ewa2468 05.11.07, 22:13 Proszę o odpowiedz czy badanie EEG jest obojętne dla zdrowia i jak często można go robić? dziękuję z góry pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne72 Re: BAdanie EEG 05.11.07, 22:53 Nie jest szkodliwe dla zdrowia i można je robić tak często, jak zachodzi potrzeba. Odpowiedz Link
woj.1 Re: BAdanie EEG 05.11.07, 22:53 Witaj . jesli chodzi w moim przypadku lekarz , który mnie prowadził kiedys i obecnie powiedzieli mi , ze badania eeg powinno sie robić raz na rok po to by sprawdzić czy jakieś zmiany nastapiły. moim zdaniem badanie eeg nie ma żadnego wpływu na nasze zdrowie a jeśli jużma to nie wielkie , ja np po badaniu takim nie czuje żadnej różnicy w swoim zdrowiu . pozdrawiam ciebie serdecznie . Wojtek 20 lat z Poznania Odpowiedz Link
ewa2468 Re: BAdanie EEG 06.11.07, 22:32 dziękuję za odpowiedzi,pytałam ponieważ lekarz zleciła drugie badanie w tym roku . Odpowiedz Link
justyna302 Re: BAdanie EEG 09.11.07, 16:17 Nie jest szkodliwe, ponieważ obrazowo mówiąc, to nie maszyna oddziaływuje tutaj na nasz mózg, ale nasz mózg na maszynę, więc nie ma podstaw do obaw. To nie rentgen ani tomograf. Odpowiedz Link