Gość: misiu Re: Gdzie jest Imac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 08:19 Zapadł w sen zimowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Gdzie jest Imac? IP: *.chello.pl 19.11.07, 11:34 Nie ma człowieka kilka dni i od razu wielkie halo robią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Gdzie jest Imac? IP: 80.55.73.* 19.11.07, 15:33 Oj Imac. Nie żadne "halo", jeno larum grają. Jak Ciebie nie ma, to nudno i smutno. już wolę jak jestes i nawet pierdoły piszesz, niż , jak Ciebie nie ma aż kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieciu Re: Gdzie jest Imac? IP: *.prz.rzeszow.pl 22.11.07, 12:40 brak Imaca bez watpienia bylby ze szkoda dla wartosci poznawczych tego forum, wiec jesli jest to niech swoim zwyczajem dalej miesza fakty z fantazja z jedynym dla siebie urokiem, w kazdym razie czyta sie watki opatrzone jego podpisem z jakimis emocjami a to juz jest cenne, przy okazji zeby nie mowic o Imacu bez jego udzialu - pozdrowienia dla Imaca wodzireja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Gdzie jest Imac? IP: *.chello.pl 22.11.07, 16:57 dzięki. to naprawdę wzruszające. ale już jestem, wiec możemy zamknąć ten wątek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Gdzie jest Imac? IP: 80.55.73.* 24.11.07, 17:16 Nic nie zamykamy, bo znów jesteś cicho. Sen zimowy, czy co? Do boju , do boju KKS ( czuwaj). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Gdzie jest Imac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 20:37 Imac ani nie zginął, ani nie zapadł w sen zimowy. Aktualnie rozprawia się z moją skromną osobą w wątku o ratuszu. Mieciu. masz rację, w Jego postach jest i wątek poznawczy i ładunek emocji i bez Niego to forum by straciło. Szkoda tylko, że wszystko bierze do siebie i na poważnie. No i ten mentorski ton... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larys Re: Gdzie jest Imac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 21:46 Z tego morał taki, że Realista i Imac mają sie ku sobie... Gorąca musi to być przyjażń. He, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Gdzie jest Imac? IP: *.chello.pl 26.11.07, 00:21 > Szkoda tylko, że > wszystko bierze do siebie i na poważnie. I kto to mówi: ktoś, kto każdego posta odnosi do siebie :-) Mam cytować? :-) Odpowiedz Link Zgłoś