Dodaj do ulubionych

sing sing- papa???

IP: *.abo.net2000.ch 01.12.03, 20:40
podobno w bliskim czasie slawna dyskoteka w DH SZPAK ma zakonczyc swoja
dzialalnosc. ostatnio zostali tam zlapani dealerzy narkotykow. prokurator
jest w trakcie dochodzenia i gdy zostana znalezione odpowiednie dowody-
zostanie wydaniy nakaz o tymczasowym zamkniecu obiektu. i dobrze...
zakonczy sie rozpijanie mlodziezy i "produkowanie" nieletnich prostytutek,
ktore sa chetne do oddawania swojego ciala za piwo czy "papieroska"
Obserwuj wątek
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: sing sing- papa??? 01.12.03, 20:59
      Ja jestem za ;)

Ponoć wszechpolak w toalecie dyma Olę ;)

I potem zabrania jej skrobać ;)

pro
      • juchoo03 Re: sing sing- papa??? 01.12.03, 21:14
        Jakiś sposób,to jest,ale czy najlepszy?
        Mam wątpliwości.
        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: sing sing- papa??? 02.12.03, 13:14
          Na siłę założyć prezerwatywę Oli ?

pro
          • rychu_z_przemysla Re: sing sing- papa??? NARESZCIE!!! 02.12.03, 16:55
            speluna tam jest niezła...
            • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: sing sing- papa??? NARESZCIE!!! 02.12.03, 17:15
              Potwierdzam ... Sing mnie odrzucał od początku ... ;)

Zdecydowanie bardziej wolę plackarnię pod dworcem ... Już lepsze klimaty i
              klientela tam jest na bank ... Z wystrojem gorzej ... Ale to ludzie tworzą
              klimat a nie wystrój ;)

pro
              • voytaszek Re: sing sing- papa??? NARESZCIE!!! 02.12.03, 21:28
                hej,
                serio są w ptrzemyslu dziewczyny w wieku ponizej 18 lat, które sie p...? mam
                duże watpliwości...A jak ma 18 to może ze swoim chłopakiem to robić, może sie
                mylę?
                • Gość: voyto Re: sing sing- papa??? NARESZCIE!!! IP: 212.160.138.* 03.12.03, 09:04
                  preferuje młyn, jednak nie wiem co planuja np na sylwka? może ktoś wie?
                  • rychu_z_przemysla NARESZCIE!!! 03.12.03, 10:20
                    Likwidacja Singa jest w interesie klientów.
                    W Przemyślu jest zaledwie kilka miejsc gdzie można zabawić się,
                    więc likwidacja jednego pociągnie za sobą utworzenie innej dyskoteki, zmieni
                    się konkurencja itp.
                    Super!
                    • Gość: voyto Re: NARESZCIE!!! IP: 212.160.138.* 03.12.03, 10:49
                      jestem za ucywilizowaniem imprez w Przemyślu, stworzeniem klubu dla pięknych
                      20 i 30 letnich, a nie tylko rozwydrzonej dresiarskiej klienteli, a więc dobry
                      to chyba znak...
                      a poza tym o klimacie świadczą ludzie odwiedzający klub, a niestety w mieście
                      najwięcej jest "gówniarzy", stąd nie wiem czy zajdą tu jakieś zmiany na
                      lepsze...sing ma wystrój naprawde na "piąteczkę", może należałoby podnieść
                      ceny piwa?...
                      • Gość: Pingiel Re: NARESZCIE!!! IP: *.dyn.optonline.net 03.12.03, 18:57
                        ...dla twojej wiadomosci!! nie tylko "rozwydrzona dziarska klientela" tam
                        przychodzi/la... nie jest to moze najlepszy klub na swiecie ale chyba lepszego
                        w Przemyslu nie ma... nie wiem jak Ty ale ja lubie sie bawic i czeto tam ze
                        znajomymi chodze... nie obchodzi mnie kto jest wokol mnie - liczy sie kto jest
                        ze mna... a zamkniecie SINGa dobrze nie wrozy bo niepredko jakis nowy klub
                        otworza... no chyba ze koscielny - bedziesz mogl sobie w OAZIE pospiewac
                        zamiast potanczyc...
                        • Gość: tancerz Re: NARESZCIE!!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 11:39
                          nareszcie ktos ma troche ojeju w głowie ,klub był solą paru ,szczególnie ,gdy
                          sie rozbudował ,lubię te nowe zaciszne salki.
                    • Gość: voyto Re: NARESZCIE!!! IP: 212.160.138.* 03.12.03, 10:49
                      jestem za ucywilizowaniem imprez w Przemyślu, stworzeniem klubu dla pięknych
                      20 i 30 letnich, a nie tylko rozwydrzonej dresiarskiej klienteli, a więc dobry
                      to chyba znak...
                      a poza tym o klimacie świadczą ludzie odwiedzający klub, a niestety w mieście
                      najwięcej jest "gówniarzy", stąd nie wiem czy zajdą tu jakieś zmiany na
                      lepsze...sing ma wystrój naprawde na "piąteczkę", może należałoby podnieść
                      ceny piwa i zaostrzyć SELEKCJĘ (WSTEP ZA OKAZANIEM DOWODU - OD 18 LAT?...
                      • rychu_z_przemysla Re: NARESZCIE!!! I co dalej? 03.12.03, 10:57
                        W Przemyślu cena piwa wynosząca obecnie w knajpach 4 zł jest ceną zaporową...
                        A ile byłbyś skłonny zapłacić? 6zł, 8zł, 10zł?
                        Jest sposób na imprezy: wjazd ok.20 zł i od 21 lat. Wtedy trochę byłoby
                        lepiej.
                        Tylko ile ludzi przyjdzie?
                        • Gość: voyto Re: NARESZCIE!!! I co dalej? IP: 212.160.138.* 03.12.03, 12:21
                          no, może i tak...a może po prostu wystarczyłoby ograniczenie wieku, i zamiast
                          wstepu - kupowałoby sie karnet konsumpcyjny za 20-30 zeta, i wiadomo że każdy
                          by go spożytkował w klubie na pizze, piwo, bilard czy cokolwiek...
                          pozdro
                          • rychu_z_przemysla Re: NARESZCIE!!! I co dalej? 03.12.03, 12:36
                            Karnet za 20- 30 zł to jest pomysł i pewnie byłby zaporą...
                            Właściciele knajp do dzieła!
                        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: NARESZCIE!!! I co dalej? 03.12.03, 13:33
                          > W Przemyślu cena piwa wynosząca obecnie w knajpach 4 zł jest ceną zaporową...
                          > A ile byłbyś skłonny zapłacić? 6zł, 8zł, 10zł?
                          > Jest sposób na imprezy: wjazd ok.20 zł i od 21 lat. Wtedy trochę byłoby
                          > lepiej.
                          > Tylko ile ludzi przyjdzie?

