ladyhawke12 26.10.05, 08:01 Najpierw kolejny 20, nie wiem czemu liczy sie miesiace, choc to 15 miesiecy jak Cie nie ma Damianku, a teraz doszedl mi nastepny dzien 26. 26.10. majac 9tc. odeszla moja malizna, nie wiem czy dziewczynka czy chlopczyk. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nemiki1 Re: znowu daty 26.10.05, 10:56 Pamiętam o Damianku, pamiętam o Twoich niestety smutnych datach... Przytulam wirtualnie. Odpowiedz Link
ladyhawke12 znowu daty 26.10.05, 12:05 Dziekuje dziewczyny, dla mnie najgorsze jest to ze nie moge sie uwolnic od tej strony ze, juz myslalam, juz sie udawalo, juz radzilam sobie z tym ze swiat nie przestal istniec, juz zaczynalam byc szczesliwa. Odpowiedz Link
ladyhawke12 ech te daty 27.10.05, 08:53 Przepraszam z tego wszystkiego, napisalam zla date 26.10 mina miesiac od kiedy mojej malizny nie ma.Prosze zapalcie jej/jemu swieczuszke. Odpowiedz Link
ladyhawke12 : znowu daty 28.10.05, 07:57 Dziekuje za wszystko, nie potrafie sie pogodzic z faktem ze coraz wiecej zniczy zapalamy co roku, jak tu isc na cmentarz i zapalic dla kazdej malizny i dzielnych duzych chlopakow znicze. Zimno w sercu, zimno w duszy Odpowiedz Link
edycia11 Re: : znowu daty 28.10.05, 08:44 Wczoraj przed snem przeczytałam o Twoich datach i w nocy sniło mi sie,że byłam w 9 tygodniu ciąży i bardzo płakałam bo jeszcze nie powinnam:( Bardzo mi przykro,że nasze maluchy odchodza kiedy tak bardzo je kochamy i chcemy zeby były z nami.Wierze,że kiedys i my przytulimy male, kochane i pachnace cialka,i bedziemy sie cieszyc ich szczesciem:) Przytulam a dla Twoich maleństw(*)(*) Odpowiedz Link