sylwek07 08.03.13, 07:25 Zycze Wszystkiego Najlepszego wszystkim Paniom w tym dniu i nie tylko niech kazdy dzien bedzie sloneczny @-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivi42 Re: Dzien Kobiet 08.03.13, 08:09 dzieki za zyczenia......w nawiasie dodam ze dzisiaj mam urodziny....to oznacza ze jestem 100-procentowa kobieta zycie to cos co robie,kiedy nie moge zasnac-Franz Lebovitz Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzien Kobiet 08.03.13, 08:47 Sylwus dzieki. Co roku panowie sie nalataja z gozdzikiem i rajstopami, hi hi. Demonstracje przewidziane na dzis. Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Dzien Kobiet 08.03.13, 12:29 Przeslala mi dzisiaj zyczenia kumpela; Przyjmij życzenia Babo kochana Od drugiej baby z samego rana Niechaj dzień cały będzie radosny Bądź zdrowa babo i czekaj wiosny! Szczęścia życzę Tobie, sobie I kobietom w całym globie! By marzenia się spełniły, I nas chłopy wyręczyły! My dziś drinki i kaweczki Nasze ŚWIĘTO dziś babeczki! Wiec odeslalam: A co Ty kobieto jadasz, ze tak dzisiaj do rymu gadasz? Oj, chyba oprocz tej kaweczki byly tez dzisiaj do konsumpcji jakies nadzwyczajne drineczki? By chlopy nas wyreczaly to rece z innej czesci ciala by im wystawaly... Nie swietuje tego dnia, ale milo bylo jakos tak. Kan Odpowiedz Link
tamsin Re: Dzien Kobiet 09.03.13, 02:58 dzieki Sylwek, gdyby nie ty to nie pamietalabym o swoim swiecie. Dzisiaj szczegolnie, bo zamiast gozdzikow narobilam sie jak glupia bo zabralam sie za malowanie sypialni. Na mojego M. nie mam co liczyc bo on mi tylko walek do malowania wreczyl. Odpowiedz Link