Dodaj do ulubionych

Festiwal "Galicja" - program dla Przemyśla

12.06.07, 23:56
www.serwis.um.przemysl.pl/?url=info&id=1227
Obserwuj wątek
    • Gość: wapgo1909 Re: Festiwal "Galicja" - program dla Przemyśla IP: 86.42.15.* 13.06.07, 03:09
      Jedyny festiwal ktory jest kojarzony z naszym miastem, i zauwazam ze w tym roku
      festiwal jest bardziej atrakcyjny niz w latach poprzednich, na cale szczescie
      nie ma tu wykonawcow komercyjnych, ani naszych pop gwiazdek, ale czy masy
      przemyslan rusza zaiwdzac wystawy wernisaze, a jaki wklad w organizacje
      festiwalu mam urzad miasta (chodzi mi o kase), i jak sie prtzedstawia lista
      sponsorow!!!!
      • temid Re: Festiwal "Galicja" - program dla Przemyśla 16.06.07, 10:08
        Festiwal GALICJA to wielka sprawa, przede wszystkim dla nas mieszkańców
        Przemyśla. Od 5 lat aktywnie w nim uczestniczę i dziękuję Dyrektorowi,
        Prezesowi Fundacji Dziedzictwo - Pani Krystynie Shmeruk (przemyślance)za
        włożony trud,zaangazowanie i składam serdeczne zyczenia z okazji jubileuszu V
        edycji Festiwalu.
        P.S.Przyznaję minus władzom miasta za brak zzangażowania, a niekiedy
        utrudniania, przykładem czego jest przeniesienie Koncertu Galowego z Rynku na
        Wzgórze Zamkowe.
        • slon251 Re: Festiwal "Galicja" - program dla Przemyśla 16.06.07, 11:00
          Wielki dzieki Pani Dyrektor od mieszkańców Przemysla za Festiwal i promocję
          naszego miasta.
          Przypominam wszystkim internautom i ich znajomym o jutrzejszym koncercie z
          udziałem zespołu Zakopower(Wzgórze Zamkowe godz.20.00).Z tego co mi wiadomo
          koncert prowadzi Przemyaław Babiarz, też przemyślanin, któremu dobro miasta
          leży na sercu.
    • gunblade Re: Festiwal "Galicja" - program dla Przemyśla 16.06.07, 13:11
      Brawo!!!!!!!!Idea godna realizacji przez wiele lat.Uznania dla organizatorów za
      włożony TRUD.Wielkie dzięki za ciekawe imprezy, zwłaszcza Koncert Wiedeński w
      Krasiczynie i Zakopower. Wreszcie jakieś gwiazdy a nie "sobowtór Maryli
      Rodowicz".Szkoda tylko, że trzeba się wspinać na koncerty na wzgórze
      zamkowe.CZEMU NIE RYNEK!!!!!!!!
      • Gość: maja Re: Festiwal "Galicja" - program dla Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:22
        • slon251 Re: Festiwal "Galicja" - program dla Przemyśla 18.06.07, 23:19
          Dlaczego skasowano Maję?
          Wczoraj byłem na koncercie Zakopower. Świetny koncert, wszyscy uczestnicy
          bawili się doskonale.
          Przemysław Babiarz stanął na wysokości powierzonego zadania.
          Dlaczego nikt z władz miasta nie podziękował P. Dyrektor Festiwalu, a przecież
          zasłużyła sobie na to, bo włożyła maksymalnie dużo pracy wraz ze swoimi
          współpracownikami.
          Ludzie cuda w tej budzie tj. urzędzie.
          Pozdrawiam wspaniałych "festiwalowiczów".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka