Dodaj do ulubionych

Moje Aniołki...

25.01.12, 02:45
Moje najukochańsze Skarbeńki, tak ciężko mi bez Was tu na Ziemi, tak bardzo mi Was brakuje. Nie ma chwili bym o Was nie myślała. Lauruniu, Emilku w każdym momencie marzę, że mam Was w ramionach ,że tule Was do mojego serca…i strasznie cierpię. Nie potrafię, nie umiem, nie chce się pogodzić z Waszym odejściem. Czuję się czasem jak kładka zawieszona nad przepaścią, która poruszane przez wiatr zaraz się zerwie i zastanawiam się na którym zboczu zostanie…czy tu na Ziemi gdzie jest Wasz braciszek Igorek czy z Wami tam gdzieś w przestworzach. Często widzę Was w snach, wtedy jesteśmy wszyscy razem, jesteśmy szczęśliwi ale jak się obudzę widzę szarą, smutną rzeczywistość…zalewam się łzami…zamieram…marzę o kolejny sen…
Dlaczego taki okrutny jest ten los, dlaczego tyle razy musi mnie tak boleśnie doświadczać, czy to nie za dużo jak na jedną osobę??? To jest sprzeczne ze wszystkim, to dzieci powinny chować rodziców a nie na odwrót. Dlaczego?....Ten ból rozrywa mi serce z każdym dniem coraz bardziej, mocniej….czuję fizyczny ból, który odbiera mi siły…. Tęsknię za Wami
Obserwuj wątek
    • rybcia312 Re: Moje Aniołki... 11.02.12, 14:05
      Dla Lauruni
      (*)(*)(*)
      Dla Emilka
      (*)(*)(*)
      • misiu-ptysiu Re: Moje Aniołki... 14.02.12, 08:34
        Dla Twoich Aniołków (********)
        • lulu-baby Re: Moje Aniołki... 14.02.12, 14:52
          (************) dla Aniołków
    • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 14.02.12, 20:48
      Strasznie za Wami tęsknię. Emilciu, Lauruniu [*] dla Was kochaniutkie Aniołeczki - Mamusia
    • sofi84 Re: Moje Aniołki... 14.02.12, 22:56
      (*)(*)(*)

• marlena2727 Re: Moje Aniołki... 15.02.12, 07:54
        3-maj sIe Paula ...
        (*)
        • margolinas1 Re: Moje Aniołki... 15.02.12, 09:57
          [*] ...dla Emilka i Laurki.... trzymaj sie Paula...
          • fiona_76 Re: Moje Aniołki... 15.02.12, 11:53
            Paula ściskam mocno...[*] dla Emilka...[*] dla Lauruni.
    • kubansa1 Re: Moje Aniołki... 15.02.12, 14:40
      Paula,

tak mi bardzo przykro :(
      Nie chce się wierzyć, że takie nieszczęście jak strata dziecka może się powtórzyć w życiu jednego człowieka.
      Po stracie Anielki, tak często boję się że mogę stracić moje ziemskie dziecko Kubusia.

Aneta
    • dagis.1 Re: Moje Aniołki... 15.02.12, 17:01
      paula ... strasznie mi przykro, wspolczuje

...nie znajduje slow pocieszenia nawet, bo wiem (w zasadzie domyslam sie) ze slowa nie sa w stanie ukoic twojego bolu

mysle o tobie cieplo choc wiem ze to bardzo malo
      mam nadzieje, ze znajdziesz w sobie sile

przytulam

(*) dla Laury
      (*) dla Emilka
      Twoich ukochanych Aniolkow
    • mamamai77 Re: Moje Aniołki... 15.02.12, 21:56
      Niewiem co napisać.Tak cieszyłam się,że jesteś w ciązy...
      Tulę mocno.
      • kej5 Re: Moje Aniołki... 15.02.12, 22:12
        [*] dla Twoich Dzieci
        jest mi strasznie strasznie przykro :( :( :(
    • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 19.02.12, 13:32
      Córeńko kochana dziś kończyłabyś rok i 7 miesięcy .... tak strasznie mi Ciebie brakuje. Mamusia [*]
      • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 20.02.12, 09:53
        Emilku - syneczku kochany dziś kończyłbyś 2 miesiące. Tęsknie za Tobą - Mamusia (*)
    • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 22.02.12, 12:23
      Dzisiaj Emilku mijają 2 miesiące bez Ciebie. Kochanie Moje tak strasznie za Tobą tęsknimy...
      (*)
    • i.gosia Re: Moje Aniołki... 22.02.12, 17:22
      światełko dla twoich aniołków(*) masz ziemskiego synka i dla niego musisz się starać..życzę ci dużo siły...
    • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 09.04.12, 22:27
      Kocham - tęsknie - płacze - tęsknie - kocham....
      Dla Was moje Maleństwa (*) (*)
      • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 01.06.12, 10:42
        Dla Was moje najukochańsze Skarbeńki (*)
        Strasznie z Wami tęsknię, nie potrafię pogodzić się z Waszym odejściem, kocham Was z każdym dniem jeszcze bardziej i codziennie się zastanawiam jak to możliwe a jednak można. Jednocześnie coraz większy ból rozrywa moje serce. Kocham Was (*)
    • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 19.07.12, 11:32
      Kochana Córeńko, dziś dmuchałabyś 2 świeczki na torcie a ja patrzyłabym na Ciebie z dumą ale...
      niestety dziś zamiast zapalać świeczki idę na Wasz grób zapalić znicz i zostawić kwiatuszki...Kocham Was strasznie mocno tak bardzo za Wami tęsknię:( (*)
    • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 29.07.12, 17:09
      Córuniu dla Ciebie (*) dziś mijają dwa lata jak Nasza Najukochańsza Gwiazdeczka zagasła:(
    • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 09.08.12, 23:28
      (*) Strasznie za Wami tęsknimy (*)
    • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 15.10.12, 17:44
      Kochaniutkie cudeńka dla Was (*)
      • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 03.11.12, 10:19
        (*) dla Was moje Aniołeczki
    • paulaiigi Re: Moje Aniołki... 20.12.12, 19:39
      Dziś syneczku dmuchałbyś pierwszą świeczkę na swym torcie :( Kocham Was moje Aniołeczki (*)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka