dominikapraca 08.02.05, 22:02 kończę magisterkę - doktorat chciałabym robic zaocznie - ile kosztuje i jak krok po kroczku to następuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_dronio Re: co dalej.. 08.02.05, 22:17 A na jakiej uczelni, z czego, w jakim mieście? Odpowiedz Link
dominikapraca Re: co dalej.. 09.02.05, 00:23 Aaaaaa no faktycznie.... mało o sobie napisałam. Ha! właściwie to prawie wcale... Mieszkam w województwie zachodniopomorskim. Zainteresowania typowo ekonomiczne. Jeszcze nie wiem jakiej konkretnie specjalizacji się przyczepię, a tym bardziej nie mam pomysłu na temat, ale chętnie posłucham :)(poczytam) sugestii. Nie ukrywam, iż doktorat nie jest moim pomysłem, a mojego pracodawcy. Chetniej zrobiłabym to dla własnej przyjemności i satysfakcji, żeby nieco noska sobie zadrzec do góry albo żeby ktos pozadrościł, żeby byc pierwszą i pewnie jedyna w rodzinie, w pracy, w towarzystwie, żeby móc sie pochwalic, żeby miec tytuł itp. itd. Orłem nie jestem - łatwo sie uczę i tworzę, ale bez zapędów naukowych. Na szczęście nie będę blokowac miejsca tym naprawdę genialnym i sprobuje sił na zaocznych. Oczywiście brak wiedzy na ten temat jest u mnie przerażający - przeczytałam wiekszośc postów, ale potrzebowalam chyba kontaktu z forumowiczami... może załapię jakiegoś naukowego bakcyla... :) Czekam na informacje i ......... witam wszystkich!!!!!!!! Takie to moje przywitanie :) Odpowiedz Link