoku:
      www.posir.pl/przemysl-stok/index.htm
      • Gość: Narciarz II Re: Stok Narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:31
        A kto sie tam zna na przygotowaniu trasy ? Koszykarz Pan Osiadacz, czy moze Pan
        Zamirski. Wyrzucili Kosterkiewicza i Klyza to teraz maj bol glowy. W przyszlym
        tygodniu Kosterkiewicz organizuje druga impreze w Arlamowie a u nas komunikat-
        40 cm warstwa sniegu i stok nieczynny.
        • Gość: Leszeq Re: Stok Narciarski IP: 80.50.247.* 29.01.07, 22:47
          To są korko-trampki
          • Gość: Narcia I Re: Stok Narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:52
            Odebrałabym im "korko". A co!
        • Gość: narciaż Re: Stok Narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:10
          Narciarz napisał: >.... Wyrzucili Kosterkiewicza .......

Skąd te zadziwiające informacje. Wszem i wobec wiadomo, że Rysiu sam chciał w świat.
          • Gość: narciarz II Re: Stok Narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:18
            Tak sam chcial i Klyz tez ? Zamiast nich jest ekspert narciarstwa Pan Podolak-
            byly celnik.
            • Gość: Arti Re: Stok Narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 08:13
              Ja nie jestem z Przemysla i z tych wypowiedzi widze, ze moze nawet i lepiej. Ja
              poprostu chcialem sobie posmigac na nartach, przyjechac do Przemysla, zostawic
              wraz z przyjaciolmi troche kasy, ale Wasze wladze POSIR'u sa jakos malo
              zaradne. Pewno dostali kase z Uni, mieli zbudowac stok wiec zbudowali. Jak dla
              mnie to traca tu troche komuna, a troche dziwnymi ukladami.
              No nic chyba znajde sobie ine miejsce zeby troche poszalec na nartach ;((
          • Gość: ppp Re: Stok Narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:37
            do Rzeszowa??
        • Gość: narciarz 3 Re: Stok Narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 08:45
          Jest 30.01 godz.8.45,a strona internetowa 29.01 godz.7.Czy prywatny właściciel
          pozwoliłby sobie na to.Zarządcy stokiem OBUDZCIE SIę. !!!
          • Gość: Arti Re: Stok Narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 10:10
            Zgadzam sie z narciarzem 3. Prywatny własciciel nie pozwolilby na to!!!!
            Oni marnuja nasze pieniadze (podatnikow)!!!! Dlaczego do tej pory stok nie jest
            ubity ratrakiem aby zrobic pierwsza podstawowa warstwe. Przeciez ta sa kpiny!!!!
            Dlaczego strona szanownego POSIR'u nie ma forum. Oni boja sie uwag i krytyki.
      • Gość: ppp Re: Stok Narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:36
        To, co piszą na tej stronce www.posir.pl/przemysl-stok/index.htm to jest
        totalna bzdura warstwa śniegu od 20 do 40 cm i temperatura -4 stopnie i ładnie
        napisane STOK JEST NICZYNNY no boki zrywać. To, jaka warstwa ma być śniegu????
    • Gość: ppp Re: Stok Narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:31
      Witam
      Dzisiaj dzwoniłem do POSIRU i chciałem rozmawiać z kierownikiem stoku i
      niestety nie było go, więc dostałem telefon do dyrekcji i tam pewna Pani
      poinformowała mnie na moje pytanie, „dlaczego stok narciarski jest nie czynny"
      a dlatego że warunki są jeszcze niepoprawne do jazdy na nartach a przecież
      byłem w Sobotę na stoku i śmiało można było jeździć na nartach nie mówiąc o
      dniu dzisiejszym. Zapewniała mnie, że trasa będzie dzisiaj gotowa, ale patrząc
      w kamerę to tylko ładnie prezentuje się ratrak przed kamerą.
      I ja ponawiam swoje pytanie do włodarzy miasta Przemyśla, dlaczego stok
      narciarski jest nieczynny, w radiu promują inne wyciągi Arłamów,Ustrzyki a u
      nas nie wiem, po co te armatki chodzą i naśnieżają. Nie wiem może myślę inaczej
      niech ktoś mnie uświadomi, dlaczego się tak dzieje.

Pozdrawiam
      Piotr

PS. pozdrowienia dla dyrekcji stoku narciarskiego oby tak dalej
      • jobrave Re: Stok Narciarski 31.01.07, 03:35
        Noooo, śnieg znów popadał i pewnie jest go tym razem za dużo i, nie daj Bóg,
        narciarze się pozapadają a ponadto, podejrzewam, że jakieś zagrozenie lawinowe
        tam powstało a że helikopetra nie ma....
    • Gość: oho Re: Stok Narciarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 08:34
      ...oho...znowu śniegiem sypie i przez te opady i nadmiar śniegu dalej nie będzie można pewnie uruchomić stoku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka