Gość: STUDENT-PRZEMYŚL IP: *.one.pl / 10.0.0.* 26.07.03, 13:33 I nikt mi nie powie że nie! To najlepsza uczelnia w Przemyskim grodzie i tak zostanie! Ciągle się rozwija, już niedługo jeszcze bardziej jak myślicie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gorczes Re: WSAIZ is the best ! IP: *.one.pl / 10.0.0.* 26.07.03, 13:49 I ja popieram !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rektor Re: WSAIZ is the best ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 14:38 Gość portalu: STUDENT-PRZEMYŚL napisał(a): > I nikt mi nie powie że nie! > To najlepsza uczelnia w Przemyskim grodzie i tak zostanie! > Ciągle się rozwija, już niedługo jeszcze bardziej jak myślicie! > Pozdrawiam! Nio, jak się ma znjomych to na pewno :D Masz biedny misiu jakąś obsesję na punkcie tej szkółki czy to normalka? Odpowiedz Link Zgłoś
stanczykrzeszowski Re: WSAIZ is the best ! 20.08.03, 13:39 A nie dostrzegasz, że rektor z Rzeszowa inwestuje coraz więcej w tym mieście? A kiedyś - bach - przeniesie się siedzibę z Przemyśla do Rzeszowa, jak teraz WSHiT z Leska do Jasła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: WSAIZ is the best ! IP: *.ath.cx 08.10.03, 14:32 stanczykrzeszowski napisał: > A nie dostrzegasz, że rektor z Rzeszowa inwestuje coraz więcej w tym mieście? A > > kiedyś - bach - przeniesie się siedzibę z Przemyśla do Rzeszowa, jak teraz > WSHiT z Leska do Jasła! >No trudno jak władze Przemyśla nie zgodziły sie na budowe nowego budynku w Przemyślu, to powstał w Rzeszowie! Debile rządzą Przemyślem to tak jest :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Who Re: WSAIZ is the best ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 17:15 A czy to normalne, że gość który pięć razy podchodzil do matury żeby ją zdać za pierwszym razem zdaje egzamin w WSAiZ i ją kończy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: WSAIZ is the best ! IP: *.ath.cx 10.10.03, 10:27 Gość portalu: Mr Who napisał(a): > A czy to normalne, że gość który pięć razy podchodzil do matury żeby ją zdać za > > pierwszym razem zdaje egzamin w WSAiZ i ją kończy? > A czy to nornalne ,że gość który miał same 5 w szkole średniej, zawala każdy egzamin????????? > Stary nie przesadzaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda :) Re: WSAIZ is the best ! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 17:23 tak powieram wszystko przez nasze wladze!!! od nie wiem ilu lat wladze leca w h.... nie bedse juz nawet pisal ile pieniedzy wyrzucili w bloto i dalej wyrzucaja a na dodatek nie pozwolaja nikomu tu inwestowac,... Odpowiedz Link Zgłoś