Szczerze rychu ... po obserwacjach Przemyśla od środka ... a teraz z zewnątrz -
                          Ja byłbym skłonny płacić do 9 PLN za piwo ...

Po 1 - drech omijałby to miejsce (nie będę wyjaśniał dlaczego)
                          Po 2 - Panny lat 15 wypudrowane na 20 omijałyby to miejsce (główny powód : No c
                          o ty ??? Ocipiałaś , tam browar 9 zeta kosztuje i nie ma fajnych facetów
                          (czytaj drechów) ...
                          Po 3 - Myślę, że mogło by to nie zaniżyć frekwencję, a zawyżyć ... Wszak klub
                          winien się chwalić tym, że TAKIEGO towarzystwa nie obsługuje ... Z domów
                          wypełżli by na podbój knajp ludzie , którzy dotychczas bali się po prostu o
                          własne zdrowie , a niekiedy życie ...

A może źle rozumuję ? Jeśli tak .. popraw mnie ...

pro
                          • rychu_z_przemysla Re: NARESZCIE!!! I co dalej? 03.12.03, 13:37
                            Tak, żeby tej dresiarni nie było musi być jakś zapora: ceny, wiek, ubiór.
                            • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: NARESZCIE!!! I co dalej? 03.12.03, 14:38
                              > Tak, żeby tej dresiarni nie było musi być jakś zapora: ceny, wiek, ubiór.

Słusznie ... dałbym z 3 zapory ...
                              Po 1 cena piwa - Jak już pisałem ...
                              Po 2 Zakaz wjazdu w butach sportowych ( W wrocku i wawie funkcjonuje z
                              powodzeniem)
                              Po 3 NO DRES (strój)
                              Po 4 Sprawdzanie dowodów (Przywykłem do tego, że w knajpach "od 21 lat"
                              sprawdzają mi zawsze ... Ale wystarczy blokada - 18 latek ...
                              Po 5 Klientela, która już raz dostała plamę - ZAKAZ WJAZDU
                              Po 6 ...

