agnieszkaw8 Re: Do rodziców chorych dzieci. 30.12.04, 19:05 Nie wiem czy jeszcze można ale ja bym poprosiła o taką kołderkę dla mojej Wiktorii. Odpowiedz Link
moniqueee Do agnieszkaw8 30.12.04, 23:22 Agnieszko! OCzywiscie, ze mozna! :-) Napisz tylko prosze do mnie na maila pod adresem: moniqueee @ o2.pl (oczywiscie bez spacji przed i po @) i porsze odp. na to co napsialam w tym watku w temacie "Kilka waznych informacji" Cieplutko pzodrawiam M. Odpowiedz Link
moniqueee Do agnieszkaw8 05.01.05, 11:45 Agnieszko, nie wiem czy wyslalas do mnie maila, bo jesli tak, to nie dotarl :-( a jesli nei to wciaz na niego czekam :-) Pozdrowienia! M. Odpowiedz Link
moniqueee Do agnieszkaw8 03.02.05, 00:14 Agnieszko! :-) nadal czekam na maila ze szczegółami dotyczącymi kołderki dla Twojej córeczki Odpowiedz Link
ali_bey 3 dzieci;-) 09.01.05, 18:33 Do kogo mam pisać, w sprawie kołderek dla trójki dzieci? Mam nadzieję,że to nie będzie problem? Pozdrawiam. Alicja Odpowiedz Link
hubcio14 pisz do mnie lub do Moniki 09.01.05, 20:11 Napisz do mnie a ja przekażę dalej na adres dorota.magda@wp.pl Pozdrawiam Dorota z HUbciem. Odpowiedz Link
moniqueee Re: 3 dzieci;-) 09.01.05, 20:30 albo ... możesz od razu do mnie :-) na moniqueee @ o2.pl (oczywiscie bez spacji przed i po @) Pozdrawiam milutko! M. Odpowiedz Link
moniqueee AKTUALNE linki do kolderek i kwadratów 27.01.05, 16:43 Niestety linki podane przeze mnie juz nie prowadza tam gdzie trzeba :-( altego uaktualniam :-) Prosze zwrocic uwage, ze mamy nowa kodlerkę - dla Dominisia! :-))) Milego ogladania! GOTOWE KOŁDERKI: * kołderka nr 50 dla AGNIESI www.agnieszka.blo.pl/ www.kolderki.kaan.pl/kwadraty/thumbnails.php?album=4 * kołderka nr 45 dla DOMINISIA www.kolderki.kaan.pl/kwadraty/thumbnails.php?album=9 * kołderka nr 41 dla MICHASI www.lachman.pl/michalina/ www.kolderki.kaan.pl/kwadraty/thumbnails.php?album=13 * kołderka nr 40 dla MARCINKA www.sercedlamarcina.pl/ www.kolderki.kaan.pl/kwadraty/thumbnails.php?album=14 * kołderka nr 35 dla HUBCIA www.rzeszow.mm.pl/~hubcio/ www.kolderki.kaan.pl/kwadraty/thumbnails.php?album=18 GOTOWE KWADRATY: * na kołderkę nr 65 dla RAFAŁKA www.rafal.epomoc.pl/ www.kolderki.kaan.pl/kwadraty/thumbnails.php?album=68 * na kołderkę nr 59 dla MAI www.majoszka.com/ www.kolderki.kaan.pl/kwadraty/thumbnails.php?album=57 * na kołderkę nr 44 dla PAWEŁKA www.kolderki.kaan.pl/kwadraty/thumbnails.php?album=10 * na kołderkę nr 43 dla KUBUSIA www.kolderki.kaan.pl/kwadraty/thumbnails.php?album=11 * na kołderkę nr 36 dla ROZALKI www.kolderki.kaan.pl/kwadraty/thumbnails.php?album=17 Odpowiedz Link
moniqueee Re: AKTUALNE linki do kolderek i kwadratów 06.02.05, 23:46 Chcialam tylko powiedziec, ze Kubus juz sie cieszy swoja kolderka :-) a Pawełek lada dzien bedzie, bo kolderka juz jest w drodze do niego :-) Cieplutko pozdrawiam! M. Odpowiedz Link
moniqueee Do: Ali_bey i Mamainiania 07.02.05, 19:00 Bardzo prosze o kontakt w celu ustalenia szczegolow w sprawie dzieci, ktore zglosilyscie. Bo wkrotce rusza zapisy na kwadraciki dla nich... Dziekuje! Odpowiedz Link