Dodaj do ulubionych

PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!!

15.11.05, 10:21
Coś takiego by się przydało - nie tyle uczelnią, ile właśnie kierunkiem.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marcys1 Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 15.11.05, 10:50
      hmmmm... a jak ktos nie studiuje? ;) a z tego co sie orientuje jest kilka
      takich osob (zeby nie powiedziec - wiecej niz kilka)
    • malwaaa Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 15.11.05, 13:01
      Zawsze można sprawdzić w Spisie Doktorantów kto się czym zajmuje.
      • treborrr Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 15.11.05, 22:01
        Tak. Wpiszę Malwaaa w spisie nauki polskiej i przyczytam, że zajmuje się fizyką
        ciała stałego.
        • malwaaa Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 15.11.05, 22:37
          Może najpierw zacznij czytać to co jest na forum, a potem się wymądrzaj.
        • marcys1 Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 16.11.05, 09:59
          a nie mozna po prostu zapytac wybrana osobe, jesli Cie to az tak interesuje?
          albo zalozyc watek, w ktorym zadajesz konkretne pytanie badawcze i podejrzewam,
          ze bedziesz mial lepsze rezultaty niz teraz... wiecej osob by Cie wzielo "na
          powaznie". ale to tylko moje zdanie
          • treborrr OK, POŚWIĘCĘ TROCHĘ CZASU I PRZECZYTAM... 16.11.05, 10:07
            ...wszystkie posty. To pewnie mi się rozjaśni
        • rilian Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 16.11.05, 10:07
          panie treborrr, będę chamem w tym co powiem może, ale jesteś pan od niedawna
          chyba na naszym forum, więc racz się dostosować do standardów, które
          wypracowaliśmy w ciągu niemal dwóch lat naszego istnienia tutaj. żądasz, aby
          każdy podpisywał się swoim kierunkiem w stopce, nicku czy temacie postu? więcej
          kultury, mniej wymądrzania się w typie tego, które w komentowanym przeze mnie
          poście pańskim!

proszę sobie poczytać, pochodzić, przyswoić pewne treści, założyć konkretny
          wątek - z pewnością znajdzie pan bliskie osoby i dusze o podobnym profilu
          badawczym, co pan!
    • lodziasta Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 16.11.05, 10:49
      Podpisując się pod wypowiedziami poprzedników dodam - zanim zaczniesz pouczać wszystkich przeczytaj uważnie nagłówek forum. Znajdziesz tam link do spisu doktorantów udzielających się na forum, o którym wspomniała malwaa. Sama pojawiłam się tutaj późną wiosną i zanim zaczęłam aktywnie się udzielać najpierw przejrzałam wszystkie wątki po tytułach czytając te, które mnie zainteresowały, i te, w których było dużo odpowiedzi. Zajęło mi to 1 popołudnie. Uważam, że było to minimum jakie mogłam zrobić, aby poczuć się swobodniej i móc nawiązać kontakt ze starymi bywalcami. Bo jak pojawiam się w nowym miejscu to mówię dzień dobry, a nie rozpycham się łokciami.
      • r-kwadrat Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 20.11.05, 22:51
        Przychylam sie do wniosku koleżanki i moze by tak sie pan najpierw przywital i
        poczytal troszke watkow.
        --
        Non scholae, sed vitae discimus.
    • tuptusie Re: PODPISUJCIE SIĘ KIERUNKIEM STUDIÓW!!! 20.11.05, 23:12
      lodziasta - ładnie powiedziane, ja też uważam, że dobrej kultury nigdy za wiele.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka