achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 07.06.05, 09:17 witam wszystkich gorąco do miłej porannej kawki proponuję myśl:' Cóż dziwnego, ze Bóg twardo doświadcza szlachetne dusze? Miękkość nie jest nigdy sprawdzianem cnoty.' Odpowiedz Link
heath2 Re: Poranna Kawa na forum 07.06.05, 09:37 Za chwilę kawka w domu, opieka nad chorym uszkiem chłopczyka...A co jeśli nie sprostamy temu boskiemu sprawdzianowi? Odpowiedz Link
ladyhawke12 Poranna Kawa na forum 07.06.05, 09:40 Smutno ponuro slonko sie gdzies schowalo, ech druga kawe koncze a moglabym zaraz isc spac, co wy na to. Odpowiedz Link
heath2 Re: Poranna Kawa na forum 07.06.05, 09:54 Jak najbardziej, zeby tylko syn chciałby się polozyć... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum-imieniny. 07.06.05, 10:23 Witam troszke pózniej,ale to już druga kawka.Dzisiaj smutny dzień,kiedyś byłby wesoły,radosny.Bunio ma imieniny.Życze Tobie mój aniołku spokoju radości dużo zabaweczek i dzieci bawiących się z Tobą w niebie.Twoi rodzice Agnieszka i Adam. Odpowiedz Link
heath2 Re: Poranna Kawa na forum-imieniny. 07.06.05, 10:40 Życzę wszystkiego czego Ci tam może brakować. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum-imieniny. 07.06.05, 10:43 Dziękujemy. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum-imieniny. 07.06.05, 11:17 Witam wszystkich kawowiczów i herbatniki :) Proponuję więc jeszcze jedną myśl, słyszę ją ostatnio bardzo często, może komuś pomoże - "Moc w słabości się doskonali" A Robertowi-Buniowi życzę radosnych figli w chmurkach :) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum-imieniny. 07.06.05, 14:17 Robert z górnej chmórki dziękuje. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Poranna Kawa na forum-imieniny. 07.06.05, 14:30 Ech nie tylko pochmurno to jescze smuteczki dopadaja, bunio baw sie dobrze dzis imprezujecie tam w chmurkach, ale wam fajnie Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum-imieniny. 07.06.05, 15:26 mój Zbyszek zabiera dziś Roberta na...mleko!a co święto to święto. wszystkiego najlepszego i rozrabiaj tam ile wlezie:):):):):) tzrymaj się dzielnie Agnieszko, trzymaj się dzielnie Adasiu Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum-imieniny,dziekujemy. 07.06.05, 20:00 Dziękujemy wszystkim za życzenia dla Roberta , rodzice. Odpowiedz Link
tana22 Re: Poranna Kawa na forum-imieniny,dziekujemy. 08.06.05, 06:18 Uch, pogoda pod "zdechłym Azorkiem", brrr...Znad kawy z mlekiem pozdrawiam wszystkich Natalia Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum. 08.06.05, 09:59 Pózno-poranna kawa,ale kawa z mleczkiem.Musze pojechać rano w drugi koniec Warszawy,a kolanko boli mnie.Tak więc dwie szwedki w ręce i do samochodu marsz.Pozdrawiam wszystkich pijących i czytających. Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum-imieniny,dziekujemy. 13.06.05, 10:37 do porannej kawy oprócz mleczka proponuję dodać codzienną porcję optymiznu, nadzei i pozytywnych myśli. kolejnego cudownego dnia, który przyniesie same mile chwile. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 09.06.05, 09:10 Witam ,już po 9 rano i po pierwszej kawce.Za oknem wygląda,że jest chłodno.Pozdrawiam wszystkich Adam TataiBunio. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 10.06.05, 10:22 Witam wszystkich,w Warszawie robi się już ciepły dzień.Za oknem słonko świeci,a ja pije sobie kawke.Pozdrawiam wszystkich pijaków kawy i innych napitków. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 10.06.05, 11:26 Witam z miasta cieplutkiego, słonecznego i od niedzieli zakatarzonego :))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 10.06.05, 13:57 Dochodzi 14 tak więc zapraszam na kolejną kawke.Jest cieplutko za oknem. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 13.06.05, 09:57 Witam w poniedziałek 13 na porannej kawie.Ja na nogach od 5.40 bo szedłem do lekarza ,a tam kolejki kilometrowe.Dalej dostałem zwolnienie na kolejne 21 dni.Wszystkim życze dobrego tygodnia i smacznej kawki,no pozostałym ziółek i herbatki. