kasiask 05.05.06, 15:07 Kwietniowe spotkanie nam nie wyszło, ale może maj edzie łaskawszy. Proponujcie dziewczyny gdzie, kiedy i z kim! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubena Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 05.05.06, 15:56 Kasiu, jesteś nieoceniona! Znowu pierwsza dajesz sygnał zbiórki - zgłaszam się. Może jakaś majówka, piknik tym razem? Odpowiedz Link
kalpa Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 05.05.06, 18:33 Ja się melduję na rozkaz. kalpa Odpowiedz Link
andaba Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 05.05.06, 18:39 Na mnie w tym miesiącu nie liczcie Odpowiedz Link
kasiask Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 05.05.06, 21:18 Ja proponuję majówkę na Sowińcu, ale obawiam sie, że jak przyjdzie "zimna Zośka" i 3 ogrodnicy, to może z tego nic nie wyjść. Odpowiedz Link
kalpa Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 08.05.06, 05:34 Dziewczyny, mogę zaprosic Was do siebie jeśli chcecie kalpa Odpowiedz Link
marzek2 Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 08.05.06, 14:04 Ja bym była chętna, ale już gdzieś pisałam, że majowe weekendy mam tak zawalone, że nic nie da się wcisnąć po prostu Ale w tygodniu wieczorkiem dotrę wszędzie! Kasiask, czy Ty nie pisałaś, że możesz tylko w poniedziałki? Ja tam w poniedziałek też mogę... Czekam na ustalenia gdzie i kiedy mogę dotrzeć. Odnośnie spotkania plenerowego, to ja raczej o czerwcu myślałam, może będzie wreszcie już porządnie ciepło i zrobiłybyśmy wreszcie ten zjazd krakowskich wielodzietnych? Z tatusiami, kocykami, wózkami, piknikiem i grami dla dzieci? Może skałki Twardowskiego? A wiecie, że ja tak się zastanawiam (poważnie!) czy w naszej ilości to by nie trzeba tego gdzieś zgłosić, wszak jeśli się zbierzemy całą ferajną wg prawa stanowimy absolutnie już imprezę masową )) Odpowiedz Link
akve Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 08.05.06, 17:52 Jeżeli na Sowincu to tylko u mnie !!!! Dajcie propozycję kiedy,po 14-tym maja. Dla mnie niestety w tygodniu taka imprezka odpada-za duzo obowiazków. Ale moze poczatek czerwca? Odpowiedz Link
kalpa Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 09.05.06, 07:36 Dokulam się wszędzie. Tęsknię za Wami!! Kalpa Odpowiedz Link
utka Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 09.05.06, 09:00 a moze ten park (parczek )serkowskiego obok mnie ? na siusianie, piciu i jakies jedzonko zawsze mozna do domku do mnie podskoczyc, toc to za rogiem przeciez ... ??? Odpowiedz Link
atta Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 09.05.06, 13:04 E, tam... Bo Wy to tylko z tymi dziećmi i dziećmi, naprawdę... Ja na przykład b. chętnie spotkałabym się z Wami tylko, ot na ploty. W sensie - spotkanie rodzinne jak najbardziej, ale OPRÓCZ TEGO takie normalne, babskie... Pozdrawiam, atta Odpowiedz Link
kasiask Ta sobota - 13 maja, u atty wieczorem! 09.05.06, 15:38 Właśnie się okazało, że mój mąż ma wolną sobotę - to rzadkość! Proponuję spotkanie na ploty u atty w kawiarni około 18-stej. Co wy na to????? Odpowiedz Link
marzek2 Re: Ta sobota - 13 maja, u atty wieczorem! 09.05.06, 16:31 Ja nie mogę, ale uważam, że powinnyście się spotkać na plotach, nie możemy chyba liczyć, że zawsze wszystkie będziemy mogły i tyle. Zawsze przecież możemy się spotkać DWA razy w miesiącu no nie ?) Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 09.05.06, 16:30 Mamy mały poślizg ze spotkaniami ,więc jestem jak najbardziej za wieczornym spotkaniem ,nie mogę tylko 20 , 23,24 i 30 maja ,he,he. A może te dzieciatą imprezkę w okolicach Dnia Dziecka maluchom zafundować z atrakcjami ? Bea Odpowiedz Link
kalpa moge w tą sobotę!!!! 10.05.06, 05:30 Ja będę na pewno, mąż obiecał zostać z chłopakami, więc przyjdę do kawiarni na 18. Ale fajnie, ze Atta ma takie miłe miejsce. Och, ależ się cieszę! Kalpa Odpowiedz Link
kasiask Sobota, 13 maja, godzina 18.00 u atty :-) 10.05.06, 15:56 No to jesteśmy umówione ) Odpowiedz Link
kalpa Re: Sobota, 13 maja, godzina 18.00 u atty :-) 10.05.06, 16:29 Kasia cieszę się, ze wreszcie się spotkamy. Chciałabym przynieśc jakis mały prezencik Twojemu syneczkowi małemu, ale nie mam pojęcia jaki on już jest duzy... Bo pamietam go w tej niewielkiej wersji Kalpa Odpowiedz Link
kasiask Re: Sobota, 13 maja, godzina 18.00 u atty :-) 10.05.06, 19:16 Mój syneczek malutki ma już 68 cm długości i waży ponad 7 kg. Nosi ciuszki 74cm, a do wglądu jest tu: www.maksio.blox.pl Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Sobota, 13 maja, godzina 18.00 u atty :-) 12.05.06, 08:14 Kasiu ,wyczytałam na blogu ,ze masz remont ,więc nie wybierałam się z nosidłem - przywiozę je na spotkanie .Kto jeszcze będzie ,bo chciałabym pooddawać to i owo ? Odpowiedz Link
utka Re: Sobota, 13 maja, godzina 18.00 u atty :-) 12.05.06, 08:39 Ja jeszcze nie wiem, ale o spotkaniu pamietam i jak tylko znajde kogos kto zostanie z mala to bede ... Odpowiedz Link
kasiask Re: Sobota, 13 maja, godzina 18.00 u atty :-) 12.05.06, 09:12 Beata! Przyjechać po Ciebie jutro ???? Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Sobota, 13 maja, godzina 18.00 u atty :-) 12.05.06, 10:28 Kasiu ,może ,żebyś nie musiała robić tych wszystkich manewrów pod blokiem umówimy się na przystanku - tylko nie wiem ,który lepszy :ten przy Nowohuckiej (przy skrzyżowaniu - droga na Wielicką) czy za zakrętem na Stoczniowców ( przed mostem -stopniem wodnym )? Jak myślisz? Odpowiedz Link
bea-sjf a może być 13.05 sobota ogdz.17.00? 12.05.06, 13:34 może byc wczesniej ?,zamiast 18.00 bardziej mi odpowiada 17.00 . A Wam? Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 12.05.06, 11:10 A ja nie mogę. W sobote Asia ma pierwsza spowiedź a w niedziele Komunię. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaki. Odpowiedz Link
kasiask Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 12.05.06, 13:59 ad1) podjedę pod blok - mam już trasę opracowaną ad2) może być na 17-stą Odpowiedz Link
karolina_w_gazecie Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 12.05.06, 15:49 Czy ja też bym mogła - ewentualnie, chociaż na chwilkę do Was dołączyć? Wprawdzie nie wiem czy będę mieć z kim zostawić chłopaków - pytam na wszelki wypadek, chciałabym Was zobaczyć po prostu Odpowiedz Link
kasiask Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 12.05.06, 15:58 Pewnie, że tak. Będzie nam bardzo miło. Może nam się powiększy mafia krakowska. A wiesz gdzie???? Odpowiedz Link
karolina_w_gazecie Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 12.05.06, 15:59 Nie wiem Odpowiedz Link
rubena Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 12.05.06, 21:01 Będę, ale się spóźnię (( Majówka rodzinna )))))) O której nie będzie za póżno, żeby Was jeszcze zastać ? Odpowiedz Link
kasiask Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 12.05.06, 22:15 Jak się spotkamy około 17-stej, to myślę, że zejdzie przynajmniej do 20-stej Nie masz daleko. Zdązysz. Będziemy czekać! )) Odpowiedz Link
marzek2 Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 13.05.06, 00:47 Ale Wam fajnie... Niby wyjeżdżam jutro z mężem na cały dzień ale chciałabym "mieć ciastko i zjeść ciastko" czyli też spotkać się z Wami... ale wrócimy późną nocą, to już nie da rady Pozostaje mi czekać do urodzin Kalpy No ale mam nadzieję, że już nie tak nowa Rubena (choć znana tylko Utce i Kalpie) oraz całkiem nowa Karolina godnie zapełnią puste miejsca moje i Akve )) Odpowiedz Link
kalpa Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 13.05.06, 05:10 Marzku, nasze nowe koleżanki nie zapełnia Waszych miejsc, ale bedą mieć swoje własne i niepowtarzalne. Was się nie da NIKIM zastapic. A ja się bardzo cieszę, że znów spotkam się z Rubeną i poznam Karolinę, bo im nas jest więcej, tym jesteśmy duchowo silniejsze. Towarzystwo życzliwych kobiet jest dla mnie niezbędne do normalnego funkcjonowania. No to do wieczora Kalpa Odpowiedz Link
kasiask Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 13.05.06, 06:52 Podpisuję się pod tym obiema rekami! Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Majowe spotkanie krakowskich mam!! :-) 13.05.06, 08:04 Kalpa)) Ja będę tylko z godzinkę .No bo przeciez nie wezmę DyziaStrasznie marudzi ostatnio . Odpowiedz Link
kalpa Atta dzięki:) 13.05.06, 21:28 Twoja kawiarnia ma cudny klimat, naprawdę. Odpoczełam, doszłam do siebie. Kasia, Karolina, Basia, Beatka, Agata - bardzo dziekuję za miłą rozmowę, jesteście wszystkie wspaniałe kobiety, równe babki i cieszę się, że moge się z Wami sptykać. No to do następnego spotkanka kalpa Odpowiedz Link
karolina_w_gazecie Re: Atta dzięki:) 13.05.06, 22:01 A ja się właśnie "dorwałam na chwilkę" do netu u Mamy i oczywiście MUSIAŁAM tu zajrzeć . Choć bardzo, bardzo króciutko - cieszę się, że Was mogłam zobaczyć na własne oczy. Podobało mi się. No i..dziękuję po prostu )) Odpowiedz Link
kasiask Re: Atta dzięki:) 13.05.06, 22:04 Ja to jak zwykle czuje ogromny niedosyt. Czas mi zleciał w tempie ekspresowym i juz żyję myślą o następnym spotkaniu. Z nikim tak nie wypoczywam, jak z Wami Dziewczyny!! Wielkie dzięki!! Bardzo się cieszę, że udało się mi poznać w realu Basię/rubenę i Karolinę już nie tylko w gazecie. ) Jeszcze raz dziękuję! Odpowiedz Link