beataklaudia Re: [*] dla Wiktora 17.12.05, 12:59 dla Wiktora [*][*]..niech będzie szczęsliwy pomiędzy aniołkami.. Odpowiedz Link
annall Re: [*] dla Wiktora 18.12.05, 08:49 Tak mi przykro... (*) dla Ciebie dzielny chłopczyku Ania Odpowiedz Link
darios-pl Re: [*] dla Wiktora 19.12.05, 00:51 Bedę pamiętał o Tobie Wiktorku do końca moich dni... moje życie dzięki Tobie zmieniło się już na zawsze.. dziękuję Ci że byłeś tu z nami.. mam nadzieję, że spotkamy sie kiedyś.. Odpowiedz Link
darios-pl www.nekrologi.pl 19.12.05, 01:03 (*)(*)(*) zapalcie symboliczne znicze na www.nekrologi.pl Odpowiedz Link
mxp4 Re: [*] dla Wiktora 19.12.05, 07:46 Zegnaj Wiktorku nawet nie zdazyles obejrzec karteczek ktore Ci wyslalam. (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link
achulka1 Re: [*] dla Wiktora 19.12.05, 13:40 (*)(*)(*) a dzici już przygotował kartki świąteczne dla Ciebie, gdzie je teraz wysłaś. jaki jest Twój nowy adres....... Odpowiedz Link
jk844 (*) 19.12.05, 19:57 Kochani, serdecznie dziekuje za światełka, za pamieć i za modlitwę w intencji Wiktorka... Minęło już kilka dni od pogrzebu a My wciąż nie możemy uwierzyć że jego nie ma... Przez ten weekend byłam u rodziców aniolka, bałam się tej wizyty, nie wiedziałam jak mam z nimi rozmawiać, czy wspominać o małym jednak moje obway szybko minęły, tam czuć obecność Wiktorka, ciągle się o nim rozmawia, wspomina chodziliśmuy na cmentarz świecić mu znicze... Z mamą i braćmi czytaliśmy kartki i listy, chcieliśmy je policzyć ale nie byliśmy w stanie tego zrobić, myślęże będzie ich sporo ponad 10000...mama każdąkartkę ogląda, cieszy się i wzrusza czytając te piekne słowa... jakieś drobiazgi znanosi na cmantarz a pluszaki mamay zamiar zawieź do jakiegos szpitala...dziękuje Wam serdecznie za "bycie" P.S.Proszę, nie dzowńcie do rodziców z wyrazami współczucia.... Odpowiedz Link
elas13 Re: (*) 19.12.05, 20:12 Jagodo czy wiesz ze byłaś jak Dobra Wróźka w życiu Wiktora?Życzę Ci tyle radości i szczęścia w zyciu ile dzięki Tobie otrzymał Wiktor . Odpowiedz Link
aaparzoch1 do Jagody 20.12.05, 10:56 Jagodo to dobrze, że czuć jest nadal obecność Wiktora w domu. Zrobiłaś dla niego wiele dobrego. Rodzicom i bliskim należy życzyć siły na dalsze dni. Nawet nie wyobrażam sobie co musicie przeżywać w takich chwilach. Żaden człowiek nie chce umierać, ale tak żadko zdarza sie to, co człowiek chce. Musimy ufać, że Wiktorowi tam jest dobrze, że juz nie cierpi, że kiedyś znów spotka sie z tymi których kochał za życia. Pozdrawiam Cię Jagodo bardzo ciepło i ściskam. Ola z rodziną. Odpowiedz Link
darios-pl DO JAGODY 20.12.05, 23:06 Kilka osób pisało dzisiaj na forum Interwencji, że otrzymują zwrotne paczki i listy polecone, które były adresowane do Wiktora - czy rodzice nie mogą odbierać tych przesyłek ? Odpowiedz Link
jk844 o paczkach 22.12.05, 16:00 jeżeli chodzi o paczki które nadal idą do aniołka to poczta je dosyła ponieważ adresat nie żyje ale listy nadal dochodzą...wczoraj przyszły 3 worki, dzisiaj 2 już jest prawie cały pokój zapakowany... Odpowiedz Link
jk844 (*) 07.01.06, 16:22 (*).... dla mojego Idola... Wiktorku, dziękuje Ci za wszystko...tyle mnie nauczyłeś...dałeś mi tyle szczęście i radości...czuje ciągle Twą obecność...codziennie myślę o Tobie...Pamiętam jak dokładnie rok temu Ciebie poznałam...nigdy nie zapomne tego dnia,poznaliśmy się gdy Ty już leżałeś w szpitalu,trochę obawiałam się tej wizyty nie wiedziałam jak mam z Tobą rozmawiać bałam się że możemy nie złapać ze soba kontaktu ale tak się nie stało..Ty od razu poprowadziłes rozmowe,żartowałeś, puszczałeś do mnie oczka, Karol Twój brat nawet żartował ze jest zazdrosny...Uwialbiałam Twoje piękne, mądre oczy...rozmawiało mi się z Tobą tak dobrze...nie czułam żadnej różnicy wieku...rozmawiałam z Tobą jak z przyjacielem...niby nie znaliśmy się długo ale ja czułam jakbym Cię znała od bardzo dawna...pamiętam jak planowaliśmy wspólne wyjścia na sanki..nie udało się...z całego serca dziękuje Ci za ten rok, najważniejszy rok w moim zyciu... proszę opiekuj się Twoimi bliskimi... Odpowiedz Link
darios-pl Re: (*) 08.01.06, 01:36 Dziękuję za to co piszesz... zazdroszczę Ci w pewnym sensie że miałaś to szczęście znać osobiście Wiktorka.. ja pomimo że nie znałem Małego Dzielnego Chłopca - wiem że był niezwykły.. nie zapomnę Go do końca życia.. Odpowiedz Link
darios-pl Re: to już miesiąc... 12.01.06, 17:12 miesiąc bez Małego Dzielnego Chłopca...(*)..pamiętam.. Odpowiedz Link
angieblue26 Re: [*] dla Wiktora 20.01.06, 12:28 Codziennie mysle o Wikim.... Spij dobrze, Slonko... Odpowiedz Link
jk844 (*) 20.01.06, 12:56 ja codziennie rozmawiam z Wiktorkiem.Często siadamy z Karolem (bratem Wiktora) na łóżku i mówimy do małego, potrafimy w ten sposób rozmawiać z nim bardzo długo...często wspominamy i zawsze bęziemy pamiętać (*) śpij Nasz Aniołeczku Odpowiedz Link
angieblue26 Re: [*] dla Wiktora 24.01.06, 21:55 Wiktorku, Jagodo, mysle o Was bardzo mocno... Wiktorek jest nadal z Wami, tylko w "sasiednim" pokoju... Nadejdzie dzien kiedy znow bedziecie wszyscy razem. Spij spokojnie Anioleczku... (*)(*)(*) Odpowiedz Link
aaparzoch1 Re: [*] dla Wiktora 25.01.06, 15:09 (*) Pamiętamy. W moich uszach wciąż słyszę jego słabiutki głosik. Do końca wierzyliśmy, że ta walka zakończy się szczęśliwie. Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: Ur. Wiktorka 28.01.06, 11:09 (*) (*) (*) zapalam Malemu Pilkarzowi urodzinowe swiatelko. Nadal ciezko mi sie pogodzic, ze mozna juz tylko tyle ... Odpowiedz Link
darios-pl Re: Ur. Wiktorka 28.01.06, 21:57 Moja córka swoje urodziny obchodzi dzień później niż Wiktorek...zapalimy jutro dodatkową-symboliczną świeczkę na jej torcie urodzinowym... Odpowiedz Link
aaparzoch1 Re: [*] dla Wiktora 05.02.06, 09:23 Dla Wiktora, który tak bardzo chciał wyzdrowieć (*). Pamiętamy. Odpowiedz Link