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 13.06.05, 10:54 Witam wszystkich (nie)kawoszy. Rozumiem, że te ziółka to do mnie, co? :))))) Od dzisiaj jestem na diecie przeciwgrzybkowej, bo coś sobie wychodowałam :) Tak więc do picia czysta woda mi została :)))) Pozdrowienia ze słonecznego miasta bejoy Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 14.06.05, 05:45 Witam wszystkich,zaczyna się kolejny nowy dzień.Pewnie przyniesie niektórym radość ,a innym smutek.Ja choć na zwolnieniu lekarskim to już na nogach i pije pierwszą kawkę z mleczkiem.Życze wszystkim forumowiczą pogodnego ,ciepłego dnia.TataiBunio Adam z Warszawy. Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 14.06.05, 09:11 czy w końcu będzie taki dzień, że ranek to nie będzie ból głowy po nocnym przepiciu?:):)kawa już, teraz sok grapefruitowy na odtrutkę, życzę miłego dnia Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Poranna Kawa na forum 15.06.05, 11:44 No, poranek to już dawno minął, ale ja na zwolnieniu, dopiero wstałam i popijam powoli kawusię. Dziś o dziwo nie na kacu, może w końcu dotarło do mnie jak bardzo nie szanuję swojego organizmu. Ale czy na długo??? Pozdrawiam wszystkich pijusów!! Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 16.06.05, 07:28 Witam na porannej kawie.W Warszawie jest cieplutko,życze miłego dnia Adam. Odpowiedz Link
olamaja Re: Poranna Kawa na forum 16.06.05, 07:58 Witam z Żyrardowa.Też ciepło, tylko słońce takie nieśmiałe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 16.06.05, 08:41 Dziś badania, za godzinę i 52 minuty. Jak dostanę zawału, to i tak nic to nie zmieni, prawda? :))) Pozdrawiam kawoszy. Ja dziś o suchym pysku, bo i tak nic nie przełknę Pozdrawiam bejoy Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 16.06.05, 08:43 Miłego dnia zyczę ja. dziś sokiem grapefruitowym (z wiadomych powodów:):):) Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 21.06.05, 11:33 chyba polazło za wcześnie...:) bejoy odezwij się, bo coś cicho... Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 21.06.05, 12:21 Jestem jestem, sowo :) Dziś na razie bez kawki,ale czeka mnie cały dzień w firmie. Tatę ze szpitala odbiera mąż, a za dwa miesiące na by-passy wraca. Mała na razie na chodzie :))) Nawet miała niespodziewaną sesję fotograficzną w salonie samochodowym :) Smacznej kawki życzę, ops, soczku owocowego ;) bejoy Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 21.06.05, 11:34 oj mam dziś problemy z komputrem, jeden post nie polazł...życze wszystkim smacznej popoludniowej kawy. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum-do Bejoy 16.06.05, 11:38 Życze powodzenia i trzymajcie się jestem z Wami,pozdrawiam. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 22.06.05, 07:37 dzień dobry bardzo. witam z zachmurzonych Kielc, dziś kawusia w ilościach podwójnych, bo inaczej padnę na twarz.życzę miłego dnia. Odpowiedz Link
sheenaz Re: Poranna Kawa na forum 22.06.05, 08:44 wydaje się, że dzisiaj będzie piękna pogoda... tego Wam i Waszym serduszkom życzę! lecę wychleptać kubel kawy. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Poranna Kawa na forum 22.06.05, 08:57 teraz juz druga, witam z kubkiem goracej kawy, pieknego dnia zycze. Odpowiedz Link
ewelina1122 Re: Poranna Kawa na forum 22.06.05, 09:40 wstaje o 5.45 i jedynym ratunkiem jest kawusia! potem druga kolo9.30 smacznej i aromatycznej kawusi zycze i milego dzionka1 ewelina Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Poranna Kawa na forum 22.06.05, 09:45 ewelinko tez wstajesz tak wczesnie jak ja, w pracy jestem juz o 6:30 ech Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 22.06.05, 09:50 Przyłaczam się do aromatycznego kubka z pyszną kawką. życzę wszystkim optymizmu i nadziei na to co nas czeka. Asia Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 22.06.05, 10:53 Witam ja dziś niestety bez kawki z innym napojem w dłoni. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 23.06.05, 12:17 Witam ja dopiero zaczynam pić kawke bo byłem monitorowany przez oddział kardiologiczny.Pozdrawiam wszystkich pijaków napoi bezalkoholowych. Odpowiedz Link
koziolkowa Re: Poranna Kawa na forum 23.06.05, 12:38 Adaś a co z Tobą??? mam nadzieje, ze to nic powaznego??? Pozdrawiam Andzia mama aniołka Jasia Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 23.06.05, 13:06 Witaj Andziu,wszystko będzie OK.Pozdrowienia ze stolicy Adam. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 24.06.05, 06:06 No i już pierwsza poranna kawa ,tak więc witam wszystkich,a zapomniałem mamy już piątek. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 24.06.05, 07:02 To jeszcze raz ja.Dzisiaj w kraju ma być cieplutko. Odpowiedz Link
miola1 Re: Poranna Kawa na forum 24.06.05, 07:30 W Warszawie już jest bardzo cieplutko. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Dobrze że już piątek. Ja dziś zamiast kawy szklaneczkę mocnej herbatki. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 24.06.05, 11:02 No i kolejna kawka,ale ciepło jest w Warszawie.Jeszcze jedno bardzo smutno mi było jak przechodziłem koło szkoły tam gdzie Bunio chodziłby.Akurat dzieciaki szły z kwiatkami dla swoich nauczycieli. Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 24.06.05, 13:04 Adasiu trzymaj się jakoś. byle jak, ale się tzrymaj. życzę smacznej kawki, sama idę właśnie zrobić sobie pierwszą dzisiaj. a kielce rozpromienione. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 24.06.05, 13:44 W stolicy duchota i zaraz wszyscy zaczną uciekać na wczasy i wyjazdy weckendowe.Niektórzy będą mieli dłuższą przerwe na forum.Trzymajcie się i wracajcie szczęśliwie. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 27.06.05, 11:44 Czy ktoś tu jeszcze bywa?.OK moja to już druga kawka ,mało tego z ciasteczkiem bo żona uczy się z koleżanką do egzaminu i muszą coś dojadać .Pozdrawiam wszystkich w nowym tygodniu z gorącej Warszawy. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 27.06.05, 13:42 Jeste, jestem :) Popijam. Rano byłam z małą u kardiologa i dopiero wróciłam. Aha, najbliższa kontrola w grudniu lub styczniu przyszłego roku, więc... na razie jest dobrze :))) Pomijam taki drobiazg,jak zagubienie 3 kart w przychodni (moich, odtwarzanych) oraz wyników krwi z zeszłego tygodnia. Moja mina raczej nie dała paniom wyboru, bo tym razem grzecznie przeprosiły i powiedziały, że jutro na 11 będzie wszystko zrobione :))))))))))))))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 28.06.05, 08:32 Oj kawa z rana jaka dobra.Pozdrawiam pijaków kawy. Odpowiedz Link
heath2 Re: Poranna Kawa na forum 28.06.05, 09:39 Życzę udanego dnia.Ale tak zrana bez śniadania? Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 28.06.05, 11:08 Witam z ranka:0 Ja już dawno po śniadanku :) Teraz rozpijam herbatkę :))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 28.06.05, 11:53 Oj dziewczyny ,co tak pózno pijecie kawke.Ja zaraz zaczne kolejną kawke.Pozdrawiam WSZYSTKICH. Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 28.06.05, 16:18 Adasiu nie podskakuj:):):)przecież wszyscy wiedzą, że Ty zawsze wstajesz najwcześniej:)a dziś popołudniowo-kawowo życzę wszystkim udanej końcówki dnia. Odpowiedz Link
heath2 Re: Poranna Kawa na forum 28.06.05, 16:31 A ja jak dotąd bez kofeiny.Denerwuję się, bo mój syn dziś pierwszy raz na podwórzu obok bloku bez opieki mamy... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 28.06.05, 17:14 Ależ przepraszam,nie chciałem Cię urazić póznym wstawaniem-hi hi hi. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 28.06.05, 22:24 halo halo wypraszam sobie:):):):):)akurat codziennie wstaję ok. szóstej, tylko zanim dorwę się do kompa, to muszę dokonać tysiąca rzeczy, o których wy, mężczyźni, nie macie pojęcia (czytaj: sprzątanie całego domu, zrobienie mężowi sniadania, przygotowanie obiadu dla dziadka i męża, wielokrotne wyprowadzanie psów - oczywiście nie moich-męża, zrobienie zakupów, pranie, prasowanie, etc, etc...):):):):):):):):). no, a jak już się obrobię, to akurat robię przerwę na kawę z kompem i do nauki, bo ja kończąca studia jestem. no to dość mojego elaboratu, bo przynudzam. słodkich snów życzę wszystkim. no i żeby nikomu literki z klawiatury na czole się nie odbiły:). pa Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 29.06.05, 07:43 No i właśnie o 7.41 to jest poranna kawa ,pozdrawiam kawoszy i innych pijących jakieś tam ziółka. Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum 29.06.05, 07:49 Witam, jak zwykle z herbatką... w końcu wróciłam do Was pozdrawiam i życzę miłego dnia Ania Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 29.06.05, 08:14 No witam z rana :) Dziś pobudka o 5:57 bo się juniorce zegarek przestawił ;-) Pozdrowienia dla wszystkich bejoy Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 29.06.05, 08:17 Widze ,że dzisiaj wcześniej się meldujemy na porannej kawce. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
danteos Re: Poranna Kawa na forum 29.06.05, 08:51 Ja już o 4.30 usłyszałam od synka, że idziemy "da da". Jakoś jeszcze na godzinkę dał się skusić na drzemkę ale już o 6 był świezutki do zabawy, więc kawka poranna wypadła mi już o 7.00 Pozdrawiam z lekko zachmurzonych Chojnic Odpowiedz Link
ewelina1122 Re: Poranna Kawa na forum 29.06.05, 08:56 pozdrawiam ! pierwsza kawusie pilam kolo 7 ale teraz juz 2 czeka, moze ona mnie obudzi:) Ewelina mama Kacpra i Kornelii (mpdz,ASDII) Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 29.06.05, 09:06 ja też już dziś drugą kawusię piję..mam propozycję dla wszystkich pijaków z tego wątku: może kupimy jakąś plantację kawy w czarnej Afryce???:):):):)kielce dziś gorące. ps. a teraz prywata: serdeczne pozdrowienia dla pewnego ktosia, który dziś rozbroił mnie swoim listem. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 30.06.05, 08:00 Witam z rana w ten upalny poranek na kawce. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 30.06.05, 08:26 ale się dziś trzesę..dziś drugie podejście do mojego ostatniego egzaminu na moich ostatnich (na razie) studiach. tzrymajcie palce, bo nauka od pewnego czasu to coś z czym mi nie do twarzy. gorąco pozdrawiam z lekko ochłodzonych kielc. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 30.06.05, 08:35 no i jeszcze jedno ja dziś robie jak w programie ;kawa ,czy herbata.Pije raz jedno raz drugie.Pozdrawiam herbaciarzy ja KAWOSZ. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 30.06.05, 09:13 Witam z cieplutkiego środka Polski :0 Sowa - pójdzie jak po maśle, nie łam się i kończ te studia. Adaś - obejrzałam dziś "kawę czy herbatę" - była z Płocka, pokazali Tumy, Wisłę, plażę, Sobótkę i nowy most, pogadaliz prezydentem itp. Więc całkiem fajnie się oglądało :) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 30.06.05, 12:02 Witaj Madziu ,tak wiem,że kawa,czy herbata była dziś z PŁOCKA.Oj już mam dośc tych upalnych dni.Ja kiedyś cierpiałem jak po pustyniach jezdziłem :tam ciągle słońce ,słońce i piach był.Woda w okropnym smaku więc tylko woda z butelki.Pozdrawiam Wszystkich. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 30.06.05, 12:39 Adasik, a coś Ty robił na pustyni????? TamCię jeszcze nie widzieli? ;-) Wielbłądy ganiałeś??? Oj,niegrzeczny chłopiec (hihihihihihi) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 30.06.05, 13:25 Madziu ja byłem w dawnym ZSRR na pustyniach Karakum i Kizyrkum w Uzbekistanie,jezdziłem na wielbłądach ,a jeszcze byłem na Syberii,to było jak zsyłka.Leciało się pół dnia z 3 międzylądowaniami.Ale najważniejsze to to ,że w Bajkale się moczyłem ,a woda była lodowata.Żeby było ciekawiej to na lotniskach robiłem zdjęcia.Było fajnie. Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 30.06.05, 17:39 oj zazdroszczę Ci Adasiu tej Syberii, ale może kiedyś i mnie sie uda. posłusznie melduję że tzrymanie kciuków zakończone. ostatni egzamin zdany. wielie dzięki. idę pić kawusię, należy mi się. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 01.07.05, 09:23 Cześć, witam Sorki, ale dzisiaj zasypiam na stojąco. Ola dała mi popis w nocy, więc padam na rzęsy :) Pozdrawiam bejoy Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 01.07.05, 09:32 Ja również witam ,a Madziu ja też śpię na stojąco bo poszalałem troszke w nocy i właśnie wstałem .Teraz kawa tylko ciśnienie sprawdze. Odpowiedz Link