Gość: zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 09:51 co sadzicie o sklepach osiedlowych DELIKATESY CENTRUM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomcio Re: delikatesy centrum IP: 83.19.253.* 14.05.07, 09:59 Właścicielem "centrum" jest Polak -i ja wolę dać zarobić Polakowi niż Billa-Niemiec, Biedronka-Porugalia, Tesko-Anglia itd. itp. Bo te pieniądze zostaną wydane (zainwestowane)w Polsce, ale niewiem czy ktoś podziela moją opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: delikatesy centrum IP: *.ptvk.pl 14.05.07, 12:18 A skąd masz pewność, że zostaną w Polsce zainwestowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: delikatesy centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:24 > Właścicielem "centrum" jest Polak -i ja wolę dać zarobić Polakowi Chcesz powiedzieć: BYŁ Obecnie to Eurocash S.A. a w jego akcjonariacie sami Polacy :) www.eurocash.com.pl/?nodeid=185 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: delikatesy centrum IP: *.ptvk.pl 14.05.07, 14:09 Faktycznie, sami Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: delikatesy centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:28 troszke sie mylisz bo od pewnego czasu juz nie jest wlascicielem tylko polak ale tez gosc z Portugali pedro da" costam " i nie jest juz tak fajnie ale pan Stodulka jeszcze jest i milo ze jest za nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: delikatesy centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:50 A co obroty spadają spadłY na tyle ze desperacko szukajĄ reklamy na forum ?? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden taki... Re: delikatesy centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:58 Przed świętami wielkanocnymi za niewielką,plecioną bułkę zaplaciłem bez mała 4zł! Odtąd,dziękuję bardzo.Niezależnie,czy właścicielem jest Polak,Niemiec czy Chińczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: delikatesy centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:58 Na Kmieciach jest obok siebie dwa sklepy "Centrum" i "Piotruś Pan". Zdecydowanie wolę robi zakupy w tym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś