20.05.04, 09:01
Czeka mnie niedlugo obrona, napiszcie jakie macie doświadczenia, czy ktoś z
Was tez niedlugo bedzie sie bronic, a może wlasnie ktos sie
obronil....pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • miluszka Re: Obrona :) 26.05.04, 17:48
      obroniłam się wczoraj. Było ok. Szef komisji zagaił bardzo miło. Tylko jeden
      pytający był bardziej dociekliwy, ale akurat miałam moc argumentów by
      odpowiadać na jego pytanie. Najwięcej stresu przysporzył mi proszony obiad dla
      komisji i rodziny - promotor wołał, zeby ich wszystkich łapac i prowadzić na
      obiad tymaczsem ludzie, co byli na obronie chcieli ze mną rozmawiać i mi
      gratulowali - a tymaczasem konisja chodu i porozłaziła się po instytucie! Ale
      generalnie było sympatycznie - to już finał, więc to, co przykre zwykle się ma
      za sobą.
      • babeczkaa Re: Obrona :) 27.05.04, 09:33
        Miluszka wielkie gratulacje, rzeczywiscie w takim stresie zajmowanie sie tym
        lapaniem gosci na obiad jest nieporozumieniem...uffff ja jeszcze pare
        dni,jestem dobrej myśli,pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego!!!
        Babeczkaa
        • miluszka Re: Obrona :) 28.05.04, 10:03
          Napisz jak, ci poszło!!
          Umów się poza tym z kilkoma osobami na pytania, bo podobno niektóre Rady
          Wydzialów kręcą nosem, kiedy jest mało pytań i nie chcą zatwierdzać doktoratów.
          U mnie tak było - tylko cztery pytania ( chyba ludzie się wystraszyli, bo
          publika nawet była) i teraz promotor się boi, ze rada się bedzie czepiac.
          • babeczkaa Re: Obrona :) 01.06.04, 07:59
            Miluszko obrone mam za tydzien ale napewno powiem jak mi pojdzie,dzieki za
            rady,pozdrawiam Panią dr :)
            • babeczkaa Miluszko :) 08.06.04, 18:33
              juz jestem po obrnie, wlasnie dzis! jestem niezmiernie zadowolona, super
              uczucie, pozdrawiam wszystkich doktorantów, nie traćcie sił, satysfakcja jest
              naprawdę wielka :)
              • miluszka Re: Miluszko :) 15.06.04, 18:24
                Gratuluję! A jak tam obiad po doktoracie? A jak pytania z sali - były jakieś?
                Napisz coś więcej!
                • babeczkaa Re: Miluszko :) 16.06.04, 09:00
                  pytania, owszem byly ale czułam się jak ryba w wodzie w moim temacie i nikt nie
                  chciał rozwijać moich odpowiedzi, dodam ze dostalam wyróżnienie! A co do obiadu
                  to zorganizowała wszystko na moją prośbę pani z bufetu na wydziale wiec nie
                  musialam sobie zaprzatac glowy takimi przyziemnymi sprawami, no i potem po
                  radzie wydzialu wreczalam kwiaty calej komisji - taki zwyczaj :)
                  No to miluszko, teraz mamy wakacje?
                  Pozdrawiam serdecznie,
                  Babeczkaa
                  • miluszka Re: Miluszko :) 16.06.04, 09:08
                    Gratuluje!- Ja co prawda mam wakacje tylko naukowe, bo poza tym mam jeszcze
                    firmę ,dzięki której mam utrzymanie, ale nie narzekam. A co dalej z
                    habilitacją? Planujesz?
                    • babeczkaa Re: Miluszko :) 16.06.04, 17:32
                      hmmmm......... na razie nie myslalam, chociaz recenzent namawia koniecznie do
                      publikacji pracy, zobaczymy, na razie odpoczywam,pozdrowionka i trzmyaj
                      sie,pa :)
                      Babeczkaa
    • babeczkaa Miluszko 17.06.04, 09:25
      a Ty chcesz robić hab?
      • miluszka Re: Miluszko 17.06.04, 19:06
        No jakoś się tak zachęcilam po doktoracie. Na razie nie myślę o tym konkretnie -
        mam trochę fatalistyczne podejście do życia, ze jak mi jest coś pisane, to
        możliwości się pojawią. Ja i tak jestem amatorka, bo prace napisałam na
        religioznawstwie ( Wydz Filozoficzny UJ) z buddyzmu! Chleba z tego na pewno nie
        bedzie, ale zglębianie tematu mi pasuje.
        • babeczkaa Re: Miluszko 17.06.04, 20:46
          :)
          ja z ekonomii :)
          • camelus Re: Miluszko 16.07.04, 10:53
            A na jakim wydziale??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka