jklk 01.03.05, 12:48 Zninął tak, że aż się niepokoję... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysiulka Re: Gdzie ten rilian? 01.03.05, 14:58 jklk napisała: > Zninął tak, że aż się niepokoję... No właśnie! Też się nad tym zastanawiałam... Krysia Odpowiedz Link
dyndu_dyndu Re: I nawet starlettki nie ochrzanił... 01.03.05, 15:38 Nie martwcie się, wróci :) Odpowiedz Link
coalla Re: Gdzie ten rilian? 01.03.05, 16:25 muszę przyznać, że ja już Go nawet namawiałam do kambeku, też się stęskniłam :) może jak się przekona, że wszelkie kicie-kocie, sraletki, albo nicki z sześcioma cyferkami, podejrzane "strzały znikąd", albo mający nas za ciężkich frajerów są "wywietrzeni" - to chętniej wróci i nas rozbawi czymś błyskotliwie? pozdrawiam :) Odpowiedz Link
krysiulka Do Dyndu :) 01.03.05, 16:47 Dyndu, czy wycięłaś też wątek Riliana "Depresja doktoranta"? Od tygodnia nie mogę go otworzyć, a tymbardziej dopisać, że mam chwilowego dołka :( Uściski Krysia Odpowiedz Link
coalla Re: Do Dyndu :) 01.03.05, 17:07 krysiulka napisała: > Dyndu, czy wycięłaś też wątek Riliana "Depresja doktoranta"? Od tygodnia nie > mogę go otworzyć, a tymbardziej dopisać, że mam chwilowego dołka :( > a ja długo szukałam wątku riliana "wycofuję się" i też bezskutecznie... (???) Odpowiedz Link
edgar2005 Re: Gdzie ten rilian? 01.03.05, 17:38 Nawet jak zniknął jest z nami duchem :) Odpowiedz Link
dyndu_dyndu Re: Gdzie ten rilian? 01.03.05, 18:24 yyyy....wszystko wyjaśnię na spotkaniu, dobra? Skończmy ten temat, please. Odpowiedz Link
skrzydlaczek Do riliana 01.03.05, 22:57 Tak czy siak, wszyscy cie tu sciskamy mocno. I czekamy. I koncze watek :). Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Do riliana 02.03.05, 00:03 ale jak się tajemniczo zrobiło.. forumowe guru osiągnęło nirwanę i tyle go widzieli ;) Odpowiedz Link
rilian nirvana? nieomal 02.03.05, 14:43 jestem. byłem daleko, na krawędzi świata. z dala od spraw wycinanych wątków nietkniętych przeze mnie. wybaczcie, że spowodowałem wasze zmartwienie. dziękuję Wam za miłe i ciepłe słowa. Odpowiedz Link