31.01.11, 20:34
Człowieku jak Ty, możesz widzieć w moich tekstach "kurwa" skora ja jestem tu pierwszy raz, może jasnowidzem jesteś ? I mówisz za dużo luzu, jak na chorobę... mówisz, no wiesz to ja Ci odpowiem, mam się przejmować bo mam padaczkę, nie ? Mam się odizolować od innych, bo co... jestem jakiś gorszy jak inni, człowieku w każdej chorobie trzeba doszukiwać się jakichś pozytywów, nie wiem jak jest na innych forach portalów internetowych bo po prostu tam się nie udziela, a co do odruchu satysfakcji to mam satysfakcje, że dzięki mojemu postowi może zmieniłem nastawienie innych do epilepsji

PS. Tu takie dwa pieski na mnie szczekają, pieski, a jak się na mnie już wyszczekacie to dajcie mi znać, śmiać mi się chce jak Wy wypisujecie takie pierdoły, ale jak trzeba szczekać to szczekajcie... Trzymam kciuki żebyście się wyszczekali...
Obserwuj wątek
    • very.martini Re: Riposta 01.02.11, 00:21
      No z przeproszenie, kurwa sztuk jeden i chuj sztuk jeden w Twoim poscie to nawet mojej uwadze nie uszly, ale sobie odpuscilam komentarz w przyplywie tolerancji...
      ;)

16%VOL
      22%VAT
    • sonczyponczy Re: Riposta 09.02.11, 03:54
      nie znam Ci e Uwodzicielu...

choć na sonchyponczy us uwodziciel...

ktoś chciał nas poróżnić... wiem ,że u się to nie udało ....

i masz racje.. epi to nie przekleństwo.. tu jeden pisał... "moja przyjaciółka epi",..
      nie z mieńmy nie widomo jak stylu życia... to nie o to chodzi... owszem trzeba się szanować... ale i szanować siebie trzeba... inny mądry ktoś tu napisał... że dało mu to mądrość... i za niego wypijam ostatni łyk żywca...Twoje zdrowie kolego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka