s-y-l-l-a 05.01.05, 09:45 czy ktoś coś wie na ten temat. dodam, że chłopak ma prawie 11 lat i teraz to wykryto :-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s-y-l-l-a Re: małogłowie 05.01.05, 09:49 za szybko nacisnęłam enter. wczoraj lekarka stwierdziła, że mój brat ma ewidentnie małogłowie. może rzeczywiści nie ma zbyt wielkiej głowy, ale nikt wcześniej na to nie zwrócił uwagi, ani na kolejnych bilansach ani na badaniach kontrolnych. przeszukałam cały internet w poszukiwaniu wiadomości na ten temat, ale interesują mnie bardziej opinie ludzi, którzy mają z tym styczność a nia medyczne artykuły w których pełno niezrozumiałych zwrotów. bardzo liczę na Waszą pomoc dziewczyny...... dziękuję z góry...:-) Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: małogłowie 05.01.05, 10:00 witaj Sylwio, poniżej załączam dla Ciebie link do jednej ze stron zaprzyjaźnionego forum "Dar Życia". Znajdziesz tam relacje rodziców dzieci z małogłowiem: darzycia.nowoczesny.pl/forum/viewtopic.php?t=2291 pozdr. i uszy do góry :-) e. Odpowiedz Link