Gość: mieetekk IP: *.centertel.pl 06.06.07, 21:15 Słyszałem, że pracujący w zakładzie fotograficznym Jacka Chomy niejaki Jankes odszedł od niego i zaczyna dzilać na własny rachunek. Czas juz na to. Co jednak zrobi teraz Pan Choma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Podobno Jankes odszedł od J. Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 23:30 wystartuje w najblizszych wyborach samorzadowych i zostanie radnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jobrave Re: Podobno Jankes odszedł od J. Chomy 07.06.07, 14:16 Informuję, że w dn. 4 czerwca, o godz. 11.00, odwiedziłem zakład fotograficzny przy ul. Kazimierzowskiej, będący własnością Jacka Chomy, w celu zaproponowania pracownikowi w/w zakładu -Robertowi J. zwanemu "Jankesem" wypicie jednego litra wódki o nazwie "Finlandia". Roberta J. w pracy nie zastałem; Jacek Ch. zwany "Romkiem" poinformował mnie, że "Jankes" pracuje obecnie w niepełnym wymiarze godzin, tj. na pół etatu. Jednocześnie pragnę poinformować, że z uwagi na nieobecność w/w w zakładzie, zmuszony byłem wypić wspomnianą wcześniej "Finlandię" z Bogusławem J. Następnego dnia Robert J. potwierdził słowa "Romka" i wyraził głęboki żal z powodu niewypicia "Finlandii", jednak po burzliwej dyskusji doszliśmy do wniosku, że co się odwlecze, to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Podobno Jankes odszedł od J. Chomy IP: *.ptvk.pl 07.06.07, 21:03 Coś się przypieprzył do Jankesa i Jacka Ch.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Podobno Jankes odszedł od J. Chomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 11:23 ...bo jacek ch. to ch.. i złodziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfiksował Re: Podobno Jankes odszedł od J. Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 16:29 czas albo nie czas. co to kogo obchodzi, ku.. w tym mieście nie da się pierdnąć nawet dyskretnie. owszem "roman" to pożałowania godny człowiek, ale cała ta sytuacja to może sprawa jest jankesa i tegoż popaprańca i nie widzę sensu podnoszenia tego na forum publicznym. Strasznie mnie to wku..a powiem szczerze: zainteresowanie takimi pie..tami jest nielada wielkie ale jak kogoś leją na ulicy albo ktoś leży i się wykrwawia to jakoś niechętnie ktokolwiek spieszy z pomocą. Prowincjonalne gó..!!!! tyle powiem Odpowiedz Link Zgłoś
bv22 Re: Podobno Jankes odszedł od J. Chomy 14.06.07, 05:45 O proszę, forum zmienia się w narzędzie do obrażania ludzi z imienia i nazwiska. Bardzo się z tego cieszę, bo dawno przewidziałem taki kierunek ewolucji. Ciągle wam powtarzam, że w Przemyślu jest źle, ale nie z powodów matertialnych, ale dlatego, że większość mieszkańców ma "gó.. w głowie". Odpowiedz Link Zgłoś