07.04.07, 21:48
No właściwie na czasie temat. Nikt przecież nie będzie jadł rosołu z kaczek na
Święta ale interesujące jest pochodzenie podstawy śniadania czyli jajka!
Dlaczego kura jest głupsza od jajka!? O to jest pytanie? Proszę o merytoryczne
i konstruktywne opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiooo Re: Kogut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 21:59
      podstawą sniadania jest napewno stół, tak wygodniej, no chyba, że jest to
      śniadanie na trawie i wtedy za podstawę musi słuzyć obrus jedynie
      • demon1903 Re: Kogut 07.04.07, 22:05
        Gość portalu: wiooo napisał(a):

> podstawą sniadania jest napewno stół, tak wygodniej, no chyba, że jest to
        > śniadanie na trawie i wtedy za podstawę musi słuzyć obrus jedynie

OK! Ale czy wszyscy jedzą ze stołu jak TY? Ja jem z talerza i wszystko mi jedno
        czy on stoi na podłodze czy tez szafie. Ważne by smakowało i było wizualnie OK.
        Czy wszyscy katolicy używają obrusów? Znam takich w Przemyślu co ścielą gazety
        mając w szafie obrus, gdyż im szkoda tego obrusu.
        • Gość: Pikpok Re: Kogut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 22:11
          Jak będziesz jadł z talerza, który stoi na szafie to daj znać, chętnie popatrze
          na ten cyrk
          • demon1903 Re: Kogut 07.04.07, 22:14
            Z miłą chęcią zapraszam Cię na ucztę. Nawet jutro! Szafę mam niską i na pewno
            zdołamy przenieść talerze ze strawą na dywan a usiądziemy po "turecku"...
            • jobrave Re: Kogut 11.04.07, 01:02
              Jeśli akurat nasza szafa jest niższa od stołu, to zaleca się spozywanie posiłków
              przy szafie, miast przy stole - wiadomo, chodzi o wygodę. Zazwyczaj przyjęte
              jest kupowanie szafy wyższej od stołu ale jeśli się pomylimy i postąpimy na
              odwrót, nie tragizujmy wówczas, bo zawsze znajdzie się jakies wyjście.
              • Gość: Jeden taki... Re: Kogut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 07:42
                Rozmiary szafy zależą od właściciela.Jeżeli jest wzrostu nikczemnego,to po co
                wielka? Zjeść można a i kurze łatwiej zmieść.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka