Dodaj do ulubionych

Koncentracja

12.06.06, 01:16
Dzisiaj złapałemsię na tym, że nie mogłem zupełnie zapanować nad swoimi
myślami. Nie mogłem skierować ich nigdzie. Oglądałem TV -loża prasowa TVN- i
słyszałem,że mówią ale nic nie rozómiałem. Próbowałem skoncentrować się na
czymś innym... i nic. Nie mogłem się wyrwać z czarnej dziury. Pojakimś czasie
samo przeszło. Ciekaw jestem czy to można wiązać z chorobą? Nie jestem orłem,
ale nigdy jeszcze nie byłem takim warzywam. Troche się zaniepokoiłem. Znacie,
miewacie takie akcje?
Obserwuj wątek
    • jakubsky Re: Koncentracja 12.06.06, 11:07
      zasadniczo tak - szczegolnie jak mam mnostwo pracy (nauki) na wczoraj, to zaczynam sie martwic, ze nie zdaze - i czytajac jedno powtarzam drugie, potem myslami wedruje tam, gdzie cos mi sie przypomni, i w efekcie g**** na tym zyskuje. Ale nie wiazalbym w jakis szczegolny sposob tego z choroba. Ale nie jestem tu autorytetem :)
    • grzesp3x Re: Koncentracja 13.06.06, 20:24
      Owszem, a w mym przypadku wpływ na problemy z koncentracją mają leki. Ostatnio
      biorę najwyższe dawki leku i od tej pory mam właśnie "kłopoty" z myśleniem i
      koncentracją. Poza tym zaczęły się zawroty glowy. Może to co Ty bierzesz i w
      jakich dawkach też ma na to wpływ?
      • missy27 Re: Koncentracja 26.06.06, 16:25
        A propo koncentracji..kiedyś braam lekarstwo w końskiej dawce...tak zaczęłam być
        rozkojażona ...że zamiast 3..pisłam 5....Później mi zminijszono ten lek i dodano
        inny, by wyrównać ..dawkę..do dawki bazowej..
        np...
        150----150
        zastąpiono
        50---50
        i inny lek
        100---100
      • missy27 Re: Koncentracja 26.06.06, 16:26
        A propo koncentracji..kiedyś braam lekarstwo w końskiej dawce...tak zaczęłam być
        rozkojażona ...że zamiast 3..pisłam 5....Później mi zminijszono ten lek i dodano
        inny, by wyrównać ..dawkę..do dawki bazowej..
        np...
        150----150
        zastąpiono
        50---50
        +inny lek
        100---100
      • gozia22wr Re: Koncentracja 27.06.06, 21:48
        ja mam problemy z koncetracja. ostatnio wieksze. czytam wiele stronksiążki i
        nie wiem o czym to... albo wydadaja mi kawalki filmu. ostatnio spotkałam
        kolesia który mieszkał ze mna w studenckim mieszkaniu jakies pół roku wcześniej
        i go nie poznałam...nie pamiętalam... może to faktycznie przez epi. taka jestem
        rozlazła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka