beauty_baby 27.02.04, 09:45 Na Viva Espana dałam linka do Kobiecej Polonii, mam prosbę do Królewny snieżki o umieszczenie linka do Viva Espana na Kobiecej Polonii Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aalex_b Re: w sprawie linka 27.02.04, 13:50 Wydaje mi sie, ze lepiej otworzyc post ogolny: "Ciekawe linki o naszych krajach" gdzie kazda moglaby wkleic swoj link (moze w pierwszym poscie wytlumaczyc jak sie wkleja tutaj link?), zebysmy dowiedzialy sie czegos ciekawego z roznych krajow - zeby to sie nie stalo druga "Viva Espana". Takie jest moje zdanie. Wtedy w temacie trzeba byloby wpisywac za kazdym razem nazwe kraju, o ktory chodzi. Odpowiedz Link
przyjaciolka1 Re: w sprawie linka 27.02.04, 14:25 Jedno drugiemu nie przeszkadza.Mozna na obydwoch otworzyc temat: ciekawe linki,a tutaj , jak na Vivie wkleic na pierwszej stronie "zaprzyjaznione forum "Viva Espana".Jakby nie bylo,bez "Vivy" nie byloby "Kobiecej Polonii". Odpowiedz Link
aalex_b Re: w sprawie linka 27.02.04, 14:56 Oczywiscie, ze bez Vivy nie byloby tego forum!!! Bardzo podoba mi sie to sformulowanie "zaprzyjaznione forum" Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: w sprawie linka 27.02.04, 14:59 Staram sie wsadzic tego linka, ale cos mi nie wychodzi z naza. Pomozcie!! Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: w sprawie linka 27.02.04, 15:23 ta naza. to nazwa. Za szybko napisalam. Nie umiem zmienic nazwy linka. Pomozcie!! Odpowiedz Link
aalex_b Re: w sprawie linka 27.02.04, 15:55 Umiem przyklejac linki mailem - ale tutaj nie mam pojecia. Faktycznie zabraklo nazwy: Viva Espana: a moze - poki co - nie zmieniaj linku tylko dorzuc przed, slowo: Viva Espana? Beauty_Baby jestes gdzies tam? No nic, pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego week-endu - bo ja wyjzdzam na kilka dni do la Rochelle. Pa! Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: w sprawie linka 01.03.04, 00:43 Wreszcie odkrylam jak zrobic linka tak zeby nazwa sie wyswietlala. Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: w sprawie linka 01.03.04, 00:45 krolewna.sniezka napisała: > Wreszcie odkrylam jak zrobic linka tak zeby nazwa sie wyswietlala. Odpowiedz Link