treborrr 15.11.05, 10:21 Coś takiego by się przydało - nie tyle uczelnią, ile właśnie kierunkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcys1 Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 15.11.05, 10:50 hmmmm... a jak ktos nie studiuje? ;) a z tego co sie orientuje jest kilka takich osob (zeby nie powiedziec - wiecej niz kilka) Odpowiedz Link
malwaaa Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 15.11.05, 13:01 Zawsze można sprawdzić w Spisie Doktorantów kto się czym zajmuje. Odpowiedz Link
treborrr Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 15.11.05, 22:01 Tak. Wpiszę Malwaaa w spisie nauki polskiej i przyczytam, że zajmuje się fizyką ciała stałego. Odpowiedz Link
malwaaa Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 15.11.05, 22:37 Może najpierw zacznij czytać to co jest na forum, a potem się wymądrzaj. Odpowiedz Link
marcys1 Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 16.11.05, 09:59 a nie mozna po prostu zapytac wybrana osobe, jesli Cie to az tak interesuje? albo zalozyc watek, w ktorym zadajesz konkretne pytanie badawcze i podejrzewam, ze bedziesz mial lepsze rezultaty niz teraz... wiecej osob by Cie wzielo "na powaznie". ale to tylko moje zdanie Odpowiedz Link
treborrr OK, POŚWIĘCĘ TROCHĘ CZASU I PRZECZYTAM... 16.11.05, 10:07 ...wszystkie posty. To pewnie mi się rozjaśni Odpowiedz Link
rilian Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 16.11.05, 10:07 panie treborrr, będę chamem w tym co powiem może, ale jesteś pan od niedawna chyba na naszym forum, więc racz się dostosować do standardów, które wypracowaliśmy w ciągu niemal dwóch lat naszego istnienia tutaj. żądasz, aby każdy podpisywał się swoim kierunkiem w stopce, nicku czy temacie postu? więcej kultury, mniej wymądrzania się w typie tego, które w komentowanym przeze mnie poście pańskim! proszę sobie poczytać, pochodzić, przyswoić pewne treści, założyć konkretny wątek - z pewnością znajdzie pan bliskie osoby i dusze o podobnym profilu badawczym, co pan! Odpowiedz Link
lodziasta Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 16.11.05, 10:49 Podpisując się pod wypowiedziami poprzedników dodam - zanim zaczniesz pouczać wszystkich przeczytaj uważnie nagłówek forum. Znajdziesz tam link do spisu doktorantów udzielających się na forum, o którym wspomniała malwaa. Sama pojawiłam się tutaj późną wiosną i zanim zaczęłam aktywnie się udzielać najpierw przejrzałam wszystkie wątki po tytułach czytając te, które mnie zainteresowały, i te, w których było dużo odpowiedzi. Zajęło mi to 1 popołudnie. Uważam, że było to minimum jakie mogłam zrobić, aby poczuć się swobodniej i móc nawiązać kontakt ze starymi bywalcami. Bo jak pojawiam się w nowym miejscu to mówię dzień dobry, a nie rozpycham się łokciami. Odpowiedz Link
r-kwadrat Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 20.11.05, 22:51 Przychylam sie do wniosku koleżanki i moze by tak sie pan najpierw przywital i poczytal troszke watkow. -- Non scholae, sed vitae discimus. Odpowiedz Link
tuptusie Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 20.11.05, 23:12 lodziasta - ładnie powiedziane, ja też uważam, że dobrej kultury nigdy za wiele. Odpowiedz Link