Dodaj do ulubionych

GDZIE SIĘ PODZIAŁY ?

IP: *.ultimo.masq 25.08.03, 20:41
Tamte prywatki chciało by się dokończyć ...

Nieeee ... ja pytam o ludzi takich jak goofa czy wook ... ssaczek ?

P.S. W nocy z 1 na 2 wrzesień jadę do przemyśla z wrocławia ... mogę kogoś po
drodze zabrać ... a z przemyśla wracam w nocy z 4 na 5 ... dokładnie jeszcze
nie wiem o ktorych godzinach , bo może sie to zmienić z powodów kaca czy tym
podobnych ...

!!!!!!!!promilek
Obserwuj wątek
    • gofa Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? 26.08.03, 06:18
      !!!!!!!!promilkuuuu! dzieki za pamięć :) ja się nigdzie nie podziałam - jestem
      tuuu! nawet nie wiesz jak blisko ;)
      zabralabym sie z Tobą z wro gdyby to byl weekend, a tak... :(
      moze nastepnym razem :)

• Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 26.08.03, 10:38
        gofa napisała:

> !!!!!!!!promilkuuuu! dzieki za pamięć :) ja się nigdzie nie podziałam -
        jestem
        > tuuu! nawet nie wiesz jak blisko ;)
        > zabralabym sie z Tobą z wro gdyby to byl weekend, a tak... :(
        > moze nastepnym razem :)
        >

No ! ! !
        A szkoda, że się nie zabierzesz ... znów pewnie będę miał pecha i żadnego
        autostopowicza po drodze nie będzie ... a ja lubię zabierać ludziska z drogi ;)

A do Bielska nawet po drodze tylko z lekka trzeba odobić za katowicami ;) ...
        No cóż ... Buźka ;)

Idę oddawać się pracy ... ostatnio coś mnie przycisnęli po awansiku malutkim i
        zapierdalam jak motorek ;)
        !!!!!!!!promilek
    • Gość: troskliwa Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 08:42
      Promilku przestrzegam Cię przed jazdą na kacu.Tak długa trasa,to
      niebezpieczne!!!
      • Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 26.08.03, 10:39
        Gość portalu: troskliwa napisał(a):

> Promilku przestrzegam Cię przed jazdą na kacu.Tak długa trasa,to
        > niebezpieczne!!!

A dlaczego ?
        Prowadzę na kacu najlepiej ... ;)

A o prawko się nie biorę bo 09/09/2003 mam rozprawę za jazdę po 2 browarkach na
        rowerze ... to i tak mi prawko zabiorą ;)

!!!!!!!!promilek
        • Gość: troskliwa Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 10:51
          W czasie tak długiej jazdy,kac minie i co wtedy?
          • Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 26.08.03, 10:53
            Gość portalu: troskliwa napisał(a):

> W czasie tak długiej jazdy,kac minie i co wtedy?

Nie powinno się dopuszczać podczas jazdy do minięcia ... Stacji benzynowych ci
            na tej trasie mnogo , a w większości stoją lodóweczki z browarkiem ;)

!!!!!!!!promilek
            • Gość: troskliwa Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 10:58
              Masz na myśli browarek bezalkoholowy,rozumiem?
              • Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 26.08.03, 11:21
                Źle rozumiesz ...

!!!!!!!!promilek
                • Gość: troskliwa Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 11:43
                  E tam,nie mówisz poważnie.Piwko procentowe,owszem ale po podróży :)
                  • Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 26.08.03, 11:49
                    No jak to nie >???

tym bardziej, że na prawku mi nie zależy ...
                    ;P
                    • Gość: grypsio Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 04:21
                      luzak
                      • gofa Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? 27.08.03, 05:59
                        !!!!!!!promilkuuuuu, a kto powiedział, że trzeba na BB odbic? prosto z wro to
                        sie zabrac nie można? ;)
                        • Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 27.08.03, 11:54
                          A po co ? Odbija sie na BB , zabiera gofe spod drzwi domu i sie wali na p-
                          śl ;) ...

P.S.

Zmieniłem termin wyjazdu ! ! !

Wyjazd dnia 09/09/2003 około 18:00 - 23:00 ...

Wyjazd z Przemyśla - 12:09/2003 do godz 12:30 ...

!!!!!!!!promilek
            • Gość: rybka Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.vt.pl 27.08.03, 12:56
              kac + browarek + promilki = trup. Brrrr... Uważaj, szkoda by było stracić
              takiego Promilka!
              PS. Rbybka lubi pływać, wiesz chyba, ale nie wsiada po tym za kółko. Samochód
              to jednak nie akwarium.
              • Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 27.08.03, 13:02
                a sie uparli .. jeżdżę na bani i jeździć będę ... jest mi z tym dobrze ;)

!!!!!!!!promilek
                • Gość: troskliwa Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:12
                  Promilku,pal sześć prawko,ale szanuj zdrowie i życie swoje i swoich
                  ewentualnych pasażerów!
                  • Gość: rybka Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.vt.pl 27.08.03, 14:51
                    Wiesz, Troskliwa? Olać prawko, ale i pasażerów, bo jak sie ktoś świadomie
                    pakuje do auta z kierowcą bedacym na bani - sam sobie winien. Ale osobiście nie
                    chciałabym, aby taki "ciut narąbany" na mnie najechał. Co z tego, że ja będę
                    trzeźwa, skoro on we mnie walnie!!! Mam nadzieje, że Promilek nabrał wprawy i
                    nie spotkamy sie w czołowym zderzeniu!
                    • Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 27.08.03, 16:23
                      Na bani mam wizje samobójcze ... walę tylko pod TIRy albo jak lece na czołówkę
                      z osobowym - wybieram rowy, drzewa i barierki ;)

!!!!!!!!promilek

P.S. Nie wiesz co tracisz odrzucając lecących na ciebie nabaniaczonych
                      kierowców ;)
                      • gofa Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? 28.08.03, 06:33
                        chłopie! ja Ci trąbię, że nie trzeba po mnie do BB jechać bo ja się mogę z Wro
                        zabrać!!!! gdyby nie termin... nijak środek tygodnia nie pasuje....
                        • Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 28.08.03, 16:46
                          A ja ci BABO powtarzam, żem tak uczynny , że łatwiej mi zajechać do BB ! ! ! !

Gdyby nie ten termin ;) Mnie za cholerę weekend nie pasuje ;( ...

!!!!!!!!promilek
                          • wook Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? 28.08.03, 21:08
                            Gość portalu: !!!!!!!!promilek napisał(a):

> A ja ci BABO powtarzam, żem tak uczynny , że łatwiej mi zajechać do BB ! ! ! !
                            >
                            > Gdyby nie ten termin ;) Mnie za cholerę weekend nie pasuje ;( ...
                            >
                            >
                            > !!!!!!!!promilek

CHŁOPIE!!! toż ta "BABA" nawija Ci ze nie jest w BB tylko we Wro!
                            kpw? pozdrowionka
                            • gofa Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? 29.08.03, 06:09
                              no wook, dzieeeki! moze wreszcie dotrze do promilka to, co Mu staram sie
                              wytlumaczyc ;)
                              • Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 29.08.03, 13:48
                                Swoją drogą ... gofa - SPIŻ ? PRL ? Czy gdzie browarka rozpracowujemy ? (Dziś)

!!!!!!!!promilek
                            • Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 29.08.03, 13:46
                              A co mnie to obchodzi ??????!!!!!!??????

Tą babę zabieram tylko z BB i znikąd indziej ... tymbardziej, że nie chce ze
                              mną jechać ;)

Swoją drogą ... miło widzieć ;)

!!!!!!!!promilek
                              • ssaczek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? 31.08.03, 18:55
                                Oj pojechałbym!!!! Ale tyrka trzyma za nabiał. A swoją drogą to teraz będę się
                                dokładniej rozglądał po Wrocku.
                                • Gość: !!!!!!!!promilek Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.ultimo.masq 01.09.03, 13:59
                                  To co ... i ty odmawiasz wspolnego kopniecia sie do naszej miesciny ? ;(

I co >>>??? sam bede jechal ?

No nic ... pozostalo katować się non stop jakimiś muzyczkami co by nie zasnąć ;
                                  ( ...

Co do nabiału ... może na chwile popuści na jakiegoś browarka ?

!!!!!!!!promilek
                      • Gość: rybka Re: GDZIE SIĘ PODZIAŁY ? IP: *.vt.pl 01.09.03, 12:33
                        Niech no zgadnę, co tracę... Życie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka