hania731 Re: Hubercik-jest źle 29.11.06, 22:23 I znowu maleńkie przejasnienie,nerki znowu ruszyły. Hubercik cały czas walczy.leki zaczeły działać,nie cierpi tak bardzo/ To bardzo małe światełko w tunelu. Boję się mieć nadzieję,ale póki życia jest nadzieja... Odpowiedz Link
gosiagrzes Re: Hubercik-jest źle 30.11.06, 00:04 Jezu,to sie maluszek nacierpi...bede sie mocno modlic za niego, niech odnajdzie w sobie sile i niech walczy. Sciskam rodzicow. Boze pomoz....po raz kolejny... Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Hubercik-jest źle 29.11.06, 22:35 A jednak!!!!taksie ciesze...choc ciesze sie po" cichutku"... Nie poddawaj sie Huberciku.... bede myslami i modlitwa... Boze miej w opiece Hubercika... Odpowiedz Link
ms32 Re: Hubercik-jest źle 29.11.06, 22:42 Trzymaj się, Mały Skarbie!!!! modlimy się za Twoje wyzdrowienie! Odpowiedz Link
lhotse71 Re: Hubercik-jest źle 30.11.06, 09:24 Huberciku Maleńki, walcz dzielnie, bo warto, tylu dobrych kochających ludzi dookoła, mama i tato i cała rodzina, my tu na forum - wszyscy z Tobą, wszyscy modlimy się o zdrowie dla Ciebie, o siły dla Twoich rodziców, modlimy się o cud, o to, co najdroższe tu i teraz o ŻYCIE !!! ściskam mocno i wierzę Ania Odpowiedz Link
basiader Re: Hubercik-jest źle 30.11.06, 14:31 Huberciku mysle o Tobie ciagle i modle sie goraco o cud.Rodzicom duzo duzo sily.Babcia Basia Odpowiedz Link
mmmmmm2 Re: Hubercik-jest źle 01.12.06, 10:17 Huberciu, czekamy na dobre wieści!!! Przez weekend sobie odpocznij, ale od poniedziałku Hania codziennie musi pisać że już jest lepiej!!!! Odpowiedz Link
hania731 Re: Hubercik-jest źle 01.12.06, 12:19 Wczoraj Monika pisała,stan bez zmian. Cieszą się,że nie jest gorzej,ale nadal stan jest bardzo poważny i nie mają pewności co bedzie za godzinę,jutro. Hubcio tak strasznie walczy... Ja mam ostatnio znowu te smutne dni,kiedy brak mojej córeńki tak bardzo dokucza. Odpowiedz Link
lhotse71 Re: Hubercik-jest źle 01.12.06, 14:34 Huberciku, trzymam mocno kciuki za Ciebie i modlę się... Jesteś bardzo dzielnym chłopcem, bardzo ... Wierzę, że i tym razem sobie pcoradzisz Zuchu! A Ty Moniko trzymaj się blisko ludzi, blisko przyjaciół, osób kochających. Nie potrafię Cię pocieszyć, nie potrafię napisać nic budującego - miejsce Hanusi w Twoim sercu będzie zawsze tylko Jej miejscem ... Wierzę, że teraz będziecie blisko siebie, wierzę, że w ten Czas Niezwykły, Hanusia zamieni się miejsami z Twoim Aniołem Stróżem ... ściskam i przytulam mocno Ania Ania Odpowiedz Link
hania731 Re: Hubercik-jest źle 01.12.06, 16:19 Niestety,jest znowu bardzo źle i coraz gorzej. Ile on jeszcze wytrzyma, maleńki chłopczyk Odpowiedz Link
ewelina_m2 Re: Hubercik-jest źle 01.12.06, 16:44 Hubercik dasz radę nie poddawaj się . . . Ostatnio jak byłeś w domu byłeś taki szczęśliwy . . . Modlę się o to, abyś nie cierpiał ... Odpowiedz Link
magapi Re: Hubercik-jest źle 01.12.06, 16:17 Maluszku...pamiętam...obiecałeś,że będziesz rajdowcem... Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Hubercik-jest źle 01.12.06, 19:23 A ja pomilcze w nadzieji i w modlitwie ... Huberciku nie poddawaj sie...prosze... moniko Tobie posylam ciepla do serca... to ten czas ...swieta...podsycaja tesknote, zal i smutek... przetrzymajmy to...bedzie lepiej..z serca Wam zycze... pozdrawiam... www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec410.htm Odpowiedz Link
lhotse71 Re: Hubercik-jest źle 02.12.06, 10:58 Jezusie synu Dawida - ulituj się !!! Hubciu - WALCZ !!! Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Hubercik-jest źle 02.12.06, 11:21 mylami i modlitwa ... jestem przy Tobie Huberciku www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec410.htm Odpowiedz Link
agulek36 Re: Hubercik-jest źle 02.12.06, 11:48 Modlitwa i myslami jestem z Toba Huberciku.Wierze,ze Bóg mnie wysłucha i powrócisz do zdrówka,jak równiez moja ukochana siostrzenica Weroniczka(zespół Fallota) która 22 listopada przeszła ciezka operacje i do dzis walczy bardzo by zyc.Modle sie z całego serca o Wasze wyzdrowienie! Odpowiedz Link
ewelina_m2 Re: Hubercik-jest źle 02.12.06, 18:01 Hebercik poszedł dzisiaj do nieba. . . Módlmy się aby tam odnalazł lepsze życie. Módlmy się za Monikę i Łukasz pogrążonych w smutku . . . Odpowiedz Link
mama-aga Re: Hubercik-jest źle 03.12.06, 21:38 po raz kolejny zupelnie nie wiem co napisac...co powiedziec...Malemu Wielkiemu Dzielnemu Rycerzowi (*) Odpowiedz Link
k.wita Re: Hubercik-jest źle 05.12.06, 15:36 (*)Aniołku będę modlić się za Ciebie, dobrze, że już nie cierpisz. Głębokie wyeazy współczucia dla Rodziców Hubercika kasia Odpowiedz Link
ibulka Re: [*] 05.12.06, 15:48 Czytałam każdą wzmiankę Hani i bardzo bałam się trafić na taką informację... No cóż., trafiłam... :o(( [*] Jemu jest teraz cudownie, Dziewczyny! I to jedyna myśl, która nasuwa na moje usta uśmiech w tej sprawie... :o) Odpowiedz Link
karolinka123 Re: [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*][*][*][*] 07.12.06, 14:47 czytalam i mialam nadzieje ze kolejny post bedzie coraz to z lepsza informacja- mylilam sie. jest mi tak smutno;(((((((( Odpowiedz Link