Dodaj do ulubionych

co znowu narozrabiał Baczyk ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 10:53
Co jakiś czas głośno o tym człowieku w Przemyślu, osobiście nie przepadam za
nim gdyż jest jeszcze bardziej chamski niż wygląda, ale może to tylko moje
odczucie.
Obserwuj wątek
    • Gość: sdesde Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 11:43
      wcale nie jest chamski
      • Gość: znany Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: 195.117.172.* 16.05.08, 11:51
        Kto to właściwie jest?
        • Gość: pip Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 12:05
          co to mieszkasz w przemyslu jestes znany i bączka nie znasz? to
          własciciel markiza
          • Gość: Z. Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.mcon.pl 17.05.08, 11:24
            Przepraszam, a co to każdy musi znać jakiegoś Baczyka? A markiz toto czym(kim)jest?
            • Gość: darek i maciek Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 14:37
              jak nie wiesz podstawowych rzeczy to google i wszystkiego sie
              dowiesz a jak i to dla ciebie jest czarna magia to posiej marchewke
              na dzialce i w wolnych chwilach zamiast meczyc kompa , obserwuj jak
              rosnie
              • Gość: Z. Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.mcon.pl 18.05.08, 06:59
                Jeśli to odpowiedź dla mnie to szkoda cokolwiek pisać dla takiego śniegowego
                wytworu.Pouczaj swoich dalszych lub bliskich.
    • Gość: dark Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.autocom.pl 16.05.08, 15:13
      Bo zaczęłaś temat, potem twój kobiecy móżdżek odbiegł od tematu, i
      już nie powrócił.
      • Gość: znany Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: 195.117.172.* 18.05.08, 11:57
        Jestem znany z innych powodow a o typach z pod ciemnej gwiazdy wiem
        niewiele.Jeśli to ksywa- to nie kojarze.A wjakiejś markizie to w
        życiu nie byłemnawet biorąc pod uwage ze to jakas baba lub zasłona.
        • Gość: Leon Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 19:28
          Panie znany ,skąd wiesz ,że p.Baczyk to typ z pod ciemnej gwiazdy.
          Dobrze rusza glową jest majętnym czlowiekiem co niektorych wkurza.
        • Gość: Pani markiza Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:12
          Panie znany !!! zmień pań nicka na sztywny pasuje jak ulał haha
          • Gość: ? Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 18:11
            Kanadyjskie hrywny,czy ukrainskie dolary?
            • Gość: znany Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: 195.117.172.* 21.05.08, 18:28
              Nie starajcie mi się mi wmawiać że to jakaś pozytywna postać.'Znowu
              narozrabiał" mówi samo za siebie. Jeżeli ktoś sądzi ze facio ż taką
              pozycją " majętnego" może robic co mu się podoba to; albo kolega
              ALBO PODOBNY TYP.
              • Gość: Z. Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.mcon.pl 21.05.08, 18:42
                I dalej nie wiadomo kto to?Napszcie do ciemnej cholery kim jest ten Baczyk?takie
                sranie w banie!
                • Gość: pip Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 20:53
                  no dobrze, pora wyjaśnić co z tym BĄCZKIEM:
                  wiadomosci.onet.pl/1749808,11,item.html
                  • kotek5050 Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? 22.05.08, 05:20
                    No w końcu ku.. wiem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka