dragica 07.12.05, 12:42 Nie jestem na 100%pewna, ale chyba bede miec Malenstwo...slabiutkie kreseczki na tescie...i boje sie...ze znowu sie powtorzy...a stratz drugiego dziecka nie bede potfarila zniesc...Synku, pomoz mi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bczapska1 Re: boje sie 07.12.05, 12:46 Ewuniu , musisz mieć nadzieje że wszystko będzie ok , ja w to wierzę i trzymam kciuki . jestem z Tobą całym sercem a zarazem bardzo bym chciała też kiedys napisac takiego posta ale dla mnie to chyba zapóźno .... Basia mama Kacperka aniołeczka ( 14 lat) Odpowiedz Link
dragica Re: boje sie 07.12.05, 13:03 moze nie jest za pozno...skoro piszesz "chyba"-masz nadzieje... kilka dni temu bylam u gin. mowie, ze mozliwa jest ciaza...i lekarka mowi- aha, to nie najmadrzejsze z pani strony, to bedziemy usuwac, tak????poczulam sie, jakby mnie ktos mocno uderzyl w twarz...tutaj, gdzie jestem, aborcja jest legalna...wiem, ze powinno minac 2 lata, d;lugih 24 miesiecy, ale-bardzo , bardzo chce miec dziecko...i jak w ogole mozna proponowac kobiecie, ktora stracila dziecko aborcje... w lipcu narysowalam sobie grafik-kalendarz, w ktorym odliczalam dni od smierci Synka i w drugiej rubryczce-ile jeszcze musi minac do nastepnej ciazy... boje sie, ze przestane odczuwac ruchy malenstwa, ze znowu zobacze krew...ze znowu beda te same problemy...ze nigdy mi sie nie uda... Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: boje sie 07.12.05, 13:16 Kochanie, nawet tak nie mysl.Bedzie dobrze. Bedziesz miala zdrowego maluszka,a te lekarke zmien czym predzej. Dbaj o siebie i nie zastanawiaj sie czy historia sie powtorzy. Spojrz, ile osob sie cieszy razem z Toba :))) Bedzie dobrze, rozumiesz? Odpowiedz Link
dragica Re: boje sie 07.12.05, 13:33 probuje... czekam jeszcze dwie grubasne kreski..jak beda...dzieki Odpowiedz Link
mruwa9 Re: boje sie 07.12.05, 14:04 lykaj kwas foliowy! Musi byc dobrze. Trzymaj sie dzielnie! Odpowiedz Link
utka Re: boje sie 07.12.05, 14:58 Ewus, nie wiem co napisac ... wiesz jest taki swiety, nazywa sie Gerard Maiella i ... jest patronem matek oczekujacych dziecka ... Powierz mu te wszystkie Twoje strachy i obawy i ... zobaczysz, ze bedzie dobrze. On sie juz o to postara. Wiem, co mowie, bo sama przez cala ciaze doswiadczalam jego opieki. usciski Odpowiedz Link
malenka37 Re: boje sie 07.12.05, 22:12 Będzie dobrze, musi być! Zawierz najlepszej z matek Maryji, ona zawsze pomaga. Odpowiedz Link
agablues Re: boje sie 08.12.05, 09:05 Ewuniu, trzymam kciuki. Ale dlaczego 24 miesiące? Czy to zalecenie lekarskie? Czy takie szybkie zajście w ponowną ciążę stanowi zagrozenie dla Ciebie lub dla dziecka? Sciskam gorąco, aga Odpowiedz Link
dragica Re: boje sie 08.12.05, 09:17 tak mi powiedzieli w szpitalu...2 lata...milam komplikacje w czasie cc, krwawienie i bylo ryzyko sterylizacji. generalnie-wczoraj pytalam gin o ryzyko.nie jest szczegolnie duze, ciaza by bylo wysokoryzyczna, zakonczona cc...zobaczymy.dzisiaj o 12h bede miec wyniki BHcg Odpowiedz Link
joannajarek Re: boje sie 08.12.05, 09:45 Ja tez trzymam mocno kciuki i wierze ze bedzie wszystko dobrze. Zycze duzo sily i zdrowka. Asia- mama Kajki, Zuzi Aniolka z HLHS i malenkiej kropeczki Odpowiedz Link
mrs.schmidt Re: boje sie 08.12.05, 10:41 Mocno sie trzymaj Ewus, badz dobrej mysli i wszystko bedzie dobrze. Uwazaj na siebie i malenstwo. Moje dwie ciaze byly mocno zagrozone, ale mialy szczesliwe zakonczenie, jestem pewna, ze wkrotce i Ty doswiadczysz najpiekniejszego uczucia - macierzynstwa! Pozdrawiam! Monika (Vk, HR) Odpowiedz Link