Dodaj do ulubionych

Prywatne nienawiści

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 19:38
Może by tak mały raking? Kto kogo najbardziej nie cierpi tutaj na forum? Z
tego co widać to Starski nie cierpi JPII, Jobrave, Demona, i innych z
podobnymi poglądami. Natomiast urzędnik o ksywce "bv" już nielubi nikogo kto
pisze żle o Pisie względnie o Chomie lub urzednikach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerry Re: Prywatne nienawiści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 19:45
      Święta prawda
      • Gość: starski Re: Prywatne nienawiści IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 07.02.07, 21:31
        Akurat tych, ktorych wymieniles szanuje i bardzo chetnie z nimi dyskutuje.
        Nienawisc to bardzo destrukcyjne uczucie. Ja staram sie pozytywnie patrzec na
        swiat i ludzi, co oczywiscie nie oznacza braku wlasnych pogladow na rozne
        sprawy.Te swoje poglady staram sie uzasadnic, ale nie po to aby komus "dokopac"
        czy kims pogardzac. Zreszta ciekawa czy sami Jobrave, Demon, JPII, czuja ze ja
        ich nienawidze?
        "Bron mnie Boze od nienawisci ...."
        • demon1903 Re: Prywatne nienawiści 07.02.07, 21:44
          Gość portalu: starski napisał(a):

> Akurat tych, ktorych wymieniles szanuje i bardzo chetnie z nimi dyskutuje.
          >. Zreszta ciekawa czy sami Jobrave, Demon, JPII, czuja ze ja
          > ich nienawidze?
          > "Bron mnie Boze od nienawisci ...."

Osobiście nic nie mam do Starskiego po za jednym...:)Że jeszcze osobiście z nim
          nie podyskutowałem o sprawach "przemyskich" w ciepłej atmosferze a z tego co
          wiem na razie jest to nierealne, gdyż nie ma go w kraju. Szkoda ale może okazja
          sie trafi.
          • Gość: Ciekawy Re: Prywatne nienawiści IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.02.07, 10:46
            Mnie najbardziej ciekawi jaką ksywkę na forum, albo ksywki, obrał sobie kolega
            urzędas Biurwa. Wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi. Niewtajemniczonych
            przepraszam, że nie precyzuję po nazwisku o kogo chodzi, ale i tak by mi nie
            pomogli.
            • Gość: Tik-Tak Re: Prywatne nienawiści IP: *.mcon.pl 08.02.07, 14:57
              I to właśnie całe forum.Anonimowość.Znam lecz nie powiem.Wybrani wiedza o kogo
              chodzi itd.Prywatnie pogadajcie sobie na ławeczce przed urzędem.
              • rychu_z_przemysla Re: Prywatne nienawiści 08.02.07, 15:01
                Czarny Koniu, poczytaj forum to będziesz wiedział kto kogo.
              • Gość: Ciekawy Re: Prywatne nienawiści IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.02.07, 16:16
                Ławeczki pod urzędem nie polecam - stały monitoring!!!
                • Gość: Tik-Tak Re: Prywatne nienawiści IP: *.mcon.pl 08.02.07, 17:50
                  Rychu wie kto zacz, ale też nie powie.Szczepanik kiedyś spiewał:"..niedomówień
                  sens ukryty znam.." A zna ktoś Szczepanika Piotra?Zastanów się Rychu nad
                  problemem jawności dyskutantów.Anonimowość doprowadza do nadużyć, łgarstwa,
                  łajdactwa, chamstwa, nieprawdy itd.Czy takie postawy sa pożądane na
                  jakichkolwiek forach?Jeśli np.zarzucam urzędujacemu prezydentowi nieuczciwość,
                  kłamstwo i inne niecności, to powinienem miec odwagę się podpisać swym
                  prawdziwym imieniem.A tego brak.Więc to i kazde inne forum wyglada jak wygląda.
                  I jeszcze jedna sprawa(abyś nie zmarkotniał do reszty).Ktoś napisze nowy
                  temat.Taki, czy inny.Dla niego istotny, ważny, zawierajacy problem może błahy,
                  a może nie.I co się okazuje?Niejednokrotnie zostaje wyśmiany wręcz poniżony i
                  zwyzywany.Nie twierdzę, że robią to obecni i byli, niespełnieni urzędnicy, ale
                  takie są fakty.Teraz Ciebie odsyłam do poprzednich postów.
                  A te kojące głosy z zagranicy niewiele wnoszą, ale być powinne.
                  • jobrave Re: Prywatne nienawiści 14.02.07, 05:08
                    No,ale co to tak właściwie macie temu BV do zarzucenia? Może broni Chomy z
                    przekonania? Dlaczego zaraz serwilizm mu zarzucacie. Takie ma priorytety a poza
                    tym jest dość umiarkowany w swoich opiniach, mnie tam u niego nic nie razi.
                    • Gość: bv Re: Prywatne nienawiści IP: *.ptvk.pl 15.02.07, 00:13
                      Mam ip Toyowskie, poza tym piszę o różnych godzinach. Prześledzcie to sobie.
                      Czy w urzędzie dostęp do internetu jest zamontowany przez Toyę? Teraz mi się
                      nie chce, ale zrobię wam kiedyś zestawienie moich krytycznych dla władzy postów.
                      • jobrave Re: Prywatne nienawiści 15.02.07, 11:58
                        Oce mi jest uczucie nienawiści dlatego nie kieruję się nią w życiu ale jeśli
                        ktoś mnie obraża lub bezczelnie kłamie na mój temat, wówczas "tarmoszę",
                        natomiast upust owych , "prywatnych nienawiści" na forum ma różne podłoże i
                        doskonały to materiał dla badaczy duszy ludzkiej, te wybuchowe ataki, sa
                        przewaznie kompensacja niepowiedzeń w jakiejś sferze (sferach) życia. to może
                        być niska aktywność seksualna żony, zbyt mała długość członka, niskie zarobki,
                        szef sk...syn, bezrobocie, niskio poziom intelektualny,zawiść, niskie poczucie
                        własnej wartości. I stąd te gwałtowne, bezinteresowne ataki.
                      • jobrave Re: Prywatne nienawiści 15.02.07, 23:54
                        Gość portalu: bv napisał(a):

> Mam ip Toyowskie, poza tym piszę o różnych godzinach. Prześledzcie to sobie.
                        > Czy w urzędzie dostęp do internetu jest zamontowany przez Toyę? Teraz mi się
                        > nie chce, ale zrobię wam kiedyś zestawienie moich krytycznych dla władzy postów
                        > .
                        Daj spokój chłopcze, nie musisz przed nikim sie tłumaczyć i nic udowadniać, olej
                        to,bo ci, którzy Cie zaczepiają będą to robić nadal,chyba ,że będziesz im
                        przytakiwał.Nie przejmuj się pisz co uważasz, co czujesz i przed nikim sie nie
                        tłumacz.Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka