Dodaj do ulubionych

Aspekty życia codziennego

28.12.11, 14:13
Witam bardzo serdecznie :)
Mam ogromną prośbę.
Piszę pracę na temat padaczki.
Chciałam zająć się aspektami życia codziennego. W związku z tym przygotowałam ankietę.
Jeżeli na tym forum znalazły by się osoby chętne do pomocy, byłabym niezmiernie wdzięczna.
Ankieta jest anonimowa.
Czy mogę liczyć na pomoc ?
Serdecznie pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • very.martini Re: Aspekty życia codziennego 28.12.11, 20:14
      Ja chetnie wypelnie, lubię ankiety:) mizesz wysłać na prv, chyba ze jest elektroniczna, to po prostu zalinkuj:)

16%VOL
      22%VAT
      • arturparzych76 Re: Aspekty życia codziennego 28.12.11, 20:47
        Witaj ja także poproszę o linka chętnie pomogę , pozdrawiam Artur
    • ania_1609 Re: Aspekty życia codziennego 28.12.11, 21:16
      Też się chętnie wypowiem :-)
    • ka-mi-po Re: Aspekty życia codziennego 28.12.11, 21:29
      Niezmiernie dziękuję za odzew.
      To link do ankiety:

www.przeklej.pl/plik/aspekty-zycia-codziennego-chorych-na-padaczke-docx-003a8ecb11dc
      Bardzo proszę o przesłanie wypełnionych ankiet na e-mail: ka-mi-po@wp.pl
      Jeszcze raz serdecznie dziękuję :)
      • 26tomek1 Re: Aspekty życia codziennego 28.12.11, 22:05
        Twoja ankieta chyba nie sluzy tylko jako pomoc w pisaniu pracy?
        • ka-mi-po Re: Aspekty życia codziennego 29.12.11, 08:56
          Dlaczego? Jeśli coś jest źle, proszę o sugestie, poprawie i przepraszam.
        • ka-mi-po Re: Aspekty życia codziennego 29.12.11, 08:59
          Podczas jej układania sugerowałam sie innymi artykułami o tej tematyce
      • przem0_25 Re: Aspekty życia codziennego 16.01.12, 16:59
        Nie ma sprawy, też Ci pomogę .
    • roks30 Re: Aspekty życia codziennego 01.01.12, 13:48
      Ja już wypełniłam ale nie wiem gdzie odesłać :)
      • ka-mi-po Re: Aspekty życia codziennego 01.01.12, 21:18
        na ka-mi-po@wp.pl
        dziękuję :)
    • dzienius Re: Aspekty życia codziennego 07.01.12, 00:30
      zapraszam do odwiedzenia nowego forum poświęconego epilepsji i innym schorzeniom .forum powstało dla osób niepełnosprawnych na stronie jest czat gdzie można prowadzić rozmowy na żywo administrator jest osobą nepełnosprawną i założył forum dla wszystkich osób nie tylko epileptyków .zapraszam na odwiedzenie strony
      tacyjakmy.dbv.pl/news.php
      administrator jest sam osobą chorą na epi i ma naczyniaki mozgu wiec chyba ma jakieś doświadczenie na epi choruje od 14 lat i przeszedł góre operacji zapraszam na przeglądnięcie jego historji na forum
      • ka-mi-po Re: Aspekty życia codziennego 15.01.12, 19:20
        Czy mogę liczyć jeszcze na pomoc kilku osób?
        Pozdrawiam
    • lanefretete Re: Aspekty życia codziennego 16.01.12, 13:28
      ankieta jest źle skonstruowana, nie dawałabym jej w takiej formie do wypełniania. Nie znasz podstawowych zasad konstruowania tego typu narzędzia badawczego. Poza tym pytanie nr. 10 jest źle zadane, gdyż wiadomym jest, iż ogólne funkcjonowanie codzienne jest w pewnej mierze dysfunkcyjne. Proponuje zagłębienie się w literaturę, zbadanie to od teoretycznej strony, a następnie odsyłam do metodologi, w celu skonstruowania poprawnej ankiety, bądź ewentualne spotkanie z promotorem. Dopiero potem brałabym się za badania.
    • ak-69 Re: Aspekty życia codziennego 16.01.12, 14:18
      Niektóre pytania nie są dosyć sprecyzowane. Nie na wszystkie mógłbym dać odpowiedzi jednoznacznie, tak aby były w 100%, a nie 30% zgodne z rzeczywistością. Nie zawsze da się odpowiedzieć w formie tak/nie. Nie ma problemu, gdy dotyczy np. czy występują problemy z pamięcią. Ale gdybym miał powiedzieć tak/nie czy o chorobie mówię znajomym, rówieśnikom ze szkoły, czy pracodawcom, już wielu 100% prawdy nie powie. Moi bliscy znajomi o chorobie wiedzą, ale tym co mniej znam nie mówię. Tak samo z pracodawcami, czy kolegami z uczelni. Jak oferta jest np. w formie "osoby niepełnosprawne rozpatrywane priorytetowo" z miejsca mówię o chorobie, nawet nie ukrywając jej nazwy, bo nietrudno się jej domyśleć patrząc na pieczątkę lekarza specjalisty na zaświadczeniu o zdolności do pracy. Ale jak już jest "normalna" oferta, to milczę, aby nie odpaść już na wstępnej selekcji.
      Jedyne dobrze sformułowane pytanie jest:
      "6. Subiektywna ocena stanu zdrowia: (bardzo dobrze/ dobrze/ umiarkowanie/ źle)"
    • woj1702 Re: Aspekty życia codziennego 26.02.12, 00:05
      Witaj jesli potrzebujesz nadal pomocy przy ankiecie chętnie pomoge. daj tylko cynka na gg lub mail : wojwoj17@o2.pl lub gg 5952797
      Pozdrawiam
      Wojtek
    • gumiis1230 Re: Aspekty życia codziennego 04.05.12, 00:12
      Witaj jeżeli jest ci jeszcze potrzebna ta ankieta to chętnie pomogę
      chorzynaepilepsje.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka