Dodaj do ulubionych

28 XII 2008 otwarcie stoku narciarskiego

IP: *.toya.net.pl 27.12.08, 23:55
POSiR informuje, że w dniu 28 XII 2008 roku o godz. 13.00 nastąpi
otwarcie stoku narciarskiego w sezonie 2008/2009
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes Re: 28 XII 2008 otwarcie stoku narciarskiego IP: *.toya.net.pl 28.12.08, 00:14
      ciesze się :D
      • Gość: pesymista Re: 28 XII 2008 otwarcie stoku narciarskiego IP: *.ptvk.pl 28.12.08, 01:00
        "POSiR informuje, że w dniu jutrzejszym tj. 28 grudnia 2008 roku o godz. 13.00 nastąpi otwarcie stoku narciarskiego w Przemyśłu.
        Zapraszamy serdecznie"
        • Gość: emeryt Re: 28 XII 2008 otwarcie stoku narciarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 08:17
          pesymisto!
          oni mają cieple posadki i w d..... czy ludzie przyjdą czy nie.
          • Gość: Realista Re: 28 XII 2008 otwarcie stoku narciarskiego IP: 80.55.73.* 28.12.08, 09:09
            Będę.
            • Gość: pies Re: 28 XII 2008 otwarcie stoku narciarskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 09:52
              i tu jest pies pogrzebany-gdyby to była prywatna inwestycja to byłby otwarty
              najpóżniej od 9 a po mieście jeżdziłby samochód z reklamami :))
              a tak maja w d... ile ludzi się dowie i kilka godzin utargu więcej a w przypadku
              tak krótkich "sezonów" każda godzina utargu ma znaczenie .
    • Gość: kocur A o której msza swięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 10:22
      i błogosławieństwo dla naciarzy?
      • Gość: Jeden taki... Re: A o której msza swięta IP: *.toya.net.pl 28.12.08, 11:50
        Na stoku jeżdżą też księża,więc jeśli ktoś ma potrzebę-wystarczy
        poprosić.:-)
    • Gość: czytelnik Kamerka na żywo IP: *.ptvk.pl 28.12.08, 13:47
      kamera.mediahost.pl/stream2.asx
      • bwm9 Re: Kamerka na żywo 28.12.08, 14:37
        Realisto zdecyduj się czy ograniczać koszty na stoku czy wydawać na niepotrzebne reklamy zresztą twoja zjadliwa negacja wszystkiego, co pozytywne w Przemyślu wystarczy do zachęcenia do przyjścia na stok.
        • Gość: Realista Re: Kamerka na żywo IP: 80.55.73.* 28.12.08, 19:49
          bwm9!! Co się mnie czepiasz? Za co za te reklamy mnie kopiesz?
          • Gość: wnerwiony Re: Kamerka na żywo IP: 79.191.5.* 03.01.09, 13:36
            Znów ta pi...na kamera nie chodzi. Jak sadzę to za darmo tego nie założyli i
            pewnie miasto za tę kamerkę płaci. Jeśli tak widzą właśnie promocję stoku i
            miasta w ogóle to ja to czarno (podobnie jak obraz z kamerki) widzę ! SKANDAL !!!
            • Gość: prezes Re: Kamerka na żywo IP: *.toya.net.pl 03.01.09, 13:46
              człowieku bo to trzeba mieć komputer a nie liczydło !!!
              już nie mogę słuchać takich jak ty - a sprawdziłeś czy na twoim liczydle pójdzie
              obraz z tej kamerki,zastosowałeś się do tego - "Do poprawnego odbioru wymagany
              jest WMP v.11 oraz uruchomiony format Activ X " ??

Zal w stylu :
              nie czyta mi płyt DVD - a masz napęd DVD ??
              Nie mam internetu - a podpięty jesteś do sieci ??
              komputer mi nie działa - a włączyłeś listwę ?
              • Gość: prezes Re: Kamerka na żywo IP: *.toya.net.pl 03.01.09, 13:49
                dodam,ze u mnie działa poprawnie i zawsze po takich sygnałach,ze coś nie
                funkcjonuje należycie -sprawdzam czy to prawda i jak zwykle działa!!!!!
                • Gość: Blabla Re: Kamerka na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 13:51
                  Kolega wnerwiony pewnie włazi przez kamera.mediahost.pl/, gdzie widok był
                  do wczoraj.
                  • Gość: emeryt Re: Kamerka na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 14:32
                    Co Wy jakiemuś Ferdusiowi Kiepskiemu tłumaczycie,taki leń zawsze bedzie narzekał
                    na wszystko.Stok działa sprawnie,radocha u narciarzy i to się liczy.
                    • Gość: Potek Re: Kamerka na żywo IP: *.mofnet.gov.pl 03.01.09, 15:30
                      Jest super a ile radochy a jeszcze więcej ludzi nie tylko z
                      Przemyśla. do pełnego szczęścia brakuje więcej dni na minusie.
                      Przecież w mieście wszystko nie może przynosić dochody.Pełny stok i
                      lodowisko to piękny widok i młodzież ma się gdzie wyszaleć zamiast
                      siedzieć w pubach i dostawać skoliozy :-)))
                      • Gość: wnerwiony Re: Kamerka na żywo IP: 79.191.5.* 03.01.09, 18:33
                        Po pierwsze "prezesie" : tłumaczyć jak dziecku to możesz tłumaczyć dziecku
                        (chyba, że sam się tłumaczysz jak dziecko). Faktem jest, że obraz z kamerki
                        jeden w dzień działa w inny jest i to nie jest pierwszy przypadek. Co do sprzętu
                        to uwagi sobie daruj bo pewnie wydaje Ci się, że nikogo nie stać na dobrego
                        kompa tylko Ciebie (w co wątpię bo pewnie masz "służbowy" i szpanujesz przed
                        sąsiadami. I wcale to nie jest do chwalenia, że stworzyliście streaming dla
                        użytkowników WMP 11 bo sporo osób używa niższych wersji z XP choćby WMP10) Dla
                        jasności mam Vistę i WMP 11. Taka jest właśnie wasza promocja - wydać kasę na
                        gadżecik, a na odczepne mówić, że na liczydle to nie pójdzie. Podobnie pewnie
                        miasto płaci za dublowanie archaicznej kamerki na magistracie. Kamerka
                        mediahostu w zasadzie pokazuje wszystko i nic. To już lepiej byłoby zamontować
                        ja w miejsce tej z fasady budynku i przynajmniej obraz by szedł na "żywo".
                        Niestety jak się próbuje kogoś kąsać to jest i odwet. Faktem jest również, że
                        teraz kamerka znów działa więc pewnie po Twojej "interwencji" (jak zwał tak
                        zwał) nagle zdarzył się cud i wszystko gra. A Ty drogi emerycie też sobie daruj
                        Kiepskich - bo sam jesteś mało lotny : nie interpretuj mojego narzekania po
                        swojemu bo chodziło mi tylko o obraz z kamerki. Stoku się nie czepiam wręcz
                        odwrotnie : uważam że jest to najlepsza inwestycja jaka się kiedykolwiek
                        Przemyślowi przytrafiła i chwała wszystkim którzy przyłożyli do tego choćby
                        palec. Dlatego szlak mnie trafia, gdy chcę znajomym w Polsce zaprezentować stok
                        - a tu lipa - i ja i oni widzą tylko napisy i reklamy firmy hostingowej. A co do
                        adresów : mam podgląd i tu kamera.mediahost.pl/stream2.asx i tu
                        www.posir.pl/przemysl-stok/multimedia/kamera.htm i w tej chwili chodzi
                        tylko na tym drugim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka