rilian 09.11.05, 10:03 www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=184290 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coalla Re: bombay tv nakręciło nowy film... 09.11.05, 10:28 genialne :) tylko na obronę raczej inaczej się ubierz, dobrze? (no i kiedy ja wreszcie zabiorę się za jakąś pracę naukową!? znów zaczynam od Forum, chichotów.... ide se kawe zrobie, a jak nie będzie ruchu na Forum to chyba jednak zacznę realizować obowiązku doktoranta ;) Odpowiedz Link
aga9001 Re: bombay tv nakręciło nowy film... 09.11.05, 20:04 Kurcze w takim razie czuję sie całkiem OK skoro nie tylko ja przed rozpoczęciem pracy zaglądam na Forum.... Odpowiedz Link
coalla Re: 10.11.05, 10:03 > i jak ci poszło? :P wczoraj? zrobiłam baaaardzo dużo ważnych i pozytecznych rzeczy rzeczy (kupiłam w internecie nawilżacze dla przedszkola, załatwiłam wymówienie telefonu w tpsa, nowy telefon przez astercity, wybralam nowa pralke i formalnosci ratalne załatwiłam, przygotowałam dla dyr.adm uczelni liste koniecznego sprzetu do kącika dla matek karmiacych i przewijających, bo cos takiego chcę zaaranżowac ;) doktorat?... jaki doktorat?! ok, ale dziś zaraz jadę na uczelnię i będę miała 6 godzin konsultacji, to poczuję że jestem kadrą naukową i robię ważne rzeczy dla Nauki a Ty rilian, co robisz jak nie masz teraz "nic" do roboty, w oczekiwaniu na obronę? możebyś znów policzył wszystkich uczestników forum :) Odpowiedz Link
rilian Re: bombay tv nakręciło nowy film... 16.11.05, 19:05 Ponieważ recenzje już są, mogę bez obaw wrzucić kolejne linki prowadzące do dzieł mojej przyjaciółki, z dystansu 150 km komentującej moją pracę i życie... ;) czy powinienemnapisać habilitację? z żywotarecenzenta znów ichoszukałem... Odpowiedz Link
tuptusie Re: bombay tv nakręciło nowy film... 16.11.05, 21:43 ilustracje hahahahahahahahahahahha:) Odpowiedz Link
yellow_tiger Re: bombay tv nakręciło nowy film... 17.11.05, 16:48 hehehe dobre dobre!!! zwlaszcze ilustracje!!!! Odpowiedz Link
rilian Re: bombay tv nakręciło nowy film... 18.11.05, 11:30 przy tych ilustracjach to naprawdę mnie szlag trafiał. Odpowiedz Link