Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 10:53 Co jakiś czas głośno o tym człowieku w Przemyślu, osobiście nie przepadam za nim gdyż jest jeszcze bardziej chamski niż wygląda, ale może to tylko moje odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sdesde Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 11:43 wcale nie jest chamski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: 195.117.172.* 16.05.08, 11:51 Kto to właściwie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pip Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 12:05 co to mieszkasz w przemyslu jestes znany i bączka nie znasz? to własciciel markiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.mcon.pl 17.05.08, 11:24 Przepraszam, a co to każdy musi znać jakiegoś Baczyka? A markiz toto czym(kim)jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek i maciek Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 14:37 jak nie wiesz podstawowych rzeczy to google i wszystkiego sie dowiesz a jak i to dla ciebie jest czarna magia to posiej marchewke na dzialce i w wolnych chwilach zamiast meczyc kompa , obserwuj jak rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Re: co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.mcon.pl 18.05.08, 06:59 Jeśli to odpowiedź dla mnie to szkoda cokolwiek pisać dla takiego śniegowego wytworu.Pouczaj swoich dalszych lub bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.autocom.pl 16.05.08, 15:13 Bo zaczęłaś temat, potem twój kobiecy móżdżek odbiegł od tematu, i już nie powrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: 195.117.172.* 18.05.08, 11:57 Jestem znany z innych powodow a o typach z pod ciemnej gwiazdy wiem niewiele.Jeśli to ksywa- to nie kojarze.A wjakiejś markizie to w życiu nie byłemnawet biorąc pod uwage ze to jakas baba lub zasłona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 19:28 Panie znany ,skąd wiesz ,że p.Baczyk to typ z pod ciemnej gwiazdy. Dobrze rusza glową jest majętnym czlowiekiem co niektorych wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani markiza Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:12 Panie znany !!! zmień pań nicka na sztywny pasuje jak ulał haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 18:11 Kanadyjskie hrywny,czy ukrainskie dolary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: 195.117.172.* 21.05.08, 18:28 Nie starajcie mi się mi wmawiać że to jakaś pozytywna postać.'Znowu narozrabiał" mówi samo za siebie. Jeżeli ktoś sądzi ze facio ż taką pozycją " majętnego" może robic co mu się podoba to; albo kolega ALBO PODOBNY TYP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.mcon.pl 21.05.08, 18:42 I dalej nie wiadomo kto to?Napszcie do ciemnej cholery kim jest ten Baczyk?takie sranie w banie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pip Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 20:53 no dobrze, pora wyjaśnić co z tym BĄCZKIEM: wiadomosci.onet.pl/1749808,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
kotek5050 Re: Ale co znowu narozrabiał Baczyk ? 22.05.08, 05:20 No w końcu ku.. wiem! Odpowiedz Link Zgłoś