karmel-1 29.08.09, 20:53 Czy ktoś korzystał z usług fryzjerskich w tym salonie NOEL ??Kogo polecacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmel-1 Re: Noel ??? 31.08.09, 18:43 Ludzie błagam nikt wiecej nie chodzi do tego salonu:-(( jak wykonywane są usługi i czy ich ceny nie są załamujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Noel ??? IP: 79.139.112.* 31.08.09, 20:50 usługi ich są ok ,a co do ceny to za darmo nikt nic nie robi,jeżeli chce się jakoś wyglądać to za dobrą poradę i usługę trzeba zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesioo Re: Noel ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 21:48 Witam. Jestem stalym klientem. Wspolpracuje z Pania Wiola i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkxxx Re: Noel ??? 03.09.09, 21:42 Ja już nigdy tam nie pójde ,bylam tam raz i nigdy wiecej!!!!!!!Każdy mi ich polecał wiec postanowiłam uczesac sie tam na własny slub.I to był moj bład! To co zrobili mi na głowie to byl koszmar i nie było mowy o żadnych poprawkach bo pani fryzjerka nie miała juz czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZADOWOLONA Re: Noel ??? IP: 213.25.24.* 04.09.09, 14:40 Nie zgadzam sie jestem własnie po czesaniu ślubnym i jestem bardzo zadowolona wszystkie dziewczyny współpracuja razem i każda doradza ,a jak coś się nie podobało to trzeba było mówić w trakcie czesania a nie jak fryzjerka kończy SORY ale czasami niektórym nie da sie dogodzić POZDRAWIAM PANIĄ ANIE KTÓRA ZYSKAŁA STAŁĄ KLIENTKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
karmel-1 Re: Noel ??? 04.09.09, 14:46 Słuchajcie dziewczyny z NOELA są świetne w tym co robia byłam z siostra i obie jesteśmy zadowolone Pani Wiola i Ania są SUPER !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <......... Re: Noel ??? IP: 213.25.24.* 23.09.09, 21:06 Szukacie dobrego salonu to z całego serca polecam Salon Noel przy Rejtana chodze tam do takiej czarnej dziewczyny nazywa się chyba Ania :-)) Bardzo sympatyczna i zawsze doradzi tak że nikt nie pożałuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Noel ??? IP: *.bb.sky.com 24.07.13, 22:09 Nie polecam p. w czarnych poldlugich włosach, myslalam ze mi wszystkie wlosy powyrywa i przy okazji polamie. Bardzo boli jak czesze, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjj Re: Noel ??? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.07.13, 22:13 Ja była ostatnio i polecam Panią Kornelię Odpowiedz Link Zgłoś