asica74 14.09.04, 00:20 jest nastepna sprawa: 3 pazdziernika, w niedziele jest koncert KULTU! Bilety po 15 funtow. Koncert odbedzie sie w London Astoria. Kto sie wybiera? palec do budki! www.kult.art.pl www.buch.co.uk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: KULT 14.09.04, 00:29 www.kult.art.pl/index.php?/multimedia/muzyka.html linki myzycznie, troszeczke archiwalne, ale co tam! (cos czuje ze bede pod sama scena...) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: KULT 14.09.04, 09:58 o kurde! ale bym sobie pojechała...ale w niedzielę nie dam rady Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: KULT 15.09.04, 10:49 asica, moze skusze sie na ten koncert... (a czy lubisz lady pank?) Odpowiedz Link
karola333 Re: KULT 22.09.04, 14:10 Właśnie przeczytałam : Piotr Morawiec, gitarzysta zespołu Kult, miał wypadek samochodowy i znajduje się w szpitalu. Wypadek zdarzył się 21 września o godzinie 12.30. Muzyk wybierał się na próbę, w momencie kiedy wsiadał do taksówki w samochód uderzył z dużą siłą bus. Jak podaje internetowa strona Kultu Piotr leży w szpitalu, ma przesunięte kręgi szyjne oraz zszywano mu głowę. W szpitalu będzie przebywał do końca tego tygodnia. Według wiadomości serwisu cgm.pl wypadek nie będzie miał wpływu na październikową trasę zespołu. Karola333 Odpowiedz Link
asica74 Re: KULT 23.09.04, 01:25 no widzisz karola! takich wiadomosci mi brakuje! dzieki serdeczne! Smutne to, al ecoz, zycie takie wlasnie jest... a jutro ide kupic bilet! dla mnie i dla greentea. Misiu jeszcze nie wie czy pojdzie. Odpowiedz Link
karola333 Re: KULT 23.09.04, 21:13 Asico24, życzę super zabawy na koncercie! Ja miałam okazję być tylko na jednym koncercie, ale bawiłam się znakomicie(Kayah, Gdańsk) Karola333 Odpowiedz Link
asica74 Re: KULT 28.09.04, 12:09 no to kto idzie? Ja mam bilet, Greentea, Izabelski, no i moj M? Stoktotka a co z toba? Odpowiedz Link
asica74 Re: KULT 28.09.04, 12:09 no to kto idzie? Ja mam bilet, Greentea, Izabelski, no i moj M? Stoktotka a co z toba? Odpowiedz Link
asica74 Re: ale Wam zazdraszczam! nt. 28.09.04, 22:53 NA GLOWIE KWIETNY MA WIAAAAAAAAAANEK, W REKU ZIELONY BADYYYYYYYYYYLEK, A PRZED NIA BIERZY BARANEK, A NAD NIA LATA MOTYLEEEEEEEEEEEEEEK... TAK BEDZIE JUZ W NIEDZIELE.. LA LA LA! PRZYZNAC SIE: KTO IDZIE? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: ale Wam zazdraszczam! nt. 28.09.04, 23:01 OOOO ooooo, poprawilo ci sie !!! Jak sie ciesze )) Pozdrowienia dla kota swira. Odpowiedz Link
a.polonia chociaz w sumie to mam calkiem..... 28.09.04, 23:06 niedaleko aaa ja zobacze na zywo Sting'a, ale to jeszcze mieeesiac, mam nadzieje, ze tym razem zdrowie mu dopisze! Odpowiedz Link
asica74 Re: KULT 28.09.04, 23:52 o ktorej bedziecie? ja nie wybieram sie wczesniej jak 18... na pewno bedzie jakis zespol into... pamietam jak bylam na Kaziku, to... skandal byl niesamowity. Na poczatku grala jakas PUNKOWA kapela... chyba z Yorku, czy cos... pomagalam chlopakom ich wygwizdac, bo kto to widzial, przed Kazikiem wstawic punkow? Nie mam nic przeciwko nim, ale nie lubie takiego mieszania. Izabelski, jak chcesz to mozemy sie spotkac przed Astoria, bo nie sadze ze sie znajdziemy w srodku, ale nie naciskam. Odpowiedz Link
izabelski Re: KULT 29.09.04, 02:23 sciski dla ciebie rowniez, skontaktuje sie ze znajomymi i dam ci znac odnosnie miesca w czasoprzestrzeni Odpowiedz Link
greentea2 Re: KULT 29.09.04, 08:54 Bardzo mnie ciekawi ile ludzi przyjdzie. Jak bylo na poprzednich koncertach? Bo jak bedzie tlum to moze spotkajmy sie w jakim miejscu, gdzie sie odnajdziemy bez problemu. Usciski Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: KULT 30.09.04, 23:09 ale sie pomieszalo, kolezanka miala mi kupic bilet, ale zrezygnowala z koncertu, sprobuje kupic w internecie, jak mi sie uda, dam wam znac jutro - czy moge sie z wami spotkac przed koncertem? Odpowiedz Link
asica74 Re: KULT 01.10.04, 17:31 stoktotka, ja bede przed astoria o 18tej! poczekam na ciebie. wyslij mi sms, jezeli bedziesz na pewno Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: KULT 01.10.04, 19:02 kupilam bilet, bede na pewno! pewnie bede wczesniej bo musze odebrac bilet, wysle sms'a Odpowiedz Link
izabelski Re: KULT 01.10.04, 23:39 mam wasze telefony - zdzwonie sie z wami w niedziele - ja bede spotykala znajomych o 17 kolo Charring Cross Odpowiedz Link
wiwi1 Re: KULT 03.10.04, 17:44 Bawcie sie dobrze dziewczyny!!!!!! Ech... z chcecia bym sie z Wami wybrala, ale ni moge Odpowiedz Link
asica74 Re: KULT 04.10.04, 01:10 wlasnie wrocilam! ludzie jaki czad! nogi mnie bola od skakania, w uszach nadal szumi, a ja czuje sie jakbym wrocila do studenckich lat! Kazik w pelnej formie! zaczelo sie jak zawsze od wianka, (NA GLOWIE KWOETNY MA WIAAAAAAAAAAAANEK, W REKU ZIELONY BADYLEKKK!) A POTEM BYLO WSZYTSKO: Dolina, Czarne slonce, krew boga, Polska, i wiele wiele innych. BYlo rowniez sporo nowych, wiec musze uzupelnic brak wiadomosci na ten temat! Wiecie takie momenty sa dla mnie bardzo wazne! A teraz ide spac, bo ledwie widze.... aha ijeszcze kota musze nakamic... Odpowiedz Link
izabelski Re: KULT 04.10.04, 01:29 Ha, znowu mnie ubieglas asico droga - ja starusza bedac potwierdzic moge powyzsze i tylko dodam ,ze pozion decybeli zagluszyl mnie do tego stopnia, ze jutro w pracy nie bede musiala udawac, ze nie slysze... Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: KULT 04.10.04, 12:24 ja to juz nie mialam sil wlaczac komputera po powrocie... fajnie bylo powspominac stare dobre studenckie czasy... Odpowiedz Link
asica74 Re: KULT 04.10.04, 17:15 nastepnym razem poczekam _ slowo honoru! i bedziesz mogla napisac pierwsza! mysle caly czas o tym co ja wczoraj widzialam! Dawno ne bylam na takim fajnym koncercie... ostatni to chyba byl... KULT w lublinie w 1998? Odpowiedz Link
asica74 Re: KULT- linki muzyczne 04.10.04, 23:16 www.staszewski.art.pl/audioivideo/index.php?id=audio Odpowiedz Link