Mimo takich kryteriów , i tak byłoby wiele klientów moim zdaniem... Skromnym
                              zdaniem ;)

pro
                              • Gość: Kawa Re: NARESZCIE!!! I co dalej? IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 03.12.03, 18:44
                                sory ze sie wtracam ale wydaje mi sie ze to nie bylby dobry pomysl z tym
                                piwem...zauwazyc trzeba konkurencje (inne kluby) i fakt ze w Przemyslu jest
                                przede wszystkim mlodziez ktora nie skonczyla sredniej szkoly...to przede
                                wszystkim oni sa motorem napedowym (czyt. kasa dla wlascicieli)..Fakt ubiorek
                                racja i zgodze sie ze to funkcjonuje dosc niezle we Wrocq ale czy te pokemony
                                beda umialy odroznic zwykle buty od adidasow??? oto jest pytanie>>>
                                • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: NARESZCIE!!! I co dalej? 03.12.03, 19:56
                                  > sory ze sie wtracam

Nie szkodzi ;) Miło , że się dołączasz ...

> przede wszystkim mlodziez ktora nie skonczyla sredniej szkoly

No to sorry batorry ... to , że to jest główna klientela barów, nie zwalnia od
                                  PRZESTRZEGANIA PRAWA ... tylko 4 klasiści chodza do knajp ??? Tak dużo ich ?
                                  Jak dla mnie ZAPORA WIEKOWA , to główny argument ... nie będzie nieletnich w
                                  knajpach ... Więc będa pić na dworze ... Ok ... Służby porządkowe (policja,
                                  sprzątający i takie tam) będą mieć robotę ;)
                                  Dziecieki nie będą rodzicom pieniążków z portfela podpier***ać ... Naród
                                  poprawi swą kondycję finansową ... Po prostu pięknie ;)

A swoją droga ... masz rację ... Sama dziecinada głownie łazi po knajpach w
                                  przemyślu ... dlatego , jak przyjeżdżam do miasta , nie zabieram matki ani
                                  znajomych , których tu zapraszam do większości knajp z tegoż powodu .. .bo
                                  dlaczego moi towarzysze mają np po mordzie dostać w knajpie ? BO nie są za
                                  polonią, czuwajem, nie są tak pijani jak ta nasza młodzież polska ... bo coś
                                  innego ? ;)

Zwróć uwagę, że np agresja i przemoc częściej pojawia się u pijanych
                                  nastolatków a nie u dorosłych ludzi ... Tak z moich obserwacji wynika ...

pro
                                  • Gość: Kawa Re: NARESZCIE!!! I co dalej? IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 04.12.03, 11:46
                                    i tu tesh sie sgodze!!! starszy nie rozrabia jak sie napije bo po co mu
                                    zadyma..pewnie i tak dostanie po lbie od swojej zony... a poza tym to juz
                                    czlowiek myslacy i jego instynktem nie jest zadyma...lecz jak zwykle w panstwie
                                    polskim sa odstepstwa od normy i niestety zauwazam to jak przyjezdzam do domu..
                                    Po drugie zgodze sie z Fabikiem:) przede wszystkim dobor kadry MYSLACEJ
                                    sprawiloby zdecydowanie wieksza poprawe poczawszy od "pokemonow" skonczywszy na
                                    dj-u...(pomijam zdecydowanie obsluge w barze bo im zarzutow postawic nie moge -
                                    uwijaja sie jak w ukropie)...jeszcze raz w sprawie tej mlodziezy..masz absoluta
                                    racje ze przede wszystkim zapora wiekowa...ale chodzilo mi o to ze w wiekszosci
                                    to osoby uczace sie jeszcze w srednich szkolach a ten kto jest juz po
                                    najczesciej stad wyjezdza...wiec glownym motorem napedowym (czyt. kasy) sa
                                    wlasnie nieletni..fakt musza sie gdzies wyszumiec:) tyle ze nie potrafia..z
                                    reszta sam bylem kiedys takim "nieletnim" i wiem jak to jest jak chce sie
                                    szybciej dorosnac poprzez dyskoteki:)...na dodatek ta agresja..no coz z tym
                                    spotkac sie mozna wszedzie nawet tu u mnie we Wroclawiu (radio Kolor ) tylko
                                    moze tego nie widac bo...jest tu wiecej knajp gdzie mozesz przesiedziec z
                                    kobieta czy znajomymi i dokladnie widac, chodzi mi o styl gdzie bawi sie "dres"
                                    a gdzie starsi ludzie..Od agresji pijanych mlodocianych i tak ciezko jest
                                    uciec...niestety to musi dorosnac i zrozumiec...
                                    Swoja droga zarebiscie podoba mi sie Twoj "plan pomocy bezrobociu" swietne...w
                                    tym cos musi byc:)
                                    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: NARESZCIE!!! I co dalej? 04.12.03, 13:30
                                      O wybacz .. ja się boję tych ludzi ... TU w wrocławiu (khm khm ... witam
                                      sąsiadkę) te oszołomy uganiają się za mnązawsze jak nastukany od krawężnika do
                                      krawężnika idę ;)

Ja się ich boję ... Pensjonariuszem Żurawicy już byłem, Sokolniczej jeszcze nie
                                      nawiedziłem i nie zamierzam ... Dlatego ten strach ;)

Zaraz zaraz ... Z tymi NIELETNIMI ... Dlaczego odnoszę wrażenie, że gdyby
                                      rzeczywiście wszcząć walkę z sprzedażą alkoholu nieletnim , spadłaby nam
                                      przestępczość ?
                                      I o ile mi wiadomo , po dyskutawkach na pl. GRUNWALDZKA/KRAISŃSKIEGO/3MAJA
                                      dość często zdarzają się "drobne kolizje" ... Nawalony misiu wrqaca z dyskoteki
                                      i jedzie się polansować po jagiellońskiej ... Ino troszkę za szybko ...

a KOLORA LUBIĘ ZA JADNĄ RZECZ ... ZARAZ OBOK KOLORA NA CZĘSTOTLIWOŚCI WYŻEJ
                                      JEST RM OTeeRa ;)

W nocy przemiennie słucham ;)

Pozdrawiam serdecznie ...

pro
                                      • Gość: Kawa Re: NARESZCIE!!! I co dalej? IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 05.12.03, 01:23
                                        widzisz sam powiedziales ze gonia cie...oni sa chyba tylko do tego stworzeni??
                                        moim zdaniem nie...i nie rozumiem twojego podejscia do tej sprawy... nigdy nie
                                        byles mlody??? moze miales inne spojrzenie na swiat ale kazdy jest
                                        inny...dlatego w kazdym miejscu Polski jest tak ze musisz uwazac na siebie i
                                        sytuacja w Przemyslu nie jest niczym innym a bynajmniej tego nie zmieni..wiec
                                        nie dziw sie ze mlodzizowka nie ma sie gdzie wyszalec...dlatego jeszcze raz
                                        podaje ci przyklad wroclawia Wu Zet tez sa "maluchy" ale jest ich mniej...a co
                                        do policjii widzisz jak to sie mowi "wychowanie" w trzezwosci:) hiehe
                                        podstawa:) zaloze sie ze bedac w wieku 17 18 lat nie raz byles na rauszu...mhh
                                        dlatego dziwi mnie twoje podejscie do tych mlodych...moze fakt nie "dymiles"
                                        ale to norma...i nie zmienisz swiata...tu potrzebna jest "pala i waskie drzwi"
                                        ale policja...co oni moga??
                                        ps.1 nie jestem sasiadka lecz sasiadem:)
                                        ps2. wole No 1 pub...tesh nie daleko:)) pozdrowki
                                        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: NARESZCIE!!! I co dalej? 05.12.03, 14:36
                                          Czy ja młody nie byłem ??? BYŁEM I NADAL JESTEM ! ! !

Wyszumieć się lubię ...

Jak się nawalę uwielbiam śpiewać pieśni religijne na ostrowie tumskim pod
                                          oknami czarnych ... Nigdy jednak nie włącza mi się AGRESJA FIZYCZNA ... a tępię
                                          tą młodzież za to , że to u nich nagminne ...

Przykład (z innej bajki) ... Klub PARADISE w warszawie (dyskotekoa gejowska) .
                                          Idę nawalony przez salę niosąc piwo ... potykam się, przewracam na misia
                                          większewgo ode mnie i oblewam całego piwem ... Kończy się to tak, że misio
                                          podnosi mnie z ziemi .. pomaga mi się pozbierać i przeprasza za incydent ... aż
                                          mi głupio ...

Analogicznie w przemyślu ... idę ... potykam się o jakiegoś nieszczęsnego
                                          gówniarza leżącego już na krześle ... przewracam na innego z piwem .. i kończy
                                          się to albo mordobiciem w środku , albo poczekają z kolegami na zewnątrz ...

Szaleć tak ... ALE Z KULTURĄ ...

I takie podsumowanie - dlaczego jestem za aż tak restrykcyjnymi rozwiązaniami w
                                          p-ślu ... Bo w Singu np siedzi moim zdaniem w większości ta część młodzieży ...
                                          ta która się boi siedzi w domach albo w PUBACH ... Jak było z fantomem ?
                                          Podejrzewany o wszystko ... zwłaszcza narkotyki .. regularne naloty policji ...
                                          A czy zdarzyło się tam choć raz coś tak krwawego , co wydarza się w Singu i co
                                          wydarzało się w Alcatrasie ś.p. ?

NIE !

Niech szaleje młodzież ... ale pozytywnie ;)

A policja niech gania .. też tych pozytywnych ... Ostatnio z kolegą się
                                          napruliśmy jak dzikie świnie w rynku ... ledwie sie na nogach trzymalismy ;)
                                          Gonili nas .. były jaja ... ale po złapaniu odpuścili ... byliśmy niegroźni ...

pro
                                    • Gość: bywalec Re: NARESZCIE!!! I co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 13:51
                                      A ja im źle nie życzę .Lokal ładny ,szkoda ,że coś tam wyniuchali ,a może im
                                      ktos podłozył świnię
    • Gość: Fabik Re: sing sing- papa??? IP: *.icpnet.pl 04.12.03, 10:19
      Ja powiem tylko jedno likwidacja singa powiedzmy to nie bedzie najlepszy
      pomysl po pierwsze mozna zaczac pierw sprawdzac tam dowody pozniej niech ktos
      zacznie organizowac lepsze impry bo powiedzmy chodzilem tam tydzien w tydzien
      i nawet muza sie nie zmieniala.Gofffniarzom to si epodobalo a starsi zaczeli
      olewac ten klub wiec moze by tak tylko zmienic cala kadre klubowa?????pozdro...
      • rychu_z_przemysla Re: sing sing- papa??? 04.12.03, 11:43
        No dress, no stress
    • Gość: klapsik Re: sing sing- papa??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 01:45
      wszedzie jaraja! tylko niektórzy mają układy i uchodzi im to na sucho!!!! trza
      dac w łapsko komu trzeba!!!!!
    • groszek071 Re: sing sing- papa??? 07.12.03, 21:36
      yO!! nawet sie nie wazcie likwidowac singa!! gdzie ja bede chodzil sie
      pobawic!! to jedyna dyskoteka w Przemyślu gdzie bez problemu może się pobawić
      młodzież w wieku od 16 lat!! wy macie fazy to jest pożądny lokal!! a
      prostytutki to chyba władza!! a co do dilerów !! to co takiemu nie można już
      iść sobie na disco sie zabawić ??
    • mefiu_3n Re: sing sing- papa??? 07.12.03, 22:27
      Moim zdaniem zlapanie dilerow w ss nie jest niczym nowym ale zeby od razu
      zamykac klub w ktorym bawia sie tysiace mlodych ludzi z przemysla.
      Sing sing jest pozadna dyskoteka osobiscie nie spotkalem sie nigdy aby ktos
      proponowal mi jakis narkotyk lub cos innego.
      Ukarac dilerow a singa zostawic w spokoju.
      TeHnO JaZdaaaa ....
      • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: sing sing- papa??? 08.12.03, 13:45
        > zamykac klub w ktorym bawia sie tysiace mlodych ludzi z przemysla.

Zmień DEALERA a potem napisz coś jeszce raz ...

1200 osób - stan podczas NAJWIĘKSZEJ imprezy jaka była w SINGU pod poprzednią
        nazwą na "A" ...

pro
        • rychu_z_przemysla Re: sing sing- papa??? 09.12.03, 15:20
          Alcatraz... (świętej pamięci)
          • juchoo03 Re: sing sing- papa??? 09.12.03, 22:06
            Sing-sing,Alcatraz;po likwidacji proponuję Białołęka,Wronki brzmią bardziej
            swojsko,albo wspmniany wcześniej Paradise(jak ładnie).Swoją drogą,kto nadaje
            takie kryminalne nazwy miejscom,które powinny kojarzyć się z przyjemnością.
            Nie tak dawno,ktoś oburzał się na nazwy pizzerii w Przemyślu,a tak kretyńskie
            nazwy dyskotek czy pubów nikomu nie przeszkadzają?
            • rychu_z_przemysla Re: sing sing- papa??? 10.12.03, 13:03
              Rokitniańska, Załęże, Montelupich
              i bliżej i sympatyczniej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka