Gość: deska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 20:28 Oglądałem dzisiaj TVN Meteo i pogodę na stokach narciarskich w Polsce. Od kilku dni TVN Meteo ma nowe mapy i nie ma naszego stoku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawel Re: Stok w TVN MEteo IP: 192.101.252.* 24.12.07, 12:51 W chwili obecnej jest to ciagle namiastka stoku. Jezeli zostanie skonczony...,bedzie dysponowal pelna dlugoscia trasy - kto wie moze go uwzglednia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blablabla Re: Stok w TVN MEteo IP: *.mcon.pl 24.12.07, 13:41 "bedzie dysponowal pelna dlugoscia trasy" - mozesz rozwinac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Stok w TVN MEteo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 16:44 Czy nasz stok będzie w TVN Meteo - zależy od tego czy panowie prezesi z POSIRu pomyśleli o tym, że przydała by się taka reklama. Ale ci panowie nie pomyśleli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiadek Re: Stok w TVN MEteo IP: *.b-ras1.cld.dublin.eircom.net 25.12.07, 00:37 z tego co pamietam to nasz stok uwzgeldniaja w komunikacie narciarskim w tvp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stok Re: Stok w TVN MEteo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 04:06 Stoku rzeczywiście od kilku dni nie ma w TVN Meteo Polityka tej stacji jest taka a nie inna, nikt nas nie informował o fakcie zmian map a w momencie w którym zostało to zauważone w TVN Meteo nie ma odpowiedzialenj za te sprawy osoby - poinformowano nas o urlopie świątecznym. Inną sprawą jest ze doświadczenia poprzednich sezonów pokazują że komunikaty z naszego stoku, przesyłane czasem i 3 x na dobę (zapraszam do POSiR oglądnąć archiwum) nie były wogóle brane pod uwagę i warunki na stoku były całkiem inne niż podawał TVN Meteo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Stok w TVN MEteo IP: 80.80.165.* 25.12.07, 12:12 Miałem na myśli odcinek trasy który ma się kończyć przy Sanie i przebiegać nad szosą do Prałkiwiec. Czyżby już był ukończony? Byłem w Przemyślu 3 mies temu , lecz tego odcinka jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś