rilian 10.05.04, 10:02 Pozdrawiam wszystkich jako szczęśliwy mąż z obrączką na palcu!... Liturgia w Bazylice oo. Dominikanów była przepiękna, kościół pełen ludzi... Może dziś wieczorem "zapodam" jeszcze link do kilku zdjęć... :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peccora Re: zmieniłem stan 10.05.04, 12:36 gratuluje serdecznie :) i ciesze sie,ze bardzo,ze post Twoj jest radosny i bez tych dodatkow gastrologicznych ;) czytalam Twoje codzienne powitania i nieco zatrwozyla mnie ta ewolucja lekow, obaw i frustracji z koncowym wybuchem rewolucji zoladkowych zycze pomyslnosci i w tej pomyslnosci wytrwalosci Odpowiedz Link
dyndu_dyndu Re: zmieniłem stan 10.05.04, 17:09 Gratuluję!!! Czekamy na zdjęcia. A swoją drogą to chyba istnieje jeszcze coś takiego jak podróż poślubna? W takim razie CO TY TU JESZCZE ROBISZ??? :) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: GRATULACJE!!!! 10.05.04, 21:58 swoją drogą, dokąd miałby Rillian pojechać jeśli nie do Rzymu, będąc takim pasjonatem pomników papieża Odpowiedz Link
jklk Re: zmieniłem stan 10.05.04, 22:06 Gratulacje! I zyczenia wielu szczęsliwych wspólnych lat! Odpowiedz Link
rilian wróciliśmy 20.05.04, 17:55 Wróciliśmy dwie godziny temu. Umordowani ale szczęśliwi. Rzym wspaniały... I w dodatku załatwiłem jedną strasznie ważną dla mojej pracy rzecz. Ale o tym w swoim czasie. Katakumby. Skutery. Koty. Panteon. Santa Sabina. Museo Massimo alle Terme. Łuk Septymiusza Sewera. Sklepiki na Trastevere. Pizza. Michał Anioł. Isola Tiberina. Kapitol. Carabinieri. Odpowiedz Link
dyndu_dyndu Re: wróciliśmy 20.05.04, 18:26 Zazdroszczę :) Ale, ale, ktoś tu obiecał link do zdjęć...hm...:) Czekamy z niecierpliwością! Odpowiedz Link
jklk Re: wróciliśmy 20.05.04, 21:40 Pozazdrościć rzymskich wrażeń w środku roku szkolego i akademickiego! Nie wszyscy tak mają. Skoro wiem, że już Pan wrócił z tej podróży, to wyślę Panu maila, bo mam sprawę, oczywiście związaną z pomnikami JP2. Pozdrawiam jklk Odpowiedz Link
aniutka77 Re: wróciliśmy 20.05.04, 23:07 rilian napisał(a): > Wróciliśmy dwie godziny temu. Umordowani ale szczęśliwi. > > Rzym wspaniały... I w dodatku załatwiłem jedną strasznie ważną dla mojej pracy > rzecz. Ale o tym w swoim czasie. > > Katakumby. Skutery. Koty. Panteon. Santa Sabina. Museo Massimo alle Terme. Łuk > Septymiusza Sewera. Sklepiki na Trastevere. Pizza. Michał Anioł. Isola > Tiberina. Kapitol. Carabinieri. > I oczywiście żona!!!!Co tam Rzym, Michał Anioł, Panteon... Gratulacje. Zyczę dużo szczęścia! Odpowiedz Link
dyndu_dyndu Re: link do fotek ze ślubu 21.05.04, 15:06 Baaaardzo piękne zdjęcia! Dziękujemy! Znam ten Kościół z dwóch ślubów, szykuje się trzeci...:) Urokliwe miejsce. Jeszcze raz - dużo szczęścia na nowej drodze życia! Odpowiedz Link
megmegic Re: link do fotek ze ślubu 05.12.04, 12:45 gratulacje!!! urokliwe miejsce, ja miałam slub w sanktuarium w Lubartowie, równie urokliwym :))) pozdrawiam i wszystkiego naj naj! Odpowiedz Link
ryniu2 Re: link do fotek ze ślubu 06.12.04, 13:31 Serdecznie i mocno:) gratuluję:) więcej nie mówię (piszę;-)) bo zawsze na ślubach się wzruszam, szczególnie gdy składam życzenia. Odpowiedz Link
rilian Re: link do fotek ze ślubu 06.12.04, 14:35 Co prawda było to już 7 miesięcy temu, ale dziękuję, dziękuję!... ;) Odpowiedz Link
megmegic Re: link do fotek ze ślubu 06.12.04, 15:54 e tam, to tak jakby to wczoraj było... (nawet bez porównania z wiecznością:)) Odpowiedz Link