bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 29.08.08, 07:45 No i jak każdy dzien zaczynam od kawki.Niestety kolejna noc bez spania.Mówią,że im więcej czasu mija od odejścia dziecka tym strata staje się łagodniejsza.Życzę wszystkim miłego ,słonecznego spokojnego piątku. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 03.09.08, 06:36 Kawka z rana i do pracy. Ja po ponad 5-ciu latach przerwy powróciłem do pracy w banku,trzeba być przytomnym,a dzisiaj wróciłem do domku i spałem tylko 3 godziny.Pozzdrawiam Wszystkich Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 09.09.08, 07:03 Poranna kawka i do Bunia szpitala do przychodni,aby coś wymienić w poradni diabetologicznej.Ja śpiący bo krótko spałem pozdrawiam kawoszy. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 21.09.08, 06:25 Oj porannna kawka potrzebna ,dzisiaj a raczej wczoraj postanowiłem odreagować swoja samotność i byłem na imprezce. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 24.09.08, 06:59 Witam na kawce porannej bez kofeiny.Niestety jesienią jest taka pogoda,że wiekszość z nas choruje ,jednym z takich jestem ja kilka dni temu powiedziano mi że mam ropną anginę ,a tu teraz chyba grypka sie kłania ,miałem dzisiaj isc na imprezkę i produkować siena karaoke.Pozdrawiam Wsztstkich i zdrowia życzę. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link