Dodaj do ulubionych

do bea-sjf

16.01.06, 09:21
Bea ytałaś o pzredskzole na Saskiej i na Zwycięstwa...
Odpisałam Ci, wiem z doświadczenia tylko o Saskiej, ale na Zwycuięstwa też
chodzą dzieci z naszego osiedla i mamy są bardzo zadowolone...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=601&w=34286117&a=34875957
Obserwuj wątek
    • bea-sjf Re: do bea-sjf 16.01.06, 10:20
      Hej ,ogromne dzięki ,na Zwycięstwa nie ma miejsc ,na Saskiej tylko w grupie
      zerówkowej zostały miejsca i tam chyba poślę Jędrka po feriach - czyżby Twoje
      dzieci tam chodziły? Napisz jak wyglądaja zabawy -czy maja dzieci dużo na nie
      czasu ? Może poznałybyśmy sie w realu - mieszkam niedaleko przedszkola.
      • nastka_7 Re: do bea-sjf 16.01.06, 15:54
        A skąd wiesz że nie ma miejsca? Zapisy do pzredszkola są pzrez cały kwiecień!
        Jak zapiszesz dziecko na początku kwietnia to na pewno znajdzie się miejsce smile)
        Moje Starszaki chodza do tego przedszkola. Kinga ma 6 lat(1999r.) Mateusz 5 lat
        (2000r.) Oni chodza do grupy łączonej 5 i 6 latki. Także Mateusz trochę zyskuje
        przy 6 latkach. Rysuje dzielnie szlaczki i ćwiczy literki, ale pani nie zmusza
        bo to obowiazkowe dla 6 latków. Od wrzesnia dlatego posyłamy go do Szkoły
        do "zerówki". Także już nie będzie chodził do pzredszkola, chyba że cos nam się
        zmieni, ale nie sądzę.
        Najmłodszy miał iść od wrzesnia do przedszkola, ale że jest z konca grudnia i w
        lipcu urodzi sie nam 4 maluch, nie posyłamy go. Pójdzie od wrzesnia 2007 do 4
        latków...
        Ja mieszkam przy samych Bagrach i oczywiście mozemy się poznac jak
        najbardziej smile))

A co do samego przedszkola i zabaw to mają duzo zabaw, panie ciągle im cos
        wymyslają, maja fajna panią rytmiczkę, bardzo duzo zabaw przyniesli do domu i
        piosenek również...
        Ja jestem bardzo zadowolona...
        Minusem tego przedszkola jest to, że bardzo blisko ulicy, ale na razie nie mają
        mozliwości postawienia ekranu, bo Saska ma byc przebudowywana pod tramwaj...
        Poza tym fajne przedszkole...Od tego roku szkolnego jest bardzo sympatyczna i
        fajna pani dyrektor, poprzednia to była masakra...
        • bea-sjf Re: do bea-sjf 16.01.06, 16:05
          Ja właśnie szukałam przedszkola dla starszego -Jędrka ,to jego strasznie późny
          debiut ,wyglada więc na to ,że będzie chodził z Twoimi dziećmi ,bardzo się
          cieszę !Frycka chyba jeszcze od września nie poślę ,chciałabym pobyć z nim
          więcej bez dominujacego Jędrka wink ,bo mam teraz dla niego za mało czasu .
          • nastka_7 Re: do bea-sjf 16.01.06, 21:33
            Beato, czyli rozumiem,że Jedrka posyłasz juz teraz do przedszkola?
            Nie wiem czy z moimi bedzie w grupie bo jest jeszcze jedna grupa i tam są same
            6 latki. A Jędrek to do 5 latków czy do tej 6 latków, a może do mieszanej? Moi
            sa w mieszanej grupa VI
            • bea-sjf Re: do bea-sjf 16.01.06, 22:41
              Pani w rozmowie telefonicznej powiedziała mi ,że są miejsca w zerówkowej
              grupie ,ale jest tam juz pięciolatek ( a może i kilku ?nie pamietam), pewnie
              się wybiorę na oglądanie przedszkola ,jutro tam zadzwonię .Prawdę mówiąc się
              mocno łamię czy szukać mu zajęć popołudniowych ( choc mam kłopoty z dojazdami
              wszelkimi)czy jednak przedszkole ,straszna kwoka jestem i trudno mi dzieci
              zostawić gdzieć "we świecie"wink
              • nastka_7 Re: do bea-sjf 17.01.06, 14:21
                No to wyglada na to że raczej bedzie w grupie VII - nie z moimi.
                VI grupa to przewaga 5 latków i 9-cioro 6 latków...
                • bea-sjf Re: do bea-sjf 01.03.06, 13:10
                  Jutro zaczyna smile w grupie 7 .
                  Przyprowadzam go na 9.00 odbieram o 14.00
                  Wiesz coś o pani Ani z grupy 7 ?
                  • nastka_7 Re: do bea-sjf 03.03.06, 08:16
                    nic a nic nie wiem o pani Ani.
                    Moje Starszaki jak były w grupie 7 to zawsze wracały zadowolone. Więc
                    przypuszczam, ze panie fajne.
                    Jak jest mało dzieci albo panie choruja to przemieszczcają dzieciaki do innych
                    grup. Dlatego moi byli juz w 7 grupie nie raz.
      • nastka_7 Re: do bea-sjf 16.01.06, 15:56
        teraz zobaczyłam, że Fryderyk tez z 2003 tylko z maja smile))
        Nikodem niestety z grudnia :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka