alex113 16.09.04, 18:41 Dziewczyny, czy ktos poza mna zauwazyl ze tam gdzie trzymamy zdjecia jest tez opcja na nasz prywatny, grupowy czat?? Moze jak sie do niego pozaglada to sie spotkamy na pogawedki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: Pogaduchy na grupie 16.09.04, 18:47 jak ja weszlam to i pewnie inni moga? alex mozesz? widzisz mnie? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pogaduchy na grupie 16.09.04, 18:52 Moj komp mowi, ze musze cos zainstalowac i nie wiem czy mi sie zmiesci. Musze poczekac na specow. Odpowiedz Link
tamsin Re: Pogaduchy na grupie 16.09.04, 19:01 ja tez juz to wczesnie widzialam, klikalam ale jakos z obsluga mi nie szlo, moze tez cos musze zainstalowac? Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Pogaduchy na grupie 16.09.04, 19:37 mnie też yahoo kazało coś zainstalować, ale musiało to być małe bo nie miałam żadbych komunikatów typu 'gdzie', nacisnęłam yes i po 3 sek już działało. Czekam na jakąś precyzyjną datę czata Odpowiedz Link
asica74 Alex! 16.09.04, 19:09 sorki, ale mnie wyrzucilo! nagla przeslalo mi wysylac posty! Odpowiedz Link
alex113 Re: Alex! 16.09.04, 19:11 asica74 napisała: > sorki, ale mnie wyrzucilo! nagla przeslalo mi wysylac posty! > A ja ide jesc. Pora lunchu sie zbliza a ja bez sniadanka i mnie ssie Odpowiedz Link
kendo Re: Alex! 16.09.04, 19:49 asica74 napisała: > u nas juz kolacja... ach te roznice czasowe > akurat po kolacji zasiadlam.... trzeba zainstalowac -java skiript- tak mi powiedzialo kiedys gdy chcialam na inny czat wejsc, dziecie zainstalowalo i ide sprobowac szczescia, czy wejde.... Odpowiedz Link
kendo Re: Alex! 16.09.04, 19:58 u mnie dziala...zameldowalam sie.... kolo mojego nika pokazala sie gwiazdka Moderator ????????????????? tak ma byc????????????? Odpowiedz Link
szpulkaa gdzie jestescie? 16.09.04, 21:09 no, laski!! co jest? wlazlam na czata i siedze i czekam i nic... moze by ktoras chciala pogadac? Odpowiedz Link
tamsin Re: gdzie jestescie? 16.09.04, 21:45 no ja wchodze ale oprocz brazowego paska nic nie widze nawet nie kazalo mi nic zainstalowac, tylko ten brazowy pasek i tyle. Odpowiedz Link
tamsin Re: gdzie jestescie? 16.09.04, 21:51 tak, bo moge latac pomiedzy zdjeciami i podziwiac te "himalajskie" hawaje ) moj M. to spec od roznych firewalls, pewnie jakiegos wariata mi wtrynil na komputer, dlatego nie moge nic zobaczyc. Jak wroci do domu to go ochrzanie. Najgorzej jak sie "speca" ma w domu, czlowiek bez butow musi chodzic jak ten przyslowiowy szewc. Odpowiedz Link
asica74 Re: gdzie jestescie? 16.09.04, 21:52 a to moze byc... wiem co mowisz bo u mnie to samo... jak zreformatuje komputer to nawet microsoft word nie moge znalesc... co za zycie! Odpowiedz Link
asica74 Re: gdzie jestescie? 16.09.04, 21:55 pytaja czy nie masz jakiejs ikonki na dolnym pasku o jakis zabezpieczniach Odpowiedz Link
tamsin Re: gdzie jestescie? 16.09.04, 21:57 juz z domu. No moj IT spec przyjdzie dzisiaj pozno, wiec nie poczatuje. ale nic straconego, weekend przed nami Odpowiedz Link
szpulkaa Re: gdzie jestescie? 16.09.04, 21:59 no dobra, to moze nie psuj wielogodzinnych majsterkowan przy kompie twojego M. moze sie uda w weekend poklikac... zwlaszcza, ze wyglada, ze sie przeziebilam i bede siedziala w domu, wiec... chetnie poczatuje Odpowiedz Link
asia.sthm Re: gdzie jestescie? 16.09.04, 22:04 poleciam na czat pogapilam sie i nawet chcialam to cos zaistalowac, pyknelam na yes i nic sie nie stalo ( Wolam dzieciaka Odpowiedz Link
szpulkaa Re: gdzie jestescie? 16.09.04, 22:08 no a ja wlasnie stamtad wyszlam... ide wczesniej do lozka. moze jutro bede w lepszej kondycji i bede mogla klikaaac i klikaaac Odpowiedz Link
izabelski Re: Pogaduchy na grupie 16.09.04, 23:05 do czata trzeba mniec zainstalowane pakiety javy - gdybyscie mi przeslaly na priva screen print albo tekst error message to postaralabym sie rozszyfrowac o co chodzi Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pogaduchy na grupie 16.09.04, 23:31 Zainstalowalo mi sie i zobaczylam tylko izabelskiego albo szpulki zakneblowana buzie. Do tej pory nie wiem czy to sie gada czy klika. Pelno mikrofonow na obrazku z informacja, ale ja i tak nie wiem jak to dziala bo nikogo tam juz nie ma. Sprobujemy innym razem. Odpowiedz Link
lili76 Re: Pogaduchy na grupie 17.09.04, 00:25 Ale Wam fajnie dziewczyny! Udanego czatowania (tylko nie zapomnijcie, ze od czasu do czasu trzeba wyjsc na spacer!) Odpowiedz Link
frankie36 Re: Pogaduchy na grupie 17.09.04, 00:59 Hej,weszlam na czat i z tego co widze nie mam z tym problemow,tylko ,ze wy kochani juz we snie glebokim pograzone.Moze uda nam sie umowic i spotkac na kawce w kawiarence czatowej,co wy na to? Odpowiedz Link
szpulkaa Re: Pogaduchy na grupie 17.09.04, 07:40 postaram sie byc dzis wieczorem. ale jeszcze nie mowie, ze napewno, bo popoludniu odbieram mojego osobistego mezczyzne z dworca /wreszcie!/... a w ogole to juz oficjlane: pochorowalam sie. gardlo boli, z nosa cieknie... buuu. jakby jednak nic innego niespodziewanego nie wyskoczylo, to dam znac na forum, ze wisze na czacie Odpowiedz Link
brookie Re: Pogaduchy na grupie 17.09.04, 08:05 Dziewczyny, ja juz jestem na czacie. Jesli chcecie pogadac wchodzcie. Zdaje sobie sprawe z roznic czasowych, ale moze na kogos trafie. Odpowiedz Link