_waterfall_ 28.07.04, 22:29 Czesc)))))))) Niedawno znalazlam Wasze forum a jako,ze jestem obecnie "na walizkach" i przed samym wylotem- przeprowadzka postanowilam dolaczyc do Waszego forum Bardzo mi sie podoba pomysl tego forum Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abere8 Re: Witam:))))))) 28.07.04, 23:49 Ano witam, witam Waterfallke jako pierwsza Dopisz sie jeszcze do odpowiedniego watku, jesli jeszcze tego nie zrobilas ("Cos wiecej o nas" czy cos w tym stylu). Odpowiedz Link
_waterfall_ Re: Witam:))))))) 29.07.04, 00:19 Dzieki wielkieWidze Abere,ze juz wstalasktora u Ciebie?ile od naszego czasu?plus 8 czy wiecej?bo do M jest na razie plus 8)))) Odpowiedz Link
asica74 Re: Witam:))))))) 29.07.04, 00:24 hi waterfall! witam witam! i od razu pytam: jak bedzie z nasza wymiana wlosow? )) (z mojej strony jak najbardziej aktualne. Slicznie je scielam kilka dni temu...) Odpowiedz Link
_waterfall_ Re: Witam:))))))) 29.07.04, 00:27 Ja tez witama wymiana bardzo chetniedzis sobie umylam i pieknie wmasowalam taka bardzo fajna odzywke i wlosy sie mi pieknie ulozylyto co zamiana? Odpowiedz Link
asica74 Re: Witam:))))))) 29.07.04, 01:00 proba przepchniecia numer dwa! waterfall, a gdzie ty jestes obecnie? w polsce, czy w australii? Sorki, ale jestem nieco niezorientowana (nie dalam rady przesledzic wszytskiego na laptpkach....) Odpowiedz Link
_waterfall_ Re: Witam:))))))) 29.07.04, 01:30 na walizkach jestem w Polsce jeszcze- ale odliczam juzjeju wlasnie sobie zdalam sprawe,ze to jeszcze 2 tygodnie a ja nic nie mam porobione Odpowiedz Link
angieblue26 Re: Witam:))))))) 29.07.04, 10:02 Waterfalku, Ty tak pozno jeszcze prze komputerem ? Odpowiedz Link
brookie Re: Witam:))))))) 29.07.04, 13:39 Waterfall! Ciesze sie, ze nie bede jedyna piszaca z Australii na tym forum. Zycze udanej podrozy. Odpowiedz Link
_waterfall_ Re: Witam:))))))) 30.07.04, 00:25 Brookie ale ja niestety bede daleko od Ciebie!!! Ale i tak sie bardzo ciesze!!! Pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: Witam:))))))) 30.07.04, 10:36 No prosze nagle tyle znajomych tu zawitalo:o) Odpowiedz Link