valbona 16.09.11, 16:41 Moje propozycje z mojego kraju, czyli GRECJI, koniecznie pochwalcie się co Wy macie u siebie: 1. SAŁATKA PO GRECKU 2. STAJNIA AUGIASZA 3. POLKA W GRECJI 4. GRECJA OCZAMI EMIGRANTA 5. GRECJA I JA 6. CRETE OF MY LIFE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Blogi o emigrantkach 16.09.11, 18:55 Mam w ulubionych kilka emigracyjnych blogów ale wcale nie z mojego regionu. Jak tylko dorwę się do swego kompa to podam linki. Odpowiedz Link
sylwek07 to sa te plusy internetu 17.09.11, 08:09 ze mozna sie dowiedziec z takich blogow np gdzie sie zatrzymac ..jesli ktos pisze prawde ..bo jak w zyciu realnym roznie z tym moze byc Odpowiedz Link
valbona Re: Blogi o emigrantkach 19.09.11, 17:28 ej no co tak cieniutko? nic nie czytacie, nigdzie nie zaglądacie, sami nic nie piszecie? ja mam kolejne propozycje: 1. z Włoch na przykład, mój ulubiony to: SUKIENKA W KROPKI 2. Dekoracyjnie - 3.POLKA W PODRÓŻY Odpowiedz Link
valbona Re: Blogi o emigrantkach 19.09.11, 17:29 2. DEKORACYJNIE miało być : NOTATNIK DEKORATORSKI EMIGRANTKI Odpowiedz Link
artdeco1 Re: Blogi o emigrantkach 15.09.12, 23:04 dziekuje za wzmianke; moje ulubione to: www.obiezyswiatka.eu/ atanerblog.blogspot.com/ pozdrawiam goraco Odpowiedz Link
syswia Re: Blogi o emigrantkach 21.09.11, 17:41 Ja pisze artykuly do pewnej prasy polskiej o Kanadzie co miesiac i jest to publikowane na ich stronie www z miesiecznym opoznieniem, ale nie chce podac tu linka, zeby moje nazwisko nie zostalo polaczone z nickiem i moja tfurczoscia na forum. Po co mi to? Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Blogi o emigrantkach 25.09.11, 09:30 syswia napisała: > Ja pisze artykuly do pewnej prasy polskiej o Kanadzie co miesiac i jest to publ > ikowane na ich stronie www z miesiecznym opoznieniem, ale nie chce podac tu lin > ka, zeby moje nazwisko nie zostalo polaczone z nickiem i moja tfurczoscia na fo > rum. Po co mi to? Sylwia, podasz na pirvie? Albo na FB? Chetnie poczytam. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Blogi o emigrantkach 21.09.11, 19:25 Katar - katar1.blox.pl/html Singapur - azjaodkuchni.blogspot.com/ Szwecja - krainatrolli.blox.pl/html czyli Polki można spotkać wszędzie Odpowiedz Link
ulinha Re: Blogi o emigrantkach 21.09.11, 19:46 Moj ulubiony blog, moze nie o emigrantce, ale o jej kuchni www.kuchnianadatlantykiem.com/ I moze cos off-topic, ale bardzo ciekawy blog o Polsce opisywanej przez obcokrajowcow mieszkajacych w Polsce: polandian.home.pl/ CIEKAWE!!! Odpowiedz Link
azjaodkuchni Re: Blogi o emigrantkach 23.09.11, 09:31 O jak miło się znależc w takim fajnym blogującym gronie... Polki są wszędzie tu link do bloga z Malezji: twinsywpodrozy.blogspot.com/ oraz moskiewski: kocianna-moscowrules.blogspot.com/ Pozdrawiam Kura z Azji Odpowiedz Link
thorgalla Re: Blogi o emigrantkach 23.09.11, 12:56 azjaodkuchni napisała: > O jak miło się znależc w takim fajnym blogującym gronie... Ciekawie piszesz i dobrze się czyta więc dlaczego nie polecać I do tego egzotyczne miejsce. PS.A dlaczego Kura? Odpowiedz Link
azjaodkuchni Re: Blogi o emigrantkach 24.09.11, 07:43 Sama nie wiem czemu Kura od Kury Domowej czyli niepracującej babki mi się skojarzyło... Czemu pseudonim, bo nie chcemy trafic na Wiocha.pl. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Blogi o emigrantkach 25.09.11, 10:22 takajedna_ja napisała: > O dzięki za wzmiankę Albo ja ślepa albo cóś ale byłam pewna,że nie ma Cię na tym forum.Nawet zastanawiałam się dlaczego nie. Odpowiedz Link
olena.s Re: Blogi o emigrantkach 24.09.11, 10:21 O, dzięki za wpisanie na listę. Ja dla swojego regionu wymyśliłam zbiorówkę -Tekst linka. Miał być tylko Bliski Wschód ze szczególnym uwzględnieniem Zatoki Perskiej, ale się ciut rozjechało i dołączyłam kraje z Afryki Północnej. Generalnie zrobiła się z tego zbiorówka krajów muzułmańskich, na którą oczywiście serdecznie zapraszam. Może i wy zrobicie analogiczne zbiorówki? Odpowiedz Link
jskwara Re: Blogi o emigrantkach 15.10.11, 18:59 to ja moze jeszcze nieskromnie swoj blog zglosze. moge? ja pisze ze szwajcarii, o szwajcarii, ale nie tylko. w zaleznosci od tego, jaka idea fix mnie w danym momencie nawiedzi, pisze o ksiazkach, gotowaniu, podrozach. Z reszta, co ja sie tu bede rozpisywac. oto adres joanna-skwara.koeniglich.ch/blog/ Odpowiedz Link