Dodaj do ulubionych

Czy wam sieE podoba?????????????

IP: 62.111.208.* 10.08.03, 17:53
Jak wam sie podoba imie- INES -??Ale szczerze.
Obserwuj wątek
    • Gość: ev Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 19:30
      Dla polskiej dziewczynki ? NIE !
      • Gość: jerry Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 20:54
        Jakieś takie egzotyczne,chyba meksykańskie?Jeśli dla twojej córki-to nie rób
        jej krzywdy.Jest tyle pięknych polskich imion,naprawdę jest w czym wybierać.
        • Gość: !!!!!!!!promilek Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.ultimo.masq 11.08.03, 21:20
          Np K U N E G U N D A

!!!!!!!!promilek
    • Gość: grypsio Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 21:40
      to po naszemu zdaje się Agnieszka
      • Gość: !!!!!!!!promilek Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.ultimo.masq 11.08.03, 21:41
        O ty niekontaktowalny ! ! !

!!!!!!!!promilek
    • Gość: grypsio Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 01:30
      mnie się osobiście to imię kojarzy z piosenką "czarna Inez" zespołu 1,2,3
      • rychu_z_przemysla Ines????????????? 17.08.03, 02:24
        Ines czy też Inez klasyfikuje sie gdzieś pomiędzy
        Domicelą, a Arielem. :)))
        Ludzie nie utrudniajcie życia swym dzieciom!
        Mało jest tradycyjnych imion?

Teraz w Przemyślu co drugi chłopiec w wieku ok. 2 lat to
        Kacper. Ślicznie! Jak dorośnie może znajdzie dwóch
        kolegów- imienników Trzech Króli.
        Kiedyś często nazywali się tak fornale.

-
    • Gość: rybka Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.vt.pl 18.08.03, 12:19
      To jest też kwestia dopasowania imienia do nazwiska. Podam ci przykłady moich
      koleżanek ze studiów: Inez Cebula, Koryna Kupka, oraz dwie sliczne bliźniaczki:
      Mercedes i Dolores Kopytko (na usprawiedliwienie bliźniaczek: mamusia jest
      autentyczną Hiszpanką. W Przemyslu znam takie rodzeństwo (dzieci w wieku 7-11
      lat): Jessica i Demeter, oraz chłopcy Dexter i Mario. Ich tatuś twierdzi, że
      imię Jessica ma rodowód biblijny (od proroka Jesse). Sama widzisz - różne sa
      mody. Osobiście wolę Zosie i Anielki.
    • Gość: Marynika Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:40
      Mnie sie nie podoba, kojarzy mi sie z ksywkami prostytutek, przepraszam
      wszystkie dziewczyni noszace to imie ,to nie wasza wina!!
    • Gość: Majka Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:43
      Dzięki wam ,piszcie jeszcze, a może macie jakie swoje propozycje imion dla
      dziewczynki??
      • Gość: rybka Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.vt.pl 03.09.03, 12:25
        Mnie sie podoba Anielka - o czym juz wspominalam ( to zresztą drugie imię mojej
        corki) i Adela. Fajnie brzmi Malwina i Jagoda.
        Z imionami to jest tak, że to rodzice wybierają je dzieciom. Dorosna i moga być
        niezadowolone. Może np. Inez zapragnie być Gosią. ale z drugiej strony...
        Przypomniala mi sie historia Ani z Zielonego Wzgórza - miała takie zwykłe,
        popularne, tradycyjne imię i... chciała je zmienić na imię Pulcheria!
        • ssaczek Re: Czy wam sieE podoba????????????? 03.09.03, 15:40
          Przerabiałem ten temat osiem lat temu i po walkach z księgami imion i
          kalendarzami, łamiąc wszelkie kanony(zrozpaczona teściowa) moja pociecha jest
          straszecznie dumna, że ma tak samo na imię jak jej mama. Zwyczajnie jest
          Małgosia i Gosia.
          • Gość: wook Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 15:13
            och ssaczku! jakie to proste :)
            • ssaczek Re: Czy wam sieE podoba????????????? 04.09.03, 15:38
              A wiesz, jakie bezpieczne, wszystkie kobietki o jednym imieniu.
              • wook Re: Czy wam sieE podoba????????????? 04.09.03, 20:19
                pewnie, haha nawet w euforii nie można się pomylić :)))
      • Gość: rybka Re: tradycja! IP: *.vt.pl 05.09.03, 15:15
        "Jest takie jedno dobre imię dla dziewczynki: Tradycja! O proszę, tu napisali:
        w Gdańsku narodziła się nowa świecka tradycja. Po ceremonii w Pałacu Ślubów
        młoda para udała sie do Rady Zakładowej...itd. - To w związkach Zawodowych im
        się urodziła? (...). Tradycja, chodź tu, bo nóżki zamoczysz!"
        Dialogi wybrane z mojej ulubionej komedii St. Barei pt. MIŚ. Polecam!
    • Gość: ktos Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 02:41
      Barrrdzo ladne imie nawet znam bardzo gajna dziewczyne z Przemysla o tym
      imieniu :) POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH INEK!! :*:*:*
    • wioleta4 Re: Czy wam sieE podoba????????????? 08.09.03, 21:56
      INES - w berberyjskim narzeczu znaczy "Powiedz mu"
      Jak juz bardzo chcesz arabskie to sa jeszcze
      Wissam,Taus,Hassana,Farida....Oussama..
      • Gość: rybka Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.vt.pl 09.09.03, 09:55
        Oussama - bardzo ładnie. A na drugie Binladen.
    • Gość: Neska Re: Czy wam sieE podoba????????????? IP: *.pul.tke.pl 08.09.03, 22:11
      moja piękna kotka ma tak na imię. bardzo mi się podoba, Ines chyba też